English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovo je na nivou zenskih ekipa sa proslih olimpijskih igara... Nije ovdje Arteta nista kriv ovo je do igraca.
Arsenalu bi Hasbulla Magomedov glavom zabio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne možeš biti ovako loš, ali nikako. U rangu neke La Liga ekipe 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A ova zadnja linija, Championship level
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakva komedija od odbrane, ovo je vec stvar neprofesionalnosti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Fascinantno je da klub tog imena u zadnjih 15 godina nije kupio jednog ljudskog stopera. I zadnjeg veznog. Nemoguće.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
nema gluplje price od te da City nema navijaca u Manchesteru i da je stadion poluprazan
Don't believe the hype.
Getafe je par godina u nazad jedna od najcvrscih ekipa u Evropi.Prije nivo neke tamnuraske ekipe koja ne zna gdje udara.
Zalosno u svoj prici je sto ovo nije trenereova krivica.Jednostavno buranija fudbaleri.
Kolasinac nije lopte primio u 20 minuta utakmice.
Ako Arteta ima obraza nek sam da otkaz
Ako Arteta ima obraza nek sam da otkaz
Povrijedjeni svi nabrojani
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
hejteri oslijepili od mrznjeakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:47nema gluplje price od te da City nema navijaca u Manchesteru i da je stadion poluprazan
Sta ces
4-IN-A-ROW
Nije poluprazan, ali praznih mjesta ima, a ako ima ijedno prazno mjesto a sampion si to je sramota.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:47nema gluplje price od te da City nema navijaca u Manchesteru i da je stadion poluprazan
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Chapman1886
- Kontakt:
ovom cirkusu fali samo tijago da upotpuni naj goru ekipu lige
Samo Sloboda | COYG
Ja mislio sprdnja, a Arsenal fakat dao 60m za Bena Whitea... Bolje da su Ahmedhodzica doveli za 7m, kako su samo "overpriced" ti engleski igraci to je kriminal.
Arsenal je početak raspada Engleskog fudbala. Imaju previše para, tržište prenapuhano, ne znaju šta će s parama, svaki polovnjak košta po 50 miliona u Engleskoj. S ovim budžetom Arsenala Borussia Monchengladbach bi osvojila LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.