Poslije krađe Sneijdera i Riberya kada su sve osvojili, sve je moguce.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- wadethegreat
- Kontakt:
Dobro se brani Celzi.
- Chapman1886
- Kontakt:
Liverpoolu treba dobar centralni vezni
Kloppova najveca mana, kasni uvijek sa izmjenama
Ni ti ne vjeruješ u ovo što pišešdarker10 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 19:26Pa da je vidio cjelokupnu situaciju tj da se lopta od butine odbila u ruku i penal bi bio diskutabilan
Ovo da je sudio sudija iz bilo koje druge lige petice garantno ne bi bio ni penal, a ovi pricaju i o opravdanom crvenom ovdje na temi
Alonso je retard, slazem se![]()

Nije se odbila u ruku nego je lik namjerno pomjerio ruku ka lopti da ne uđe u gol, čist crveni.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma pogledao sam situaciju ponovo i bio je taj pokret rukom poslije i pretpostavljam da je to presudilo da bude crveni.

Ostaje ovo 1 1
Jorginho cijelu tekmu brutalan u defanzivi, postavljanje ala Makelele. Napredovao dosta.
Chelsea dobar s igračem manje, kao nekad u Mourinhovom primeu, to se vježba vidi se, nema raspadanja.
Chelsea dobar s igračem manje, kao nekad u Mourinhovom primeu, to se vježba vidi se, nema raspadanja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Liverpool vise napravio dok nisu imali igraca vise.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav je kovacic igrac
- wadethegreat
- Kontakt:
Liverpoolu će faliti dosta Wijnaldum i njegova opasnost iz drugog plana, nešto kao Gundo u Cityu. Nije mi jasno zbog čega nisu doveli ništa kao zamjenu. Elliot je odličan, ali nije zamjena za Holandeza, skroz drugi tip igrača. Henderson pravo loš danas.
Inače, Mendy fenomenalan golman, baš su uboli s njim.
Inače, Mendy fenomenalan golman, baš su uboli s njim.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Gini zabije po sezoni 2 gola i ima 2 asistencije. Nista on nije pridonosio napadckom ucinku osim dobrog presingabodi123 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:16Liverpoolu će faliti dosta Wijnaldum i njegova opasnost iz drugog plana, nešto kao Gundo u Cityu. Nije mi jasno zbog čega nisu doveli ništa kao zamjenu. Elliot je odličan, ali nije zamjena za Holandeza, skroz drugi tip igrača. Henderson pravo loš danas.
Inače, Mendy fenomenalan golman, baš su uboli s njim.![]()
Kad si cigan cigan si
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zasluzen bod Chelsea, fenomenalno odigrali 2 poluvrijeme
Trenutno korisnika/ca: soxx, VivaLaStella i 8 gostiju.