Komedija od igraca.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Misliš kako ga je PSG doveo?
Da valja i ostao bi tamo realno ... Pa po nekima je i Chiesa bio krampa ... Daj boze da i ja pogesim u vezi ovog krampasa ko neki ovdeIlCapitano je napisao/la: ↑28 avg 2021, 17:39Misliš kako ga je PSG doveo?
Nek' javi neko Chiesi da nije igračina, došao na posudbu prvo.
Htjeli su ga vratiti ali je Everton tad tražio trajni transfer odmah i 45m za njega. Onda je PSG doveo Messija i tjt.jelle je napisao/la: ↑28 avg 2021, 17:42Da valja i ostao bi tamo realno ... Pa po nekima je i Chiesa bio krampa ... Daj boze da i ja pogesim u vezi ovog krampasa ko neki ovdeIlCapitano je napisao/la: ↑28 avg 2021, 17:39Misliš kako ga je PSG doveo?
Nek' javi neko Chiesi da nije igračina, došao na posudbu prvo.![]()
Halali brate,zaboravio sam na tebeItalia je napisao/la: ↑28 avg 2021, 17:37Vidi ovog sto me izbaci iz Allegri sekte, a ko fol Pogbu ubacuje u tu ekipu sad. Allegrijevci pls reagujte
Sto prije shvatite da je Alvaro prvi napadac i da mu se mora dati prostor, to ce vam biti lakse. Naravno da se neće dovoditi zamjena Ronaldu, kada kompletnijeg i kvalitetnijeg igraca imamo, samo nije mogao doci do izrazaja pored one gnjide. A uz to, Alvaro je jedan od rijetkih napadaca koji ima sposobnost da dribla, doda i kreira prostor drugim ofanzivcima - Dybala i Chiesa. Znaci dobijas pravog napadača + dobijas maksimuk od dva najtalentovanija igrača. Ko je **** Ronaldo?
5Korpus je napisao/la: ↑28 avg 2021, 19:02Halali brate,zaboravio sam na tebeItalia je napisao/la: ↑28 avg 2021, 17:37Vidi ovog sto me izbaci iz Allegri sekte, a ko fol Pogbu ubacuje u tu ekipu sad. Allegrijevci pls reagujte
Sto prije shvatite da je Alvaro prvi napadac i da mu se mora dati prostor, to ce vam biti lakse. Naravno da se neće dovoditi zamjena Ronaldu, kada kompletnijeg i kvalitetnijeg igraca imamo, samo nije mogao doci do izrazaja pored one gnjide. A uz to, Alvaro je jedan od rijetkih napadaca koji ima sposobnost da dribla, doda i kreira prostor drugim ofanzivcima - Dybala i Chiesa. Znaci dobijas pravog napadača + dobijas maksimuk od dva najtalentovanija igrača. Ko je **** Ronaldo?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.