English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: English Premier League
Centaršut and repeat
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nisi ti kako treba gledao Liverpool ovih godina. Medju tri kljucna igraca godinama bio. Nenadoknadiv. Nije sve u ybenim brojkama.nerkolfc je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:19Gini zabije po sezoni 2 gola i ima 2 asistencije. Nista on nije pridonosio napadckom ucinku osim dobrog presingabodi123 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:16Liverpoolu će faliti dosta Wijnaldum i njegova opasnost iz drugog plana, nešto kao Gundo u Cityu. Nije mi jasno zbog čega nisu doveli ništa kao zamjenu. Elliot je odličan, ali nije zamjena za Holandeza, skroz drugi tip igrača. Henderson pravo loš danas.
Inače, Mendy fenomenalan golman, baš su uboli s njim.![]()
Umjesto 0:2, crveni karton i 1:1. S obzirom na tok utakmice veliki bod za Chelsea. Liverpool u potpunosti podbacio. Ni sjena Redsa koji su igrali fantastican fudbal u LP i one sezone kada su uzeli titulu prvaka.
Ne mora on zabit ništa, ali je igrač koji će ti dosta pomoći kad napadaš na postavljenu odbranu. Ubacuje se iz drugog plana i glumi dodatnog napadača, odvlači pažnju, remeti rotacije i oslobađa ostalima prostor. Teško je dati gol kad ti se ekipa ovako zatvori a ti imaš 3 veznjaka koji stoje čitavu utakmicu na centru i samo dijele lopte između sebe.nerkolfc je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:19Gini zabije po sezoni 2 gola i ima 2 asistencije. Nista on nije pridonosio napadckom ucinku osim dobrog presingabodi123 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:16Liverpoolu će faliti dosta Wijnaldum i njegova opasnost iz drugog plana, nešto kao Gundo u Cityu. Nije mi jasno zbog čega nisu doveli ništa kao zamjenu. Elliot je odličan, ali nije zamjena za Holandeza, skroz drugi tip igrača. Henderson pravo loš danas.
Inače, Mendy fenomenalan golman, baš su uboli s njim.![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Liverpool nista specijalno, da je ostalo 11 na 11 ispusili bi, ali eto, sreca ih je pomazila. Trebali bi izboriti LP sigurno, bit ce tu solidan ucinak egipatskog dajvera, bar sa penala. Celzi izgleda ozbiljno, ako Lukaku ne flopa opet mogli bi iz drugog plana po titulu, ma da je Celavi prvi favorit. Ovi klopovci djeluju dosta potroseno...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Lol Pool. Mogu bit zadovoljni bodom. Nikad ga ne bi uzeli bez one freak situacije.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nevjerovatno da su izdrzali. Da nije bilo one gluposti dobili bi. Tuchel genije.
Jesu se zalili Liverpulovi igraci kad je sudija svirao kraj 

Ovaj Christiansen poceo igrati jako dobro. Fino Chelsea zatvorio nema kaj.
ARSENAL4ever
Jasno sve, City opet rutinski uzima titulu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Moze se nosit pool s celsiem ako imaju igraca vise.
Steta za glup crveni, ispusismo 2 boda bzvz
Steta za glup crveni, ispusismo 2 boda bzvz
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Uveo Klop amidžu, dajdžu, tetka, strinu i opet ništa.. do Bajrama i Božića ga nebi dali... realno sudija je crvenim zeznuo stvar i zanimljivo je da su Klopovci kada je bilo 11 na 11 bili puno bolji.. vjerujem da je ostalo bez isključenja da bi 90% ispušili od plavaca
Šteta za glupu reakciju Alonsa kod penala cistu loptu je imao Mendy, Chelsea mnogo bolja ekipa
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Respekt za drugo pol Plavaca, uz City prvi kandidati za titulu, ostali ce biti u borbi za top 4 nista vise.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Egipatska prevara
Ista priča ko prošle sezone. Dupli blok, nula kreativnosti u sredini i samo ubacuj u nadi da će nekog pogoditi lopta. Chelsea odličan, vrhunska odbrana, sjajno izlaze iz presinga, brza kontra i Plavci sa ovakvom igrom u kontinuitetu mogu da se bore za titulu.
Liverpool, borba za top 4 izgleda. Nedovoljno dobro za nešto više jer će se ovako braniti i mnoge druge ekipe i bit će remija i poraza.
Liverpool, borba za top 4 izgleda. Nedovoljno dobro za nešto više jer će se ovako braniti i mnoge druge ekipe i bit će remija i poraza.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Chelsea extra defanzivno, uz brzu tranzicije bice zayebani protiv svih konkurenata, ovu sicu ce pomest i to je to. Jest da su oni spanci pogan al takav je fudbal u principu.
Liverpoolu se zatvori i do sutra nema gola, tako da ce to biti ista prica ko i prosle godine sto se tice napada, dijk je pola tima.
Liverpoolu se zatvori i do sutra nema gola, tako da ce to biti ista prica ko i prosle godine sto se tice napada, dijk je pola tima.
CPOJ
CR dislikes this.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:30Respekt za drugo pol Plavaca, uz City prvi kandidati za titulu, ostali ce biti u borbi za top 4 nista vise.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa nije ni Modric '18. dobio Zlatnu loptu zato sto je bio najbolji na svijetu nego zato sto je bio instrumentalan za rezultate svojih ekipa. Mnogi ste tad opravdavali taj izbor pa ne vidim zasto bi za Jorgana vazila drugacija pravila iako covjek realno nije kalibar za tu nagradu.