English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sa Tuchelballom se ne moze do titule. Previse bodova ce se gubiti na slabijim ekipama.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Pogledaj sezonu kada Ribery nije dobio nagradu iako je bio Uefin igrac sezone. Sramota je izbor bio, s tim prije sto je Real ispao rano iz Lige prvaka, prvaci nisu bili i samo su kup uzeli. Poslije te sezone ne pratim aktivno ovo smece od nagrade.darker10 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:38Pa nije ni Modric '18. dobio Zlatnu loptu zato sto je bio najbolji na svijetu nego zato sto je bio instrumentalan za rezultate svojih ekipa. Mnogi ste tad opravdavali taj izbor pa ne vidim zasto bi za Jorgana vazila drugacija pravila iako covjek realno nije kalibar za tu nagradu.
- wadethegreat
- Kontakt:
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Je l' stvarno postoje ljudi koji ozbiljno vjeruju da Jorginho treba dobiti ZL? 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
A ko treba? Onda nek se jasno naznače pravila, uspjesi sa klubom i reprezentacijom nisu bitni, bitni su samo golovi i asistencije. Da ne bi svake godine bila ista priča "a što ovaj".Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:44Je l' stvarno postoje ljudi koji ozbiljno vjeruju da Jorginho treba dobiti ZL?![]()
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne znam drug, šta god da napišem previše je na ovu temu.Finn je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:46A ko treba? Onda nek se jasno naznače pravila, uspjesi sa klubom i reprezentacijom nisu bitni, bitni su samo golovi i asistencije. Da ne bi svake godine bila ista priča "a što ovaj".Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:44Je l' stvarno postoje ljudi koji ozbiljno vjeruju da Jorginho treba dobiti ZL?![]()
Jorginho, e.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Kad gledam tog Jorgovana ne djeluje mi ko igrac koji moze u istu recenicu sa najjacima jer nema tu klasu. Napredovao je, koristan je i to stoji, al treba bit realan i reci da se ipak nasao na pravome mjestu u pravo vrijeme. Luka je ubio nema kaj, nije samo radi uspjeha ekipe dobio nagradu nego je klasetina.darker10 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:38Pa nije ni Modric '18. dobio Zlatnu loptu zato sto je bio najbolji na svijetu nego zato sto je bio instrumentalan za rezultate svojih ekipa. Mnogi ste tad opravdavali taj izbor pa ne vidim zasto bi za Jorgana vazila drugacija pravila iako covjek realno nije kalibar za tu nagradu.
Zadnja izmjena: TheMix, dana/u 28 avg 2021, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
ARSENAL4ever
Imao srece, kakve veze ima sto je on dobio a Iniesta nije. Kad je Iniesta mogao pored CR/LM, ovome se potrefila sezona i eto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Off topic.
Ovo mi je možda 3. put da ulazim na temu, imam samo jedno pitanje za starosjedioce. Gdje se najbolje smijati Arsenalovcima?
Ozbiljno. Fkt nisam neko ko inače provocira na ovakav način ali brate nema se šta dalje...očaj. 0 golova bolan.
Ovo mi je možda 3. put da ulazim na temu, imam samo jedno pitanje za starosjedioce. Gdje se najbolje smijati Arsenalovcima?
Ozbiljno. Fkt nisam neko ko inače provocira na ovakav način ali brate nema se šta dalje...očaj. 0 golova bolan.
S igracem manje bod sa jednog od tezih gostovanja. Treba bit zadovoljan.
Steta je zbog utakmice kad ovako crveni je pokvari. Meni malo preostro jer nije namjere bilo al eto.
Sve u svemu uzet ce pool na kraju bez problema to cetvrto mjesto
Steta je zbog utakmice kad ovako crveni je pokvari. Meni malo preostro jer nije namjere bilo al eto.
Sve u svemu uzet ce pool na kraju bez problema to cetvrto mjesto
Mi topnici dominiramo cijelim forumom, gdje god nas spomenes upalice ti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma ne misle da treba, nego misle da ce dobit. To su 2 razlicita pojma.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:44Je l' stvarno postoje ljudi koji ozbiljno vjeruju da Jorginho treba dobiti ZL?![]()
Ja ga ne vidim ipak kao dobitnika al ne vidim nikog da je zasluzio uopste ZL ove godine
Zato sto je Modric triput bolji igrac. Mozda sam malo i rekao.darker10 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:38Pa nije ni Modric '18. dobio Zlatnu loptu zato sto je bio najbolji na svijetu nego zato sto je bio instrumentalan za rezultate svojih ekipa. Mnogi ste tad opravdavali taj izbor pa ne vidim zasto bi za Jorgana vazila drugacija pravila iako covjek realno nije kalibar za tu nagradu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mozda sam nesto propustio, al' sta je to Chelsea pokazao vise od Liverpoola u ova 3 kola pa su oni kao legitimni yebaci neki ? 
Sta da Mendy nije odbranio jedan od onih suteva u 2. pol? Jel bi se pricalo da nista nema od Chelsea a da je Liverpool kandidat za prvaka?
Dan te yebo i forum nenormalni.

Sta da Mendy nije odbranio jedan od onih suteva u 2. pol? Jel bi se pricalo da nista nema od Chelsea a da je Liverpool kandidat za prvaka?

Dan te yebo i forum nenormalni.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Malo si rekao. 10x je bolji igrač.Zato sto je Modric triput bolji igrac. Mozda sam malo i rekao
Defanzivna igra na sigurno. Da je IQ jos uvijek tu bila bi drugacija prica.wadethegreat je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:44Po cemo? Vec smo dvije lose ekipe rijesili. Dobili bi ovo da je ostalo 11 na 11. Uz City najveci favoriti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson