Loš znak.
Mi iz TK-a kad smo dogovarali druženje, glavni organizator je stradao na temi Olimpika.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako će biti dobar dernek žrtvovat ću se i bit ću banovan
bacas suplju raji ovdje a ustvari igras nagradnu igru da izvuces osmicu pametno marsale pametno
Imaš odličan uvid u moje planove za vikend.Fantasista je napisao/la: ↑27 avg 2021, 20:09Joj brate ako me nešto može raznijeti totalno kad me uhvati tuga to je Šemsa i JV, kad čujem tužno je sve bez tebe mogao bih rijeku alkohola popiti i plakati 3 dana
Nekako mi Dodo djelovao pitom po onoj izjavi, preblago od njega.
Znam ja jednu ali nećemo je zvat, more popit dobro pa je prenese na agresivu, jednom ovom jaranu govori da je pichka... Doduse nije pogrijesila, jest pichka.
Od prošle subote čepovi, pili ja i jaran. Bio još jedan s nama ali cura mu ne da pit, on mi je samo mezu jeo.
Nisu ni kod mene nešto bolji i drugačiji planoviMarsal je napisao/la: ↑27 avg 2021, 20:27Imaš odličan uvid u moje planove za vikend.Fantasista je napisao/la: ↑27 avg 2021, 20:09Joj brate ako me nešto može raznijeti totalno kad me uhvati tuga to je Šemsa i JV, kad čujem tužno je sve bez tebe mogao bih rijeku alkohola popiti i plakati 3 dana
dobar si nema sta meni su cetiri tomislava mjera za izlazak sve ostalo je pretjerivanje s njim jer on brzo ode na krivu stranuMarsal je napisao/la: ↑27 avg 2021, 20:38Znam ja jednu ali nećemo je zvat, more popit dobro pa je prenese na agresivu, jednom ovom jaranu govori da je pichka... Doduse nije pogrijesila, jest pichka.
Od prošle subote čepovi, pili ja i jaran. Bio još jedan s nama ali cura mu ne da pit, on mi je samo mezu jeo.
Uzeli kvočku i okrenuli je i kilu roštiljske kobaje od Bajre. Jaro je popio 12 i odusto, ja ostatak.
Ali sam napravio podlogu i pametno mezio.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 64 gosta.