Danas ili sutra.anfield je napisao/la:cuj Mourinho osrednji trener![]()
![]()
![]()
![]()
a Suarez samo sto nije potpisao
![]()
![]()

@Lily, pa nije toliko Mourinho napucavao Inter.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Danas ili sutra.anfield je napisao/la:cuj Mourinho osrednji trener![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ja mislim da ce on vec sutra imati svoj debi kao i YoungOTNYS_YNWA je napisao/la:Danas ili sutra.anfield je napisao/la:cuj Mourinho osrednji trener![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa šta sam napisala na prethodnoj stranici...OTNYS_YNWA je napisao/la:
Lily je napisao/la: U Interu isto, već imao izgrađen tim, stvarno ništa posebno. Al' to je moje mišljenje.
a jest problem staviti cijelu ekipu u 16-terac i braniti se...a i opet im je pique uspio dati gol[/quote]shankley je napisao/la:Cuj Murinjo osrednji trener..
Znamo sta je bio Inter prije dolaska njega. Pa covjek je uspio da zaustavi Barselonine vanzemaljce u pohodu na titulu LS i osvojio sve moguce trofeje i ti kazes nista posebno. E svasta se moze cuti.
Murinjo je sigurno u top3 trenera na svijetu, ako ne i najbolji.
slazem se nije odavno niko nista napisao u vezi transferaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma glupo je govoriti o Mourinhu, rezultati govore sve o njemu.
Dajte da se mi okrenemo Liverpoolu i novim spekulacijama.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma glupo je govoriti o Mourinhu, rezultati govore sve o njemu.
Dajte da se mi okrenemo Liverpoolu i novim spekulacijama.
slazem se za Mourinha ovjek je jedan od najboljih ako ne i najbiljiTorres Da Killa.!. je napisao/la:Haha, pa murinjo je sa portom koji ima sredstava ko birmingem iz engleske osvojio LIGU PRVAKA, to pobija vasu tezu da murinju trebaju pare to je besmislica. On zna sta radi sa parama. Pa doveo je Ozila u real madrid za 15 miliona malo vise nego sto smo mi meirelesa platili et samo jedan primjer kako on dovodi mladjeg, boljeg i korisnijeg za pribliznu sumu.
Kad su svi pricali niko ne moze pobjediti Barcelonu, znaci da ne postoji nacin jer su u formi i bla bla covjek ih pobjedi i izbaci.. Nije bitan nacin, bitan je rezultat. Znaci ne mozes napasti Barcelonu i on je to znao, on je cekao priliku dao gol i branio se to je taktika ljudi dragi jednog genijalca koji zacepi usta cijeloj planeti.
On je preporodio zahrdzali Inter,Chelsea, sad hoce da nametne svoje metode i svoje igrace u Real Madridu sto je sasvim korektno. Nije dzebe covjek broj 1 treba mu odati postovanje koje je stekao svojim radom i genijalnostcu.
Sto se tice transfera, veliki blackpool je odbio nasu ponudu od 4 miliona za Adama
http://www.thisisanfield.com/2011/01/bl ... rlie-adam/
Dirk je napisao/la:@YNWA
Znam zasto volis Rafu , jer imas ogranicen mozak kao i on, hiljadu puta te javno zamolio da se drzis podalje od mojih postova a ti i dalje,znam da ti je Rafa bolna tacka i da na njega svrsavas svakodnevno ali to mene ne zanima,ja tog covjeka ne volim i moje pravo ti mi ga nemoj opravdavati on je svoje "kvalitete" dokazao u Interu gdje je od prvaka italije i osvajaca LP napravio za par mjeseci prosjecnu ekipu koja se tek sada vraca u zivot![]()
Porediti Mourinha i Rafu moze samo neko lud ili neko ko je do jucer drzao slike igraca Arsenala na profilima a navijao za LFC
Babel.LFC_LAVOV je napisao/la:---Reina---
-Kelly-Skrtel-Agger-Aurelio
-Poulsen-
-Johnson-Meireles-Maxi(nazalost)-
-Kuyt-
-Babel-
moja zelja za mec protiv Wolvsa
Sta fali Babelu????OTNYS_YNWA je napisao/la:Babel.LFC_LAVOV je napisao/la:---Reina---
-Kelly-Skrtel-Agger-Aurelio
-Poulsen-
-Johnson-Meireles-Maxi(nazalost)-
-Kuyt-
-Babel-
moja zelja za mec protiv Wolvsa
Dokle god je u klubu racuna se i nebi bilo lose da se on nadje u startnoj, mozda zabije par golova pa ovi odluce da ga zadrzeOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne fali mu nista, samo ja mislim da se na njega vise ne racuna.
Lily je napisao/la:Dirk je napisao/la:@YNWA
Znam zasto volis Rafu , jer imas ogranicen mozak kao i on, hiljadu puta te javno zamolio da se drzis podalje od mojih postova a ti i dalje,znam da ti je Rafa bolna tacka i da na njega svrsavas svakodnevno ali to mene ne zanima,ja tog covjeka ne volim i moje pravo ti mi ga nemoj opravdavati on je svoje "kvalitete" dokazao u Interu gdje je od prvaka italije i osvajaca LP napravio za par mjeseci prosjecnu ekipu koja se tek sada vraca u zivot![]()
Porediti Mourinha i Rafu moze samo neko lud ili neko ko je do jucer drzao slike igraca Arsenala na profilima a navijao za LFC![]()
Šta je tebi? Kako nekome možeš reći da je ograničen? Šta ja tebi sad kažem da si ti ograničen upravo zbog toga sto njemu govoriš da ima ograničen mozak i zato što ne podržavaš Rafu? Al' neću, jer nit' te znam nit' imam pravo da o tebi tako govorim na osnovu nekih sportskih neslaganja. Ja stvarno ne znam ko više spominje Rafu, mi (Rafoljupci![]()
) ili ti. U svakom postu on mora dobit' barem jednu svoju rečenicu u kojoj ga popljuješ, pa čovječe kako ti ne dosadi? Stvarno sam pokušala da te ne stavim na ignore al' mislim da nema druge. Toliko forumaša ima koji ne vole Rafu i ne podržavaju ga pa ne pišu gluposti i ne spominju ga stalno. On je sad prošlost, idemo dalje.
Al' ipak ti si veliki @Gerrard ( zar ne? ) jesi ono ti sve one što su imali drugačije mišljenje od svog nazivao kriminalcima Liverpoola ili tako nešto?To mi sve govori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.