Ratovali za prostor iz kojeg sad ti isti i njihova djeca bjeze glavom bez obzira. 100+ k ubijenih za nista. Samo u BiH. Sto je najgore, opet bi se nasli tukci poput neutrala koji bi ratovali jer mrze sve drugacije od sebe...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
🔹
- Shategabri
- Kontakt:
Sirotinjom je najlakše manipulisati.PatriceKwedi je napisao/la: ↑27 avg 2021, 11:26Ratovali za prostor iz kojeg sad ti isti i njihova djeca bjeze glavom bez obzira. 100+ k ubijenih za nista. Samo u BiH. Sto je najgore, opet bi se nasli tukci poput neutrala koji bi ratovali jer mrze sve drugacije od sebe...
Sirotinja nema hljeba da jede, al zato redovno gleda dnevnik i upija šta ''neprijatelj'' radi.
Sirotinja i dalje dijeli na ''naše'' i ''njihove''.
Moji nisu ni jedni. Daleko im kuća svima, da ima kakav hepek da ih sve resetuje to bi najbolje bilo.
Možda je ovaj Šmit taj hepek.
Koševo Zapad
Tesko. Schmidt je tu da pokupi jos ono kvalitetno sto je ostalo. A MMF je tu da drzi mir u regionu sa kreditima da se plate uhljupima mogu isplatiti i penzionerima.Shategabri je napisao/la: ↑27 avg 2021, 11:36Sirotinjom je najlakše manipulisati.PatriceKwedi je napisao/la: ↑27 avg 2021, 11:26Ratovali za prostor iz kojeg sad ti isti i njihova djeca bjeze glavom bez obzira. 100+ k ubijenih za nista. Samo u BiH. Sto je najgore, opet bi se nasli tukci poput neutrala koji bi ratovali jer mrze sve drugacije od sebe...
Sirotinja nema hljeba da jede, al zato redovno gleda dnevnik i upija šta ''neprijatelj'' radi.
Sirotinja i dalje dijeli na ''naše'' i ''njihove''.
Moji nisu ni jedni. Daleko im kuća svima, da ima kakav hepek da ih sve resetuje to bi najbolje bilo.
Možda je ovaj Šmit taj hepek.
Samo ce doci jednom dan kad nece novi kredit moci pokriti stari.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
A gdje to u BiH ima veliki grad?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nema ga, djelomično Sarajevo i BL, ostalo su sve kasabe.
Inače kod nas je svaki grad lijep, to mogu reći samo osobe koje nisu izašle makar na pet minuta iz ove vukojebine.
- Marsal
- Kontakt:
Anegdota jedna.
Kolega sa faksa bio iz Prusca i došao njegov rođak na utakmicu i mi sad malo izašli prije tekme i poslije tekme i sjedi ti on na klupi i puši cigaru, sav zamišljen...kad u neka doba samo reče: "Jebote ja grada, meni ovdje nikad ne bi bilo dosadno".
Mi premrli od smijeha, ali eto. Nekom je i mrtva Zenica pojam čaršije i života.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
To je to. Nemas ti ovdje grad da je nesto bas velik s ponudama. Ljepse su nam prirode nego gradovi. Sarajevo kao najveci grad nema nista za ponuditi a o ostalim nemamo sta pricati.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Meni je smijesno kad kazu turisticki grad, ljepotica BiH i slicno, a nemas prilaza ni ulaza u grad, poslije kise fekalije na cestama, parking ne mozes pronaci, krcat grad, sve sto vrijedi u dva kilometra napravljeno prije par stotina godina od Osmanlija.
Travnik je kul zbog starine, Tesanj, Jajce, Vranduk, Maglaj, ali sve je to realno tanko. Setao sam parkom od nekoliko kilometara u Njemackoj, a grad je po broju stanovnika manji od Sarajeva. Postavljao sam ovdje slike. Siroko, milion parking mjesta, prelijep grad, radi se o Kasselu.
Travnik je kul zbog starine, Tesanj, Jajce, Vranduk, Maglaj, ali sve je to realno tanko. Setao sam parkom od nekoliko kilometara u Njemackoj, a grad je po broju stanovnika manji od Sarajeva. Postavljao sam ovdje slike. Siroko, milion parking mjesta, prelijep grad, radi se o Kasselu.
Meni je smijesno kad kazu turisticki grad, ljepotica BiH i slicno, a nemas prilaza ni ulaza u grad, poslije kise fekalije na cestama, parking ne mozes pronaci, krcat grad, sve sto vrijedi u dva kilometra napravljeno prije par stotina godina od Osmanlija.
Poskupljenje svega živoga (bitno za građane)- jedan članak čisto da se spomene
Vjenčanje Bakirove male i dolazak Sultana (totalno nebitno za građane) - 100 članaka
I kako očekujete da nam bude bolje ?
Yebo ti Erdogan mater što ne dođe i neku fabriku otvori, koliko je vakcina poslao?
Vjenčanje Bakirove male i dolazak Sultana (totalno nebitno za građane) - 100 članaka
I kako očekujete da nam bude bolje ?
Yebo ti Erdogan mater što ne dođe i neku fabriku otvori, koliko je vakcina poslao?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Došao sultan da prouči šta na Alijinom mezaru pa će onda u Srbiju da uloži par stotina miliona
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Shategabri
- Kontakt:
Najjadniji narod na dunjaluku 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
KasselNeutral je napisao/la: ↑27 avg 2021, 12:52Meni je smijesno kad kazu turisticki grad, ljepotica BiH i slicno, a nemas prilaza ni ulaza u grad, poslije kise fekalije na cestama, parking ne mozes pronaci, krcat grad, sve sto vrijedi u dva kilometra napravljeno prije par stotina godina od Osmanlija.

- Shategabri
- Kontakt:
gledaj ovih bošnjOkO u sarajvu što su upriličili doček sultanu na baščaršiji

Veliki gradovi imaju svojih prednosti, vise mogucnosti, vise sadrzaja.. Ali u 9 od 10 situacija ja bih odabrao neko normalno selo, da je blizu bilo kakvog grada. U prevodu, neki tip predgradja.
Ne moze mi se porediti sjedenje na balkonu stana i sjedenje u svom dvoristu, gdje imas svoje voce, povrce, zivotinje, gdje nema puno buke, gdje nisi ogranicen na 60 kvadrata.. Dio mladosti sam proveo u gradu, dio na selu i kao dijete daleko vise sam volio selo.
Ne moze mi se porediti sjedenje na balkonu stana i sjedenje u svom dvoristu, gdje imas svoje voce, povrce, zivotinje, gdje nema puno buke, gdje nisi ogranicen na 60 kvadrata.. Dio mladosti sam proveo u gradu, dio na selu i kao dijete daleko vise sam volio selo.
- ASD
- Kontakt:
Definiši mali grad i veliki grad.
Ja sam rođen u malom gradu i tu mi je ok. U nekom drugom malom gradu ne bih mogao živjeti nema šanse. Bilo bi mi dosadno, a na selu pogotovo ne.
Od jarana djed. Nije mako iz svog sela, zatucan. Ne vjeruje doktorima, niti ičemu civilizovanom.Marsal je napisao/la: ↑27 avg 2021, 12:42
Anegdota jedna.
Kolega sa faksa bio iz Prusca i došao njegov rođak na utakmicu i mi sad malo izašli prije tekme i poslije tekme i sjedi ti on na klupi i puši cigaru, sav zamišljen...kad u neka doba samo reče: "Jebote ja grada, meni ovdje nikad ne bi bilo dosadno".
Mi premrli od smijeha, ali eto. Nekom je i mrtva Zenica pojam čaršije i života.
Komedija je kad počne dočaravati ljudima kad je nekad prije 20-30 godina išao u Tuzlu.

Zadnja izmjena: ASD, dana/u 27 avg 2021, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.