Nema mobitela, ostali smo uskraceni. Hoce li Asim prosvercati koju nulericu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema mobitela, ostali smo uskraceni. Hoce li Asim prosvercati koju nulericu
Birali gosti izmedju halal steak i halal ribe.samoposmatram je napisao/la: ↑27 avg 2021, 18:04Interesuje me jeli bogata jelima sa ovog podneblja, ili je tuna steak i infrakt kobe meso iz djapana.
Mogo sam sad sogana.Neutral je napisao/la: ↑27 avg 2021, 18:08Birali gosti izmedju halal steak i halal ribe.samoposmatram je napisao/la: ↑27 avg 2021, 18:04Interesuje me jeli bogata jelima sa ovog podneblja, ili je tuna steak i infrakt kobe meso iz djapana.
Na ovakav dan je van Gogh sebi uho odsjeko.FoSte95 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 17:49joj dana savršen za ubit se, razmišljaš o hiljadu stvari a sve crnje do crnjeg. Završio fax, radio istovremeno tačnije teglio, onda godina pripravničkog, pa položiš stručni, sve to završiš i onda se opet nađeš na početku da tražiš posao gdje ćeš tegliti za 500-600 km![]()
Pola gajbe pod noge i do ponoci si resetiranMarsal je napisao/la: ↑27 avg 2021, 18:55Na ovakav dan je van Gogh sebi uho odsjeko.FoSte95 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 17:49joj dana savršen za ubit se, razmišljaš o hiljadu stvari a sve crnje do crnjeg. Završio fax, radio istovremeno tačnije teglio, onda godina pripravničkog, pa položiš stručni, sve to završiš i onda se opet nađeš na početku da tražiš posao gdje ćeš tegliti za 500-600 km![]()
I meni je baš depresivan iz 1000 razloga.
jolicnikola je napisao/la: ↑27 avg 2021, 19:02kad ovako zahladi, a kraj avgusta je, znaš da je decembar sve bliže, a i za 10-ak dana je Ćamilin rođendan
Nema mi više đe statRigoletto je napisao/la: ↑27 avg 2021, 19:04Pola gajbe pod noge i do ponoci si resetiranMarsal je napisao/la: ↑27 avg 2021, 18:55Na ovakav dan je van Gogh sebi uho odsjeko.FoSte95 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 17:49joj dana savršen za ubit se, razmišljaš o hiljadu stvari a sve crnje do crnjeg. Završio fax, radio istovremeno tačnije teglio, onda godina pripravničkog, pa položiš stručni, sve to završiš i onda se opet nađeš na početku da tražiš posao gdje ćeš tegliti za 500-600 km![]()
I meni je baš depresivan iz 1000 razloga.
Tacno cu morati doci u Zenicu da se ubijemo skupa; ti, Šemsa, ja i okupit ćemo još par forumaša alkoholičara. Žena neće biti.
Održan sastanak delegacija Turske i BiH, prisustvovali i SNSD-ovi ministri
Ne kazu bolan dzaba da je vas i srbe isti ku rac pravio i oni tako o holidej in naciji muhabete, a Nacertanije,"sveti srbski spis "govori o Bosnjacima tri vjeroispovjesti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.