Za svakog trebaju veznjaci, osim za Ronalda

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Morati je sve osim završnice top klasa, ali golovi su najvažniji aspekt napadača, sve ostalo je bonus. Nije bez razloga promijenio toliko top klubova. Kean je htio da ide i ušao je u zadnju godinu ugovora, vjerovatno u potrazi za više prilike za igru.
Ma hajde...nije ovo jedan od razloga, ovo je razlog.."Ronaldo je zaključio da Juventus nema kvalitetan tim i da ne može postići puno na međunarodnoj sceni. Imao je tri neuspjela pokušaja u Ligi prvaka, pa je to zasigurno jedan od razloga njegovog odlaska", rekao je Capello.
Prvo moras uraditi domacu zadacu.. i ti i on...pronadjiTE gdje sam ja IKADA napisao na forumu, za razliku od mnogo vas, PRAVIH Juventina, da necu gledati, pratiti, navijati za Juventus??? Kroz kakve god da smo situacije prolazili....a vas je bio poprilican broj...
Nadam se da je tako...Everton ga nije zelio ostaviti, PSG odkupiti...sitna lova u pitanju, za TOP igraca..IlCapitano je napisao/la: ↑28 avg 2021, 17:20Dobra stvar onda da smo doveli 21-godišnjaka koji je u svojoj prvoj pravoj punoj seniorskoj sezoni dao 19 golova za nekih 2000 minuta.
Icardi nije nikakav upgrade u odnosu na Muaza. Poacher, nevidljiv u manevru, bez lopte u 16 igrač manje. Bas kao Cristina. A da, Muaz je dao 13, a **** prijateljeve zene 7 golova u ligi lani. 7 godina razlika. Steta sto i ljudski aspekt vise ne gledamo u klubu; nekad se i javno govorilo da se i to gleda u evaluaciji igrača.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 17:25Ali kako uprava izbacuje lazne price da pokusava dovesti Icardija
A uvijek od 3 opcije dovedu najgoreg igraca od ta 3.
Vidi ovog sto me izbaci iz Allegri sekte, a ko fol Pogbu ubacuje u tu ekipu sad. Allegrijevci pls reagujte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.