Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- celik1945tv
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Šteta zbog Zoume, jer je on također igrač koji najviše donosi pozitivnu atmosferu ekipi i na terenu i van terena.
45-ta vrijeme je heroja, rodila se ljubav- Čelik Zenica.
- wadethegreat
- Kontakt:
Zouma je strasan sada kad god igra startovi su mu savrsenstvo.
Jak skocan sve ima ali Kounde je bolji sa loptom.
Brz moderan stoper savrsen za Tuchela.
Zeli ocito pas igru zeli izlaziti iz odbrane sa loptom visoki presing za to mu vise odgovara Kounde. Vjerovatno Zouma nece da je u rotaciji hoce da starta daleko od toga da je on los.
Gotivan mi je uvijek bio steta ali tako je kako je.
Imamo bas fino poslozenu ekipu nakon sto dodje Kounde.
Ponudili smo posudbu za mogucnosti otkupa za Saula. Jos on ako dodje kompletirana ekipa jaki na svim pozicijama po dva puta.
Jak skocan sve ima ali Kounde je bolji sa loptom.
Brz moderan stoper savrsen za Tuchela.
Zeli ocito pas igru zeli izlaziti iz odbrane sa loptom visoki presing za to mu vise odgovara Kounde. Vjerovatno Zouma nece da je u rotaciji hoce da starta daleko od toga da je on los.
Gotivan mi je uvijek bio steta ali tako je kako je.
Imamo bas fino poslozenu ekipu nakon sto dodje Kounde.
Ponudili smo posudbu za mogucnosti otkupa za Saula. Jos on ako dodje kompletirana ekipa jaki na svim pozicijama po dva puta.
Kunde i Saul bi uskoro mogli postat nasi novi igraci.. Saul pozajmica uz obavezan otkup haman
Kao sto sam i pisao,odbrambeni i veznjak do kraja prelaznog roka i to je to.. ne sumnjam u Marinu da ce zavrsit

Kao sto sam i pisao,odbrambeni i veznjak do kraja prelaznog roka i to je to.. ne sumnjam u Marinu da ce zavrsit
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ovo za saula je ko kec na desetku, tacno sto sam govorio prije sedmicu dana da smo sa tri klasicna vezna u ekipi tanki u poredjenju sa ostalim rivalima....
a posudba sa opcijom kupovine....tu nema greske, ako valja ostaje, ako ne - vratis ga.
a posudba sa opcijom kupovine....tu nema greske, ako valja ostaje, ako ne - vratis ga.
pi.
Danas na žrijebanju grupa za Ligu prvaka kugle izvlače Ivanović i Essien. Nadam se da će nam donijeti laganu grupu.
Šešir 2 je pravo jak i jedino Sevilla izgleda kao laganiji protivnik od ostalih. Mada, ne bi mi bilo mrsko da nas Barcelona zapadne u grupi, da malo "obnovimo" gradivo.
Šešir 2 je pravo jak i jedino Sevilla izgleda kao laganiji protivnik od ostalih. Mada, ne bi mi bilo mrsko da nas Barcelona zapadne u grupi, da malo "obnovimo" gradivo.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Bakajoko bivsi,odlazi u Milan .. pozajmica,pa otkup ugovor.. 20 miliona za tarabu i nije lose..
Zuma ode,Kunde dolazi onda,jos samo Saul
Zuma ode,Kunde dolazi onda,jos samo Saul

Cuj Zorzinjo 

Kako sad ovo, zar nije uvijek bilo da s onim s kojim igraš u prvom kolu, revanš igraš u petom?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Vjerovatno jeste, kako god zadovoljan sam rasporedom u grupnoj fazi LP.
Ne sviđa mi se što je Alonso u prvih 11 jer ne može trkački odgovoriti igračima Liverpoola, ali šta da se radi.
- wadethegreat
- Kontakt:
I mene to brine. Ostatak ekipe top.
- wadethegreat
- Kontakt:
I mene to brine. Ostatak ekipe top.
Volio sam wernera u prvih 11 jer ih je yebavo i prosle sezone brzinom svojom. Jos sad ce bit zauzeti lukakuom al jbg.
Samo da ne puse alonsova strana. Ostalo me ne brine. Alonso je u napadu dobar
Samo da ne puse alonsova strana. Ostalo me ne brine. Alonso je u napadu dobar
- wadethegreat
- Kontakt:
I jao oploditelj.
Mirno privest utakmicu kraju
Kundea nema u ekipi Sevilje za mec protiv Elchea.. da li je sve vec rijeseno

Kundea nema u ekipi Sevilje za mec protiv Elchea.. da li je sve vec rijeseno

Samo Kovacica umjesto Jorgana i super ce biti, ja ne znam kako ovaj uspjeva u nogometu
Ponosni smogovac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.