A Juve nema?Saurman je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:03Bayern ima novac da kupi Dortmund i Haalanda u paketu.JuventinoVero je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:00Ne može ni bayern osim ako ga dortmund ne pokloni ko lewandowskog
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Max Allegri
Ima ali nedovoljno za Haalanda zbog trenutne krize većine klubova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sulude uslove Raiole trenutno može ispuniti jedino PSG.Kad se iz cijele priče povukao Abramović znaš koliko je sati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma mora proigrati. Realno mu je i trebalo vremena da sazrije, da shvati neke stvari. Sad je na vrhuncu svoje karijere i sad moze pokazati i donijeti ono najbolje.Juventinisimo je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:07Iz tvojih usta u Bozije usi..pa da se svi radujemo....meni je DYbala najdrazi igrac Juventusa, upravo iz razloga sto si naveo...samo, u zadnje vrijeme mi ga je pun qurac...hoce li vise ikada proigrati kako treba...Italia je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:01Dybala je igrac koji najbolje igra kad se od njega očekuje i kad mu se lopta dadne. Imao je losih sezona, al sve se te sezone mogu opravdati sa cinjenicom da su ga uvijek seljakali na pozicije i nikad nije bio lider ekipe.
Decko klasicna 10ka, na terenu pravi fantazista kakvih vise nema, odbio da bude prodan prosle godine jer voli klub i ostao ustrajan da dokaže koliko vrijedi - bacio fenomenalnu polusezonu kod Sarrija. I sad mu dadose kapitensku da vodi ekipu na vecini utakmica... Toliko se godina trazio novi Del Piero, i evo konacno je neko zadovoljio pocetne korake![]()
...cisto sumnjam, daj Boze da grijesim, pa Dybala bude najbolji na svijetu narednih 4-5 godina..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kean,Raspadori,Scamacca
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Burberry46
- Kontakt:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ja ne znam Jeli samo do mene ali ja nevidim bas nesto specijalno u Keana. Nadao sam se barem jace ime kad vec Ronaldo ode.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ako ovo gofno od covjeka stvarno ovoliko zeli otici, onda sto ne plati sam sebi obestecenje? Desavalo se mnogo puta, a nasi traze tacno jednu njegovu godisnju platu.
Mi u napadu imamo Dybalu, Chiesu i Kulusevskog, na klupi Moratu i Retardeskija...fali jos jedno ime i to je to.
Mi u napadu imamo Dybalu, Chiesu i Kulusevskog, na klupi Moratu i Retardeskija...fali jos jedno ime i to je to.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Vidim razmišljate i o Aubi. Take him!

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Alegri svakako igra 4-4-2 ..tako da mu ni ne treba dovoditi nikog ...
NAravno, ali kad bi morata bio ozbiljan igrac ( da nema u sezoni 3 crne rupe po 2,5 mjeseca npr) ili kada dybala ne bi bio povrijeđen 3 puta po 2,5 mjeseca npr.
Ako se igra 442 treba ozbiljan striker da dođe,sa ovom dvojicom možda imamo najslabiji napad u top 6 talijanskih klubova ( naravno kada se mjeri učinak a ne plata).
Od prve sezone sa Ronaldom se vidilo da to nije to. On je izbjego iz Reala i dobio uslove u Juveu koje mu niko ne bi dao ,a zauzvrat Juve je dobio na marketingu maksimalno i da nije bilo korone dobro bi se to još naplatilo. Mi navijači ništa spektakularno nismo dobili što se tiče igre nismo dobili neku magiju koju su svi čekali ,dobili smo samo guranje lopte ka njemu i tim je tu najviše izgubio zbog njegovog ega . Pa bolan lik je šutnuo 100+ slobodnjaka nije gola dao a imali smo Pjanića koji je imao 50% uspješnost,znao je se vući po terenu a treneri ništa . Sretan mu put ,pokazao je samo da je previše pun sebe i vjerovatno je skontao da kod Alagrija bi mogao i na klupu kad ga ne ide a ne kao kod Sarija i Pirla da mora igrat 90+ min.
Ja citam ovde neki od Dybale ocekuju nesto,kao najbolji igac ekipe itd. Aj nastranu ona djevojcica daffy sto to ocekuje,njegovi postovi su svakako comic relief,al ima ozbiljnih forumasa koji kao da nisu utakmice pogledali.dinoo je napisao/la: ↑27 avg 2021, 08:29NAravno, ali kad bi morata bio ozbiljan igrac ( da nema u sezoni 3 crne rupe po 2,5 mjeseca npr) ili kada dybala ne bi bio povrijeđen 3 puta po 2,5 mjeseca npr.
Ako se igra 442 treba ozbiljan striker da dođe,sa ovom dvojicom možda imamo najslabiji napad u top 6 talijanskih klubova ( naravno kada se mjeri učinak a ne plata).
Amnezija je cudo.
Ili Morata.
Kada igraju,vrhunski su. Problem je sto 70% sezone ne igraju.
Ili Ronaldo je kazu kancer,on kad ode sve ce biti top. A ostali gule,kidaju, sampion do sampiona

Necemo biti top odmah naravno. To ce biti spin pro-Ronaldovaca na prvi poraz i svaki naredni. Ta ironija ce tako biti koristena. Ali, Juventusu ce trebati vremena (i novca) da se vrati i bude ekipa, a ne drustvo jednog lica. Naravno, odmah 1-2 poteza bi bili dobra stvar; Vlahovic, Bernardo-Jesus. Neko ko bi imao uticaj na igru prije svega. Kean je finalizator i nije dovoljan. Ali neka ga jer je nase dijete i napredovao je u PSG-u.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dodao bi ja i Pjanića za sredinu na posudbu, ako CR ode, jer biće prostora za platu, kad već ne mogu uvaliti Ramseya nikom, a malo je ovo što imamo u vezni za cijelu sezonu.
Naprijed Kean , i kad bi građani bili ludi pa dali Bernarda za CR to bi bio bombona ekipa sa Alegrijem na čelu.
Naprijed Kean , i kad bi građani bili ludi pa dali Bernarda za CR to bi bio bombona ekipa sa Alegrijem na čelu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Shategabri
- Kontakt:
Poznavajući upravu i njihovo ispunjavanje želja igračima, ne bi me čudilo i da ode za 0€
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.