a veze nemam ni jednog

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U sedmim utakmicama, jer ima igraca koji su igrali 10 sedmih utakmici (napr Rusell), to ti je napr kada klub pobedi 4-3 jel kapiras??? pa u toj sedmoj ko ima najbolji procenat...to sto nisi imao pojma nije moja stvarn,nemoguce da samo ti nisi ukapiraoAdmir_Sa je napisao/la:hajd sad malo bolje objasni ovo pitanjeTracy McGrady #1 je napisao/la:PITANJE: koji igrac ima najobolji procenat slobodnih bacanja u 7 utakmicama playoofaa nba?
jel se trazi igrac koji ima najbolji procenat slobodnih bacanja u 7 utakmica play offa![]()
jel se trazi igrac koji ima najbolji procenat slobodnih samo u sedmoj utakmici play offa
Idi baci se u Drinu svega ti.legenda reala je napisao/la:Belodedić ,Prosinečki
reko si da probam
ko li je ovaj brko
pa na ovakvim pitanjima se pokazuje znanje,pao si devile ispitDevil je napisao/la:Bacam neku pomoc,samo probajte nekoliko puta.
p.s Jbmt u pitanje,ja sve kapiram ko ima najbolji procenat kada je serija trajala 7 meceva.
Jos samo reci gde stoje ili cuce.NYKnicks Fan je napisao/la:Stojanovic,krpotic,
savic,acimovic,pavlovic
Stoje golman Stojanovic,drugi Sead Susic,cetvrti Krmpotic,peti AcimovicDevil je napisao/la:Jos samo reci gde stoje ili cuce.NYKnicks Fan je napisao/la:Stojanovic,krpotic,
savic,acimovic,pavlovic
Moj ti zakrk'olegenda reala je napisao/la:Jovin brko
Jbo i tebe nije Karasi,ajde lupi jos jednu glupost,glavom cu te kroz komp opaliti.legenda reala je napisao/la:Karasi jbt on
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 23 gosta.