Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Komsic 2022 

Kmecanje po briselskim hodnicima 

-
- Kontakt:
Paliti svijeće presuđenim ratnim zločincima 

-
- Kontakt:
ja sam rahmetli političar koji je živio u... da, naučite se pristojno ponašati, orati, planirati svi skupa, i vjerno čuvajte našu domovinu Pešćenicu... da, i što smo živjeli i preživjeli silne strahote... da, ma ko plaća tv pretplatu za novembar, decembar, i slažu buđet za novu godinu, ma ko je to dopustio da se tramvaji kreću po... da, ja bi pozdravio sve naše gledaoce i slušaoce, i poručujem da svi oni koji imaju nećaka u stanu, da bi oni trebali dobiti penziju za... da, ko je dobio ćerku u pm, i Dubrovačka banka daje popuste za penzionere i... da, i ja i Dino se vozili negdje u parku u divnom mjestu koji se zove... da, kupali se negdje na Hvaru, Braču i to, i Željko Kerum je došao na koncert Alke Vuice... da, ja bi zahvalio sve moje i tražite negdje sreću u parku, laku noć
Laku noć.jolicnikola je napisao/la: ↑28 avg 2021, 22:47ja sam rahmetli političar koji je živio u... da, naučite se pristojno ponašati, orati, planirati svi skupa, i vjerno čuvajte našu domovinu Pešćenicu... da, i što smo živjeli i preživjeli silne strahote... da, ma ko plaća tv pretplatu za novembar, decembar, i slažu buđet za novu godinu, ma ko je to dopustio da se tramvaji kreću po... da, ja bi pozdravio sve naše gledaoce i slušaoce, i poručujem da svi oni koji imaju nećaka u stanu, da bi oni trebali dobiti penziju za... da, ko je dobio ćerku u pm, i Dubrovačka banka daje popuste za penzionere i... da, i ja i Dino se vozili negdje u parku u divnom mjestu koji se zove... da, kupali se negdje na Hvaru, Braču i to, i Željko Kerum je došao na koncert Alke Vuice... da, ja bi zahvalio sve moje i tražite negdje sreću u parku, laku noć
-
- Kontakt:
i šta kažeš? monolog lo stile ŠevaNeutral je napisao/la: ↑28 avg 2021, 23:56Laku noć.jolicnikola je napisao/la: ↑28 avg 2021, 22:47ja sam rahmetli političar koji je živio u... da, naučite se pristojno ponašati, orati, planirati svi skupa, i vjerno čuvajte našu domovinu Pešćenicu... da, i što smo živjeli i preživjeli silne strahote... da, ma ko plaća tv pretplatu za novembar, decembar, i slažu buđet za novu godinu, ma ko je to dopustio da se tramvaji kreću po... da, ja bi pozdravio sve naše gledaoce i slušaoce, i poručujem da svi oni koji imaju nećaka u stanu, da bi oni trebali dobiti penziju za... da, ko je dobio ćerku u pm, i Dubrovačka banka daje popuste za penzionere i... da, i ja i Dino se vozili negdje u parku u divnom mjestu koji se zove... da, kupali se negdje na Hvaru, Braču i to, i Željko Kerum je došao na koncert Alke Vuice... da, ja bi zahvalio sve moje i tražite negdje sreću u parku, laku noć
Zamalo da me strefi šta kad sam vidio koliko dnevno vremena potrošim na telefonu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma bježi, 8 sati i 38 minuta.

Najgora stvar što na efektivno vrijeme ne ode ni 2h, većinu čitam neke gluposti na forumima i pratim reddit. Moram postepeno smanjivat i ubacivat neke obaveze nove, očigledno imam previše slobodnog vremena za koje ni ne znam.

Listaš instagram.
To se na vrlo jednostavan način riječi. Izbrišeš sve društvene mreže.
Ma Neutrale bratko telefon od zid, nema tu drugog načina. 

Baš sam danas imao nijjet da ga ponudim jednom gospodinu iz Danske koji je obitavao po ulicama Dobrinje, ali me kiša spriječila.

Ako razbiješ mobitel koristiti ćeš pc, ako nemaš pc onda laptop, ako ne laptop onda tablet. I ako ništa od toga nemaš navedeno, onda ćeš sebi uzeti konzolu. Uvijek ima načina.
Naravno.
Misle na Njemačku, a ne na Bejha.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Najjača oluja u zadnjih 200 godina u NO