Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nikad vise gamadi na jednom mjestu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Od 1000 kriminalaca ti bas izdvojio covjeka sa najljepsim imenom

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Gdje si Gavrilo sad...
Kako se neko samo dobro zaj.ebava na ovom profilu

Prekucao igricu.
Zasto serijatsko vjencanje kod jasmine?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dobro predpostavljam. Ali sjecam se da su pojedinci ovdje pisali sta je doticna prije radila. Tako da serijatsko bas i ne ide uz takvu osobu. A i babo joj nema veze s tim.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Imas li dokaze za ovu tvrdnju?BosniaBoston je napisao/la: ↑27 avg 2021, 15:24Ne znam zbog cega se sda botovi ne žale radi ismijavanja šerijatskog braka od strane familije izetbeg. Šatro šerijatsko vjenčanje a mlada nabila veću kilometražu od škode mog tetka

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Istim ljudima neki dan smeta serijat, a danas se kao pitaju sto je bilo serijatsko.

Pa jel realno da je cijela naslovnica na klixu o svadbi,ovo je bolest...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Postavlja se ono sto donosi klikove. A kad vidis da je evo i ovdje glavna tema ne treba da te cudi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ma macku o rep je to serijatsko, kad se nepostuje institucija mesdzida a za to je sama IZ kriva na celu sa dva zadnja reisa.
Osim toga kao i kod tzv katolika i pravoslavaca tako i kod tzv muslimana moze da prolazi zivot koji je pokudjen, alkohol, blud, droga, raskalasen zivot, kradja , lopovluk i stomak do zuba i odlazak pred oltar ili u dzamiju.
Sve crna i teska hipokrizija koja se bar malo zeli oprati dzamijom ili crkvom, a samo time narusavaju instituciju i znacenje istih.
A sto se tice serijata vise ga ima na zapadu nego u islamskim zemljama.
CPOJ
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bila je u emotivnoj vezi za rodjakom mog poznanikaJustin je napisao/la: ↑27 avg 2021, 16:36Imas li dokaze za ovu tvrdnju?BosniaBoston je napisao/la: ↑27 avg 2021, 15:24Ne znam zbog cega se sda botovi ne žale radi ismijavanja šerijatskog braka od strane familije izetbeg. Šatro šerijatsko vjenčanje a mlada nabila veću kilometražu od škode mog tetka![]()
#Punoljetstvo
qaa18 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 16:49Ma macku o rep je to serijatsko, kad se nepostuje institucija mesdzida a za to je sama IZ kriva na celu sa dva zadnja reisa.
Osim toga kao i kod tzv katolika i pravoslavaca tako i kod tzv muslimana moze da prolazi zivot koji je pokudjen, alkohol, blud, droga, raskalasen zivot, kradja , lopovluk i stomak do zuba i odlazak pred oltar ili u dzamiju.
Sve crna i teska hipokrizija koja se bar malo zeli oprati dzamijom ili crkvom, a samo time narusavaju instituciju i znacenje istih.
A sto se tice serijata vise ga ima na zapadu nego u islamskim zemljama.
Al' ne mere svinjetina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 255 gostiju.