Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Gledao sam Keana u PSG dosta je napredovao.
Jedva cekam veceras utakmicu
Jedva cekam veceras utakmicu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kean mi se nikada nije specijalno dopadao jer je i u mladjim danima razliku cinio samo fizikalijama. Ima(o) je problema s baznim fudbalakim elementima kao prijem lopte, ali je i kod nas u zadnjoj sezoni Max znao da ga koristi, a plus je igrao dosta dobro u PSG-u. No, iste probleme je imao i jedan Lukaku do Contea.
Sve skupa, zadovoljan sam ovim, devetka klasicna koja je falila, jak kao zemlja, karakter - nije mlakonja, uz to 21 godinu, Italijan i dijete kluba. A italijanizacija je izgleda ponovo vraćena kao politika.
Daj van de beeka ili nevesa i moze se reci da je rok bio zadovoljavajući.
Bas sam iznenadjen da nisu iskoristili priliku i doveli prvog koji u unitedu nece ništa igrati.
Sve skupa, zadovoljan sam ovim, devetka klasicna koja je falila, jak kao zemlja, karakter - nije mlakonja, uz to 21 godinu, Italijan i dijete kluba. A italijanizacija je izgleda ponovo vraćena kao politika.
Bas sam iznenadjen da nisu iskoristili priliku i doveli prvog koji u unitedu nece ništa igrati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Upravu si za fizikalije u omladinskim selekcijama. Nikad nije pokazao da je los tehnicki, Alegri bi ga sigurno ugradio u ekipu da ga Patrici nije odlucio prodat, sad ponovo obojica imaju sansu za to. Ocekujem odlicnu sezonu i Keana koji ce predvoditi Italiju na SP iduce godine.Pogba je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:09Kean mi se nikada nije specijalno dopadao jer je i u mladjim danima razliku cinio samo fizikalijama. Ima(o) je problema s baznim fudbalakim elementima kao prijem lopte, ali je i kod nas u zadnjoj sezoni Max znao da ga koristi, a plus je igrao dosta dobro u PSG-u. No, iste probleme je imao i jedan Lukaku do Contea.
Max Allegri
Mancini usput ga je morao voditi na euro jer se ispostavilo da belotti i ciro nisu nista napravili. A imali bi jos jednog prvaka Evrope u ekipi.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne znam da li Kean spada pod kvotu igraca odgojenih u klubu?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Moise 
Ako je istina posudba sa opcijom koja može postati obaveza otkupa, sve skupa za 20m to je fenomenalan posao. Cherubini lijepo počeo popravljati sranje koje je Paratici ostavio. Valjda nastavi tako

Ako je istina posudba sa opcijom koja može postati obaveza otkupa, sve skupa za 20m to je fenomenalan posao. Cherubini lijepo počeo popravljati sranje koje je Paratici ostavio. Valjda nastavi tako

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
U napadu i ne treba. Ali ne mozes Ronalda zamijeniti Keanom koji je svakako rezerva. Zna se da se ovakvi igrači mijenjaju grupom. Vec vidjena greška.
Jos jedan igrac u vezi/AMC je obaveza.
Jos jedan igrac u vezi/AMC je obaveza.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja ae ne bih protivio Witselu,dosta gledam BVB,jedan im je od najboljih igrača
Mada bi najbolja solucija bila trampa Ramiz-Neves,to bi baš bilo dobro,ali mislim da nije realno
Mada bi najbolja solucija bila trampa Ramiz-Neves,to bi baš bilo dobro,ali mislim da nije realno
BOSANSKA KRAJINA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne znam zasto bi trazili jos jednog napadaca, osim ako se nece nazad na 3-5-2 ali nemamo toliko stopera
Kean je OK rjesenje za klupe, mozda je 20 mil malo previse posebno sto mi nikog ne mozemo prodati. Ne znam sta bi dobili sa Hazardom, isto ogromna plata, konflikt pozicija sa Bernom koji je nas udarni igrac.
Morata, Kean, Jorge
Berna, Chiesa
Cuadrado, Kulu
Dyabala, McKennie
Arthur,Rabiot,Locatelli, Bentancur, Ramsey
Sandro, Danilo, De Sciglio, Pelegrini
Bonuci, De Light, Kijelini, Rugani
Wojo, Perin
ne treba kamarati igrace inace nam Chiesa i Locatelli nece zadugo zaigrati. Mozda treba razmisljati i o prodaji viskova poput De Lighta, Chiese, McKennia
u sustini ne treba niko , u sezonu sa igracima u koje svaki pravi navijac Juventusa vjeruje, pa sta bog da.
Ronaldo je ovo vjerovatno i malo namjerno uradio jer ga je uprava 2 godine levatila sa konkurentnom ekipom, pa je sad on njima malo odlucio da metne na kraju prelaznog roka. Inace Juve je sve dao na superligu, nije proslo i sad smo tim koji mora da se reindentifikuje, nadje novu viziju, pravac
Kean je OK rjesenje za klupe, mozda je 20 mil malo previse posebno sto mi nikog ne mozemo prodati. Ne znam sta bi dobili sa Hazardom, isto ogromna plata, konflikt pozicija sa Bernom koji je nas udarni igrac.
Morata, Kean, Jorge
Berna, Chiesa
Cuadrado, Kulu
Dyabala, McKennie
Arthur,Rabiot,Locatelli, Bentancur, Ramsey
Sandro, Danilo, De Sciglio, Pelegrini
Bonuci, De Light, Kijelini, Rugani
Wojo, Perin
ne treba kamarati igrace inace nam Chiesa i Locatelli nece zadugo zaigrati. Mozda treba razmisljati i o prodaji viskova poput De Lighta, Chiese, McKennia
u sustini ne treba niko , u sezonu sa igracima u koje svaki pravi navijac Juventusa vjeruje, pa sta bog da.
Ronaldo je ovo vjerovatno i malo namjerno uradio jer ga je uprava 2 godine levatila sa konkurentnom ekipom, pa je sad on njima malo odlucio da metne na kraju prelaznog roka. Inace Juve je sve dao na superligu, nije proslo i sad smo tim koji mora da se reindentifikuje, nadje novu viziju, pravac
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Samo lijevo krilo,jer cemo tamo skirpati. Ne možes se osloniti na Bernu da ce on tamo iznjeti sezonu.
Max Allegri
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja Witsela ne bih sve i da je zadnji dostupan igrac na svijetu, a ko navija za klub duze od 5 godina znat ce i zasto.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Da, ne zauzima dodatno mjesto na listi za LP. Ima sigurno još neki vezni koji bi mogao na posudbu s opcijom pa bi se možda i ispostavio ko pojačanje, špiceva ima dovoljno.BuffonGigi je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:34Ne znam da li Kean spada pod kvotu igraca odgojenih u klubu?
kean je bolji igrac od morate i ne znam kako bilo ko moze smatrati drukcije
morata je najveca prevara u svijetu fudbala
ne znam zasto je juve uopste prodao keana, totalno idiotski potez
morata je najveca prevara u svijetu fudbala
ne znam zasto je juve uopste prodao keana, totalno idiotski potez
Banuj se sam.
Momak daje tap-in golove ili golove s jednim prijemom i sutem. Sto naravno nije lose i treba, ali zato treba imati veznjake da mu kreiraju situacije.
Momak daje tap-in golove ili golove s jednim prijemom i sutem. Sto naravno nije lose i treba, ali zato treba imati veznjake da mu kreiraju situacije.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 28 avg 2021, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Alvaro je najkompletniji napadac na svijetu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
On ni u svom haustoru nije najkompletniji... obicna oyebina koja nije u stanju prebaciti 20 golova u sezoni... sva sreca je pa ce ga se gledati jos ovu sezonu i onda mu je mahanje...
Kompletan igrac. Max ako bude mudar izvuci se maksimum iz dua Morata-Dybala.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 28 avg 2021, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.