Ponovo ste gazde Manchesetra.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Hahaha kakav idiot, ovo uraditi Juventusu i ostaviti ih na cjedilu da bi prešao u United. Kopitar!
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Jucer Ronaldo bio strasan igrac i pojacanje za City danas United izradjen.

Kakav debilski potez Uniteda, unazadise se 5 godina. Odlicno za konkurenciju.
Cityu kome treba napadac- da.
Unitedu koji napadaca ima -

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Odoše Bruni penali 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
City llevati United za transfere vec godinama, slatko
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kažu da je poziv Alexa Fergusona presudio...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
znači, vraća se dite materi?
Klopp: "Ox has a dynamic you cannot buy in the market at the moment." #awlive [lfc]
Da je Ronaldo dobar zna se gdje bi zavrsio.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije Ronaldo znao kako privući pažnju na sebe nakon svega što je Messi uradio u zadnja 2 mjeseca, pa se odlučio na ovo. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Chapman1886
- Kontakt:
Naj veći svih vremena je napokon svatuo da tteba bježati iz mafijaške šklopocije koja se raspada..
Samo ću reći da RONALDO NAJ VEĆI FUDBALER ide u 36odini u premijer ligu a mala spodoba naadrogirata iz argentine bježi u framcusku lizu,mislim da je svima jasno sve..
Dva kluba iz mančestera borba za titu lu, čelzi i lejster. U lp.
Samo ću reći da RONALDO NAJ VEĆI FUDBALER ide u 36odini u premijer ligu a mala spodoba naadrogirata iz argentine bježi u framcusku lizu,mislim da je svima jasno sve..
Zadnja izmjena: Chapman1886, dana/u 27 avg 2021, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sloboda | COYG
- Romagnoli13
- Kontakt:
Influencer iz Portugala je već 2 godine bivši igrač. Stat padder. Smiješno ga porediti sa Messiem a godina je 2021.Chapman1886 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 16:14Naj veći svih vremena je napokon svatuo da tteba bježati iz mafijaške šklopocije koja se raspada..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Chapman1886
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/cristiano ... 020/plus/1
Naj veći slažem se netreba ni spominjati hormonskog diktatora iz Pariza
Naj veći slažem se netreba ni spominjati hormonskog diktatora iz Pariza
Samo Sloboda | COYG
Ono kad glumiš da si nepismeniji nego što jesiChapman1886 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 16:14Naj veći svih vremena je napokon svatuo da tteba bježati iz mafijaške šklopocije koja se raspada..

Btw. @Chapman je @Seamen ili neko treći

Nije seaman. Prosle godine je bio normalan osim hejta prema Lpoolu, dok ove nesto glumi sa nepismenoscu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gvardo očito ne želi ni Messija ni Ronalda. Da li misli da ne mogu doprinijeti dovoljno u polju ili da će mu potkopati autoritet, pitanje je. Možda oboje pomalo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.