English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovoliko ljudi a pravila ne znaju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma treba i 5 utakmica kazne sto je pokusao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Fakat i ja gledam. Covjek je 2 3 sekunde pogledao Var i donio odluku . Nista vise od zutog.
Dobra odluka sudije.
Alonso je retardiran ispao.
Ali Chelsea ipak uzima na kraju. I Pool ce dobiti crveni.
Alonso je retardiran ispao.
Ali Chelsea ipak uzima na kraju. I Pool ce dobiti crveni.
Lopta se odbija prema gore, potez rukom je instinktivan ne i namjeran al na liniji mora biti crveni jer ga vjv sudac dozivio kao namjerno igranje rukom.
CPOJ
Jok eto nije vidiodarker10 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 19:26Pa da je vidio cjelokupnu situaciju tj da se lopta od butine odbila u ruku i penal bi bio diskutabilan
Ovo da je sudio sudija iz bilo koje druge lige petice garantno ne bi bio ni penal, a ovi pricaju i o opravdanom crvenom ovdje na temi
Alonso je retard, slazem se![]()

Odbila se od butinu i krenula u gol i lik hladno rukom gurnu loptu u teren. Nema veze od cega se odbila kad se vidi da pomjera ruku prema lopti. Pojma ti nemas realno.
Cuva Bog Zelju svog!
Chelsea se je sam ukopao. Morali su zabiti jos jedan, imali su dvije odlicne situacije, ali jbga.. Za obranu gola rukom je uvijek bio crveni, e sad ovdje se odbija od tijelo tako da ajd ga znaj.
⚽FK Garaže⚽
Ne može biti diskutabilan penal kad je lik spriječio čist gol.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Odbila se od butine i ide u gol i lik je smakne iz gola kazu penal diskutabilan.
Zamisli izjednacit ovo i recimo ono Suarezovo protiv Gane po kazni haha
Covjek na liniji zaustavlja rukom i ljudi govore nije penal, nije crveni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma samo da su pustili snimak 2 sekunde prije na VAR-u...

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zbog crvenog vise. Ne znam nove smjernice, ali pravilo ne smije biti tako rigidno i treba zavisiti od situacije. Nije bilo namjere po meni.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Čist penal.
Šteta zbog crvenog (zbog utakmice), ali u ovom slučaju neminovno ide kao posljedica.
Šteta zbog crvenog (zbog utakmice), ali u ovom slučaju neminovno ide kao posljedica.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Obojica sačuvali rukom loptu koja ide u gol,
eto, izjednačio.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
"Where a player denies the opposing team a goal or an obvious goal-scoring opportunity by a handball offence the player is sent off wherever the offence occurs."
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znaci svaki put kad lopta ide golodbranis rukom i neces dobit crveni jer nisi odbrani kao Suarez
Kakav levat jbt

Kakav levat jbt
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.