I mi smo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vala ovaj hladno može umjesto žutalja na lijevi bek
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- ElCartel11
- Kontakt:
SIPA nam upala u pola dva mi se nismo ni opirali, žiro računi na tudjim imenima, brane nas ljudi diplomirani
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Moj učenik, aferim.
Volim stream vise od zivota !!!GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 avg 2021, 17:49Moj učenik, aferim.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Treba mu dati šansu, nama se šta izgubiti. Normalno ako ima fizičke predispozicije
-
Samozdravlje
- Kontakt:
INTERESANTNO:
Kadetska (U-16) reprezentacija Bosne i Hercegovine će u slovenskoj Rogli odigrati dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Saudijske Arabije.
Utakmice su na rasporedu 1. i 3. septembra. Selektor Nermin Šabić je za ove susrete pozvao sljedeće igrače:
Adel Duškaj (Željezničar), Emir Dugić (Željezničar), Dženan Šabić (Željezničar), Filip Taraba (Široki Brijeg), Đorđe Burnjaković (Borac), Krešimir Medić (Široki Brijeg), Marko Brekalo (Široki Brijeg), Ivano Gojsilović (Široki Brijeg), Marko Begić (Posušje), Andrej Subotić (Čukarički, Srbija), Adrian Manuel Perić (Zrinjski), Faris Mehić (Sarajevo), Eldar Mehić (Velež), Harun Sadžak (Željezničar), Aldin Beganović (Sloboda), Nedim Keranović (Sarajevo), Stefan Marčeta (Borac), Zlatan Zeničanin (Željezničar).
Igrači će se okupiti 28. avgusta u Trening centru NSBiH u Zenici, a 31. avgusta putuju u Sloveniju.
Kadetska (U-16) reprezentacija Bosne i Hercegovine će u slovenskoj Rogli odigrati dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Saudijske Arabije.
Utakmice su na rasporedu 1. i 3. septembra. Selektor Nermin Šabić je za ove susrete pozvao sljedeće igrače:
Adel Duškaj (Željezničar), Emir Dugić (Željezničar), Dženan Šabić (Željezničar), Filip Taraba (Široki Brijeg), Đorđe Burnjaković (Borac), Krešimir Medić (Široki Brijeg), Marko Brekalo (Široki Brijeg), Ivano Gojsilović (Široki Brijeg), Marko Begić (Posušje), Andrej Subotić (Čukarički, Srbija), Adrian Manuel Perić (Zrinjski), Faris Mehić (Sarajevo), Eldar Mehić (Velež), Harun Sadžak (Željezničar), Aldin Beganović (Sloboda), Nedim Keranović (Sarajevo), Stefan Marčeta (Borac), Zlatan Zeničanin (Željezničar).
Igrači će se okupiti 28. avgusta u Trening centru NSBiH u Zenici, a 31. avgusta putuju u Sloveniju.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Zlatan Zenicanin je qarina od igraca, ali je sin Dzene Zenicanin pa mora igrati. Toliko o tome da se po zasluzi dobivaju pozivi...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Taj Zlatan nemi ni sekunde ove sezone. igra za Zeljo U17 b tim protiv ekipa Unisa, Bosna, Baton i tako dalje. ali igra za nasu U16
Dizdarević, Pidro, Hebibović, Bodul, Ramić, Bagarić, Palić, Kurdić, Dupovac, Trako, Kobiljar.
JURIŠ
- ElCartel11
- Kontakt:
352 znaci
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ovo je najbolje sto imamo...
Samo da Dupovac ne bude gusio igru i peljao loptu...
Samo da Dupovac ne bude gusio igru i peljao loptu...
- Devetomjesto
- Kontakt:
Trebaju zabiti 3 do poluvremena. U 9 mi pocinje turska serija pa da mogu prebaciti
Idemooooo diveeeeee!!!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Nisam upratio ako se već pisalo al kako se registrovao Bodul, a ovi ostali Lazic, ševelj i tako to nisu još ?
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], muhamedhulk i 21 gost.