English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jbt Cedric Soares prvotimac Arsenala, jesu pali qurcu za usi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Civsa none 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ni provjere, ni VAR-a 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Je ispunjen po sluzbenoj brojci, ko i Arsenalov, znamo za tu pricu vecakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:56Lillard je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:49Nije poluprazan, ali praznih mjesta ima, a ako ima ijedno prazno mjesto a sampion si to je sramota.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:47nema gluplje price od te da City nema navijaca u Manchesteru i da je stadion poluprazan
Prosjecna posjeta prije Covida,
stadion ispunjen svaki put, svaki od ovih klubova ima odstupanje oko 1000 mjesta u odnosu na kapacitet i prosjecnu prosjetu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Izvadi ih iza uha da ne oklempaviš onda.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Njegova karijera u Arsenalu je morala biti zavrsena onda kad je bacio dres na pod 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sta ces ovo provjeravati, budaletina kojoj treba dati zuti u 1. Minuti. Arteta

Max Allegri
Il je arsenal nagazio na mrvu ili ih neko sistematski kasapi.
City bi svakako dobio al da ovoliko kontra odluka u svim mecevima protiv njih je stvarno za teorije zavjera.
City bi svakako dobio al da ovoliko kontra odluka u svim mecevima protiv njih je stvarno za teorije zavjera.
CPOJ
Ne pamtim manje kvalitetan Arsenal od igrackog kadra,trenera do mentaliteta.Ova ekipa je totalni prosjek u svemu.Wenger ce se od blata praviti.
Ovo je jedinstvena prilika za Pepa i da ispuni svoje masturbacijske planove time što će Edersona gurnuti na zadnjeg veznog, a Sterlinga između stativa.
"We need to suffer. And we need to fight."
Glupan s 2 noge ulijece, pa sta bi bilo da je mrvicu primasio i zakacio ga dobro?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I opet karfiolu nesto smijesno

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Provjerit npr da je igrao 100% loptu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jesus kao i obično demantuje pljuvače.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dugo nisam vidio ovakvo karanje u EPL
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Prodat klub,prodat stadion i probat sa nekim novim vlasnikom. Karcinom ociju.
Max Allegri