Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
GiS de Allahati dosta je i tebe,kao što je dosta sviju i tebe je dosta,od nekog Ševelja iz Hajduka II koji se ugasio praviš/te Iniestu,imao si insajderski sav svijet a na kraju uvijek ispadala laž i spuštanje,evo sad oko Kapića,nigdje i niko o njemu ne piše a ti/vi već ga uračunali u igrački kadar,a i da dođe nije dosad 2 puta pravio razliku a sad da pravi...,pa onda ispadi oko golmana Burića da je već gotov i završen itd itd itd
BOSANSKA KRAJINA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Korpuse sine, prije svega mislim da spavas na nasoj temi, to mi se svidja, lijepo je pratiti desavanja najtrofejnijeg kluba u BiH.5Korpus je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:34GiS de Allahati dosta je i tebe,kao što je dosta sviju i tebe je dosta,od nekog Ševelja iz Hajduka II koji se ugasio praviš/te Iniestu,imao si insajderski sav svijet a na kraju uvijek ispadala laž i spuštanje,evo sad oko Kapića,nigdje i niko o njemu ne piše a ti/vi već ga uračunali u igrački kadar,a i da dođe nije dosad 2 puta pravio razliku a sad da pravi...,pa onda ispadi oko golmana Burića da je već gotov i završen itd itd itd

Na ostalo necu ni odgovoriti, suvisne su rijeci, sta tebe boli qurac sta ja pisem na nasoj temi, uostalom da citas novine znao bi da je Kapic u kontaktu s nama, ali ok, reci cemo da niko ne pise o njemu

Uostalom, kakve to veze, raspravljam se s drugim forumasem, a nismo uopste ni spominjali tu temu

Evo jedna insajderska, zeljo nije titule osvojio 8 godina, 100% pouzdana

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kaze strucnjak poklon kvota na Sarajevo
Mati moja ko sve ovdje pise

Mati moja ko sve ovdje pise

🔹
Tuzla - Rudar 1.6
Velež - Leotar 1.4
Zanimljivo, pogotovo kvota na Tuzli.
Velež - Leotar 1.4
Zanimljivo, pogotovo kvota na Tuzli.
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nečija veličina se ogleda, između ostalog, i u sposobnosti šale na vlastiti račun.Madal je napisao/la: ↑27 avg 2021, 19:37Zezancija je za kup bila. Na nas račun. Shvatam ja tebe da smatraš da se nesto mora poduzeti, i sam se slažem, samo hoću reći da se evo moji i tvoji našli u 4R i isto djeca neka, nigdje konkretnog poteza. Valjda ne pokisnete tokom tekme, nema mi ništa mrže. SretnoVenamaHrabrih je napisao/la: ↑27 avg 2021, 19:02Moj post nema veze sa nacijom niti nacionalističkom ikonografijom, nego sa našim činjenjem, ili nečinjenjem povodom toga, a i ostalih nepravilnosti. Ako mi to mirno gledamo, onda se ne razlikujemo od onih koji to potenciraju.
Ostalo što navodiš jest teorija zavjere; ako je nešto ovo, ako je nešto ono... Sa tribina su bacani predmeti. Sudija ima pravo isprazniti tribinu ako procijeni da je sigurnost njega i igrača ugrožena. Koliko je to opravdano u datom momentu, drugi je par rukava.
A za kup i za trofeje, imali ste sto godina. Niko vam nije kriv što nažalost niste nikad ništa osvojili. Nije valjda da su vas sudije 100g. kasapile?? Ni ti ne vjeruješ u to.
A sad odoh na tekmu, pa se pišemo drugi put.
Uzdravlje.
Inicijativa, sama po sebi, jest odlična, ali ako će ostati mrtvo slovo na papiru, onda je yebi...
Isjren da budem, ni kod vas, ni kod nas, a ni u čitavoj ligi, ne vidim osobu s kapacitetom koja bi mogla provesti inicijativu u djelo. U fudbalu, kao i u svemu ostalom, lažne, kupljene i diplome sa nekih opskurnih fakulteta, dolaze na naplatu.
Nismo pokisli, prestala kiša tokom tekme. Ali imam kabanicu one žute tunelske boje, tako da mi ne bi smetalo ni da je padala.
Vala smo bili loši, malo je reć
Kad vi igrate, danas ili sutra?
- svrakino1921
- Kontakt:
FK SARAJEVO - NK ŠIROKI BRIJEG (0 : 0) 0 : 0
Datum: 27.08.2021 20:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 2750

Datum: 27.08.2021 20:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 2750

-
- Kontakt:
Neutral je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:13Ako je i bilo 3k.BegizSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:04Inače u Bosni i okruženju sve po 15-20 k posjete, pa je 3k sramota prava
Ovdje govorimo o najvećem gradu u Bosni i Hercegovini, plus utakmica protiv Širokog.

-
- Kontakt:
Sto tebi smeta sto imamo drugi timGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2021, 00:54Kako pjene debili![]()
Pogotovo se to odnosi na drugi tim tuzle city, i ubice iz listice.
Kone necu ni spominjati, nek listaju tabele od 2013 pa na dalje, i brisu suze![]()

Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Bas je lijepo imati drugi tim.u PL. Sigurnih 9 bodova (osim ako im ne zaškripi pa se prepusti neki), otkinu poneki i rivalima našim i top.elvirbaljic je napisao/la: ↑28 avg 2021, 09:28Sto tebi smeta sto imamo drugi timGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2021, 00:54Kako pjene debili![]()
Kone necu ni spominjati, nek listaju tabele od 2013 pa na dalje, i brisu suze![]()
,
Sad je Ramić na posudbi, prosle godine Dzenisa smo plaćali, kad je postalo gusto Azmir dovede jos 4 igrača i trenera i izborise opstanak. Ima ono obaveza kad imas drugi tim, ali ima i prednosti.
-
- Kontakt:
Sta si ti placao klosaru, tebi je puno i 10 km sto das za citavu sezonu za taj usrani klub. On se javi da kaze da su nesto placaliPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 avg 2021, 09:41
Bas je lijepo imati drugi tim.u PL. Sigurnih 9 bodova (osim ako im ne zaškripi pa se prepusti neki), otkinu poneki i rivalima našim i top.
Sad je Ramić na posudbi, prosle godine Dzenisa smo plaćali, kad je postalo gusto Azmir dovede jos 4 igrača i trenera i izborise opstanak. Ima ono obaveza kad imas drugi tim, ali ima i prednosti.

Placali Dzenisa i po isteku ugovora ostao kod nas, ko je tu budala?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 avg 2021, 09:41Bas je lijepo imati drugi tim.u PL. Sigurnih 9 bodova (osim ako im ne zaškripi pa se prepusti neki), otkinu poneki i rivalima našim i top.elvirbaljic je napisao/la: ↑28 avg 2021, 09:28Sto tebi smeta sto imamo drugi timGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2021, 00:54Kako pjene debili![]()
,
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Cika gospodine, a ko pjeni, gdje pjeni i zasto?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2021, 00:54Kako pjene debili![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Joj ne vjerujem da iko normalan uporedjuje Fk Slobodu i SLogu simin han..
Pa ljudi dragi Sloga je plasticnjak,nemaju svoj stadion,nemaju navijace,(imaju ove sto dodju iz Glogove i po koji sto su otisli dzaba trenirat jer nisu imali para platit u SLobodi)Sloga je ugašen tim cim Azmir ode raspade su k'o kula od karata.
A Sloboda postoji evo 100 godina,postojala je prije Azmira i postoji i posle Azmira.Inace ovaj neki ljakse iz Podrinja dodje nesto baci tu uporedjuje slogu sa Slobodom,Zeljom.Sarajevom,Velezom,Zrinjskim..A nasa raja se upali a inace niko nit spominje Slogu nit istaa.tema je rezervisana za nabrojane klubove..
Pa ljudi dragi Sloga je plasticnjak,nemaju svoj stadion,nemaju navijace,(imaju ove sto dodju iz Glogove i po koji sto su otisli dzaba trenirat jer nisu imali para platit u SLobodi)Sloga je ugašen tim cim Azmir ode raspade su k'o kula od karata.
A Sloboda postoji evo 100 godina,postojala je prije Azmira i postoji i posle Azmira.Inace ovaj neki ljakse iz Podrinja dodje nesto baci tu uporedjuje slogu sa Slobodom,Zeljom.Sarajevom,Velezom,Zrinjskim..A nasa raja se upali a inace niko nit spominje Slogu nit istaa.tema je rezervisana za nabrojane klubove..
-
- Kontakt:
Tema je rezervirana da se ljudi sprdaju sa Slobodom ako nisi primjetioadmirrx je napisao/la: ↑28 avg 2021, 10:09Joj ne vjerujem da iko normalan uporedjuje Fk Slobodu i SLogu simin han..

Da Azmir nije provukao kakvu uplatu u Aziji kad je ovolika kvota?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Što se sprdaju?Trenutno Sloboda funkcionise bolje od nekih u to sam siguran 100%igraci nije najjaca al defiinitivno ce uci u borbu za top 4..Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 avg 2021, 10:21Tema je rezervirana da se ljudi sprdaju sa Slobodom ako nisi primjetioadmirrx je napisao/la: ↑28 avg 2021, 10:09Joj ne vjerujem da iko normalan uporedjuje Fk Slobodu i SLogu simin han..
A Sloboda postoji evo 100 godina,postojala je prije Azmira i postoji i posle Azmira.Inace ovaj neki ljakse iz Podrinja dodje nesto baci tu uporedjuje slogu sa Slobodom,Zeljom.Sarajevom,Velezom,Zrinjskim..A nasa raja se upali a inace niko nit spominje Slogu nit istaa.tema je rezervisana za nabrojane klubove..pogledaj malo tuđe postove, ne samo moje. Vidjećes ovo o čemu pričam. A to što se vi upalite odmah i nemate realnu sliku to već nije moj problem.
-
- Kontakt:
Kazem ti, pročitaj temu zadnjih 20tak stranica ne moraš više.admirrx je napisao/la: ↑28 avg 2021, 10:44Što se sprdaju?Trenutno Sloboda funkcionise bolje od nekih u to sam siguran 100%igraci nije najjaca al defiinitivno ce uci u borbu za top 4..Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 avg 2021, 10:21Tema je rezervirana da se ljudi sprdaju sa Slobodom ako nisi primjetioadmirrx je napisao/la: ↑28 avg 2021, 10:09Joj ne vjerujem da iko normalan uporedjuje Fk Slobodu i SLogu simin han..
A Sloboda postoji evo 100 godina,postojala je prije Azmira i postoji i posle Azmira.Inace ovaj neki ljakse iz Podrinja dodje nesto baci tu uporedjuje slogu sa Slobodom,Zeljom.Sarajevom,Velezom,Zrinjskim..A nasa raja se upali a inace niko nit spominje Slogu nit istaa.tema je rezervisana za nabrojane klubove..pogledaj malo tuđe postove, ne samo moje. Vidjećes ovo o čemu pričam. A to što se vi upalite odmah i nemate realnu sliku to već nije moj problem.
Nesto pi.cko sutis. Qrac mi ukrutis.

- 19BordoBijeli46
Jesil tu "rimu" sam smišljao,ili ti je neko pomogao?Dimitrov je napisao/la: ↑28 avg 2021, 11:03Nesto pi.cko sutis. Qrac mi ukrutis.![]()
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama