Sto ce sakrivati, svadba je nekom iz najjace Bosnjacke familije vjerovatno ikad. I Saudi familiji kad je festa zna cijeli Arapski svijetrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 14:59Umjesto da barem sakriju vjenčanje od očiju javnosti, negdje daleko, oni usred glavnog grada naprave feštu i još pozovu Erdogana kao kuma, reis ih u Begovoj vjenčaje gdje niko nikad nije šerijatski se vjenčavao dosad, i onda seru nešto kad ih ljudi krenu kritikovati. Za sve druge važe jedna pravila, za njih druga, aposlutno nikakvog dodira sa realnošću nemaju, žive u nekom svom svijetu![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kad vidim koliko ljudi pisu o svadbi i "kritikuju" istu bude mi zao sto nece biti protokol kao u onom filmu o Princu iz Zamunde.
Neki dan bila svadba sa 800 svatova, Halid Beslic pjevao, Bosanac svirao, u svatovima bili Inzko i Dijana Kajmakovic (budalica
) i niko nista (tako i treba).
Danas ne mozes ostati od kriticara sa svih strana.
Neki dan bila svadba sa 800 svatova, Halid Beslic pjevao, Bosanac svirao, u svatovima bili Inzko i Dijana Kajmakovic (budalica

Danas ne mozes ostati od kriticara sa svih strana.
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 27 avg 2021, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
I jednim i drugima se sjetim najmilijih.
Jbt led sto kaze covjek hiljade na utakmicama, raznim manifestacijama vama smeta svadba..Nije vam smetao onaj skup stotina ped era i njihov defile gradom. Naopak smo narod totalno.
Drug mi dobar s Đasmin, na svadbi je
NIJE TOČNO DA BOŠNJACI NE OPRAŠTAJU AGRESORIMA: Stotine građana na Baščaršiji fanatično pozdravljalo predsjednika Turske, zemlje agresora na BIH koja je nad Bošnjacima provela kultorocid i elitocid…
Hzbh portal na respiratoru
Najjaci naslov svih vremena.
Hzbh portal na respiratoru

Najjaci naslov svih vremena.
Havaz
Zvanice stigle na šerijatsko vjenčanje: Osmica prvi došao, Jasmina ušla u džamiju.

Zvanice stigle na šerijatsko vjenčanje: Osmica prvi došao, Jasmina ušla u džamiju.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam zbog cega se sda botovi ne žale radi ismijavanja šerijatskog braka od strane familije izetbeg. Šatro šerijatsko vjenčanje a mlada nabila veću kilometražu od škode mog tetka
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Sarajevo nekad multikulti grad, centar kulture Jugoslavije
Danas glavni dogadjaj serijatsko vjencanje

Danas glavni dogadjaj serijatsko vjencanje
🔹
Ovo je vjenčanje koje će definitivno obilježiti 2021. godinu, a detalji koje saznaje "Oslobođenje" od izvora bliskog porodici Izetbegović tome idu u prilog.
Oko 250 zvanica prisustvovat će svečanosti u hotelu "Evropa", a gosti će kako saznaje "Oslobođenje" prije ulaska u sale morati odložiti mobilne telefone. Pozivnice su čipovane, odnosno niko ko nije na spisku zvanica ne može ući bez tih pozivnica koje su vjerovatno odabrane zbog zaštite privatnosti ali i sigurnosti mladenaca i gostiju.

Oko 250 zvanica prisustvovat će svečanosti u hotelu "Evropa", a gosti će kako saznaje "Oslobođenje" prije ulaska u sale morati odložiti mobilne telefone. Pozivnice su čipovane, odnosno niko ko nije na spisku zvanica ne može ući bez tih pozivnica koje su vjerovatno odabrane zbog zaštite privatnosti ali i sigurnosti mladenaca i gostiju.

Neka dok slikaju jutarnju posteljinu, sta odmah prejudiciraš.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 avg 2021, 15:24Ne znam zbog cega se sda botovi ne žale radi ismijavanja šerijatskog braka od strane familije izetbeg. Šatro šerijatsko vjenčanje a mlada nabila veću kilometražu od škode mog tetka
Dream team.
U haremu Begove džamije počeli su se okupljati prvi gosti na šerijatskom vjenčanju Jasmine Izetbegović, inače kćerke Bakira i Sebije Izetbegović.
Među prvima je stigao i direktor Obavještajno sigurnosne agencije BiH Osman Mehmedagić Osmica, a tu je i član SDA Adil Osmanović.
Stigao je i BH. glumac Emir Hadžihafizbegović. Šerijatskom vjenčanju prisustvuju i delegat SDA u Domu naroda Parlamenta BiH Asim Sarajlić, generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman, Haris Zahiragić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i član Predsjedništva SDA...
Stigao je i reis Husein ef. Kavazović koji će šerijatski vjenčati Jasminu Izetbegović i Ćamila Humačkića.
Stigla je i Jasmina Izetbegović u pratnji oca Bakira Izetbegovića.
Tačno tako.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 14:59Umjesto da barem sakriju vjenčanje od očiju javnosti, negdje daleko, oni usred glavnog grada naprave feštu i još pozovu Erdogana kao kuma, reis ih u Begovoj vjenčaje gdje niko nikad nije šerijatski se vjenčavao dosad, i onda seru nešto kad ih ljudi krenu kritikovati. Za sve druge važe jedna pravila, za njih druga, aposlutno nikakvog dodira sa realnošću nemaju, žive u nekom svom svijetu![]()
Pravi termin.
Nemaju dodira sa realnošću.
Njihova realnost je nesto drugo, za njih je realnost ono sto oni zive.
Oni svoje pozicije na kojim se nalaze ne gledaju kao sluzbu narodu vec striktno biznis.
Oni vjeruju da je sva moć kod njih, u njihovim rukama i da niko ne može to da ugrozi a ni promjeni.
Nebi me iznenadilo da Sebija jedan dan izadje i kaze za ove sto nemaju hljeba:"nek jedu kolače".
Reis, čovjek kojeg su oni postavili bas kao i onog prethodnog Hizaslava, je samo marioneta i vršica jednog drugog mafijaškog ogranka koji se zove Islamska zajednica.
Ko je imalo upućen u tu religiju jasno mu je da oni s Islamom nemaju nista.
Ova seljadija koja je izasla da pozdravi Sultana...
Nemam riječi.
Zar ste citav svoj zivot presjedili na ušima?
Turska nam je bratska zemlja isto kao sto je Austrija ili Mađarska.
Eksploatisali su sve sto se moglo iz ove države, cak su se i borili u nekim bitkama protiv nas.
Balijander - Stanje uma.
Dugo nisam vidio vise kriminalaca i prevaranata na istom mjestu 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vjerujem da su Justin, Chief i Chapman u prvom redu do džamije i da sa telefonima u rukama slikaju i deru se: Bake, Bake, to smo mi, tvoji vjerni botovi
Naravno, prvi u Bošnjaka krši tradiciju i vjencaje svoju "sveticu" u džamiji u kojoj niko nije vjencan, dok okupljeni svrsavaju na to i slikaju, te uzurbano dijele po instagramu, pokusavajuci se predstaviti kao dio neke elite koja je eto tu.
Naravno, prvi u Bošnjaka krši tradiciju i vjencaje svoju "sveticu" u džamiji u kojoj niko nije vjencan, dok okupljeni svrsavaju na to i slikaju, te uzurbano dijele po instagramu, pokusavajuci se predstaviti kao dio neke elite koja je eto tu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa nisu oni zvali novinare da sve slikaju i svako 2 minute objavljuju novi clanak.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 14:59Umjesto da barem sakriju vjenčanje od očiju javnosti, negdje daleko, oni usred glavnog grada naprave feštu i još pozovu Erdogana kao kuma, reis ih u Begovoj vjenčaje gdje niko nikad nije šerijatski se vjenčavao dosad, i onda seru nešto kad ih ljudi krenu kritikovati. Za sve druge važe jedna pravila, za njih druga, aposlutno nikakvog dodira sa realnošću nemaju, žive u nekom svom svijetu![]()
Po naslovima i vecini komentara lahko se da zakljuciti koga ovo vise "interesuje".
Znači mlada je vec probana?BosniaBoston je napisao/la: ↑27 avg 2021, 15:24Ne znam zbog cega se sda botovi ne žale radi ismijavanja šerijatskog braka od strane familije izetbeg. Šatro šerijatsko vjenčanje a mlada nabila veću kilometražu od škode mog tetka
Pu, pu...
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, jurisicduska, leo1946, Saurman, VensanKasel i 24 gosta.