Sarajevo 0 udaraca u okvir gola!!

Ako je i bilo 3k.BegizSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:04Inače u Bosni i okruženju sve po 15-20 k posjete, pa je 3k sramota prava
@NeutralNeutral je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:13Ako je i bilo 3k.BegizSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:04Inače u Bosni i okruženju sve po 15-20 k posjete, pa je 3k sramota prava
Ovdje govorimo o najvećem gradu u Bosni i Hercegovini, plus utakmica protiv Širokog.
Ne pada mi na pamet. Pitam, interesuje me, fakat...Neutral je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:22Pitaš gluposti. Bruka i tačka.
Sarajevo kao klub je nakon one fenomenalne pobjede u Tuzli zaslužilo veću podršku, pogotovo jer su mladi momci iznijeli sav teret. Sad ćeš me ubjeđivati da ljudi ne idu na utakmicu jer je kiša, radni dan, svaki put ista priča. Za glavni grad i ekipu koja se nominalno bori za titulu je sramotna posjeta.
Do pojave korone redovna članska i godišnja karta kluba, uz dolazak na sve utakmice, računajući i kup utakmice. Pratim ovaj klub godinama, kad su ispali išao po livadama i na gostovanja, ne kao "ultras", nego kao zaljubljenik u naš amaterski fudbal. Bio sam tu kada su ispali iz Premijer lige, kada su umalo ispali iz Federalne i kada su upali u Premijer ligu.scholsey je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:23Ne pada mi na pamet. Pitam, interesuje me, fakat...Neutral je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:22Pitaš gluposti. Bruka i tačka.
Sarajevo kao klub je nakon one fenomenalne pobjede u Tuzli zaslužilo veću podršku, pogotovo jer su mladi momci iznijeli sav teret. Sad ćeš me ubjeđivati da ljudi ne idu na utakmicu jer je kiša, radni dan, svaki put ista priča. Za glavni grad i ekipu koja se nominalno bori za titulu je sramotna posjeta.
Do pojave korone redovna članska i godišnja karta kluba, uz dolazak na sve utakmice, računajući i kup utakmice. Pratim ovaj klub godinama, kad su ispali išao po livadama i na gostovanja, ne kao "ultras", nego kao zaljubljenik u naš amaterski fudbal. Bio sam tu kada su ispali iz Premijer lige, kada su umalo ispali iz Federalne i kada su upali u Premijer ligu.scholsey je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:23Ne pada mi na pamet. Pitam, interesuje me, fakat...Neutral je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:22Pitaš gluposti. Bruka i tačka.
Izvini, koji klub? Ništa. Samo to.Neutral je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:26Do pojave korone redovna članska i godišnja karta kluba, uz dolazak na sve utakmice, računajući i kup utakmice. Pratim ovaj klub godinama, kad su ispali išao po livadama i na gostovanja, ne kao "ultras", nego kao zaljubljenik u naš amaterski fudbal. Bio sam tu kada su ispali iz Premijer lige, kada su umalo ispali iz Federalne i kada su upali u Premijer ligu.scholsey je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:23Ne pada mi na pamet. Pitam, interesuje me, fakat...Neutral je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:22Pitaš gluposti. Bruka i tačka.
Još nešto? I nisam samo ja, već je posjeta bila ogromna, za klub čiji je stadion van grada, ogromna posjeta i podrška.
A što si ti neki ters. Halalićeš, hvala!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 14 gostiju.