Messi igra sa Xavi, Iniesta, Busquets...Ronaldo sa Casemiro, Modric, Kross...Treba spomenuti i Benzemu, koji se zrtvovao za Ronalda i 4CL..
Tacno onako kako je radio i Mandzukic u Juventusu...predobri partneri bili do Mariove povrede...

poslije nam vise nije bio dobar...
Dodje vrijeme Ronalda i epskog veznog reda Juventusa...Ramsey, Benta, Rabiot..od svih jedino je Pjanic vrijedio necemu...ovo ostalo...
Onda imamo madzionicara, koji se zbog Ronalda saplitao za loptu, liniju, malo vecu travku...
Dodje nam i brazilska samba, tek ce da se dokaze, danas je dan D, otisao je ON..
Morata ce isto da "procvjeta"..Ronaldo je taj sto ga konstantno gurao u offside..ili mozda ukinu offside..
Bio nam je on i prije Ronalda...statisticki manje golova nego za vrijeme Ronalda..yebi ga, ovaj ga gusio..
Bez Ronalda
46 utakmica 15 golova
47 utakmica 12 golova
Sa Ronaldom
44 utakmice 20 golova
Imamo Dybalu, poslije Ronalda, za vrijeme Ronalda, a evo ide i vrijeme poslije Ronalda...samo sto sam bacio grah, kako se prevrn'o, velike stvari od njega nam slijede..
Sa kapitenskom oko ruke, samo nebo je granica..
Sve ove slobodne igrace sto smo dovodili, to su dobri igraci...samo, nismo ni kontali kako ce se prilagoditi "nasem" sistemu..
Zadnjih godina vrtimo istu plocu, Icardi, Pogba, ovaj, onaj...a niko od tih ne dodje...

Da su barem ova dvojica bili uz njega, mozda bi nesto i "uzeli"...Uvijek cu tvrditi, da smo ga imali u finalima, imali bi 4 sada...
Covjek sampion, 100 mu godina, a spremniji i gladniji trofeja od svih u klubu...kont'o bi da nista nikad nije osvojio...ovako...
Zbog cega nam sada treba napadac?? Pa zar nismo doveli Kaio Jorge?? Oh, moja greska...on je tek 19...za jedno 10-15 godina mozda i zaigra...ili sam se opet zayeb'o...to je onaj sto ga za 1-2 godine prodajemo za 10-15m..posudba, pravo odkupe...ovaj, onaj rad...vec vidjeno...jos jedan u nizu kojem ce Juve syebati karijeru...mozda bude kopija Kean, pa ga vratimo, mozda Haalanda jer pored preostalih silnih golgetera ne mozes mu tek tako dati 9ku, koju nemamo jos od odlaska Treze...
Koji smo levati, ni Ronalda nismo znali iskoristiti...
Daj Boze da ja grijesim...pa mi prekucamo igricu...
Jedino pozitivno je rasterecenje plata...koje cemo iskoristiti onako kako najbolje znamo...

pao nam je kamen sa srca...
Lik prekuc'o United, Madrid, a u Torinu ispade gori od Iaquinte...
Nisam neki fan Ronalda, ali ovakvog sampiona nikad nismo imali, a i nikad goru pratnju uz njega....neka mu je sretno u Unitedu...
Drago mi je da bas tamo ode, u klub koji ga je cijenio i vinuo u visine...