A koga ces predstaviti na novom Bernabeu publici?,Balea?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
A koga ces predstaviti na novom Bernabeu publici?,Balea?
Koje 90% ekipe.Saurman je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:23Problem je što Real treba rekonstrukciju 90% ekipe i umjesto da ove sezone obnove odbranu i metuzaleme u veznom redu Kroosa i Modrića oni daju 180 mil na igrača kojeg mogu dobiti džaba.Neću reći da je potez Pereza glup nego izrazito glup.
A šeiku svaka čast navukao ga je momački na ovu priču pristani na naše uslove ili nema ništa od posla.
Alaba kikser a Militao i Mendy mogu biti samo grijači klupe i ništa više.Koliko je značio Ramos znaće uskoro ustvari već znaju tri komada od Levantea a sezona tek počela.emir18 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:31
Koje 90% ekipe.
Alaba doveden da igra CB Militao mlad i budući WC stoper, Mendy top 3 LB kad je zdrav, jedino škripi na RB.
U sredini Valverde Casemiro i treba još jedan veznjak da se dovede a to će biti Paul Pogba iduće godine.
U napadu Vini,Rodrygo, Benzena, Hazard i sad Mbappe.
Ne znam o čemu pričaš..
Inace navijac jorgandzija:
Odlican postDzoni je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:36Inace navijac jorgandzija:
Koja je slika Madrida ? Slika Madrida je da ako zeli uzme najboljeg igraca Barceloni,uzme najboljeg igraca Juventusa,uzme najboljeg igraca Uniteda i sad da uzme najboljeg igraca PSG.To prodajes s Mbappeom.200 miliona ako imas,ne 220 miliona,nek se zna,da ih imamo,da mi ne trebaju i da se ovdje osjeti moja sveta volja,makar bilo laz.Ti moras predstavit tu sliku jer si Real Madrid i moras nastavit biti Real Madrid.Kao Lakersi kad su dodali LeBrona pa Daviesa naredne godine,moglo je zavrsit dobro,meh,lose al nema veze ti moras biti Lakers.Ne mozes biti ekipa koja tankuje,nije 5 godina u playoffu,razvija igrace,**** majku za to imamo Charlotte Hornetse.Ti si Lakers i mozes biti Lakers samo ako hranis monstruma.Real Madrid u ovom konkretnom momentu svoje historije mora povecati svoju sliku monstruma,jer imamo druge monstrume,mora ga uvelicat.Sa C Tanganom i Taylor Swift na predstavljanju dok Madrid gubi 2:6 od Celte,koga briga.Madrid zeli vratit svoju esenciju.Madrid zeli vratit svoje mjesto u evropskoj hijerarhiji.To je mnogo vaznije od novca i od pobjeda,to je u igri Madridu s ovim pojacanjem.Nije mi dobro kad cujem "istice mu ugovor,to je nepotreban trosak" **** majku bit ce nepotreban trosak Sporting Gijonu ne Real Madridu cija se historija zasniva na ovom.Potrebno je potrosit.Zasto ljudi kupuju maserati a ne mogu ga ni vozit 120 na ovim cestama,pa da se zna da moze kupit
maserati,da ga parkira ispred restorana.Madrid mora kupit maserati.Madrid mora uzeti maserati novom bogatasu koji se pojavio.
Dzoni je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:36Inace navijac jorgandzija:
Koja je slika Madrida ? Slika Madrida je da ako zeli uzme najboljeg igraca Barceloni,uzme najboljeg igraca Juventusa,uzme najboljeg igraca Uniteda i sad da uzme najboljeg igraca PSG.To prodajes s Mbappeom.200 miliona ako imas,ne 220 miliona,nek se zna,da ih imamo,da mi ne trebaju i da se ovdje osjeti moja sveta volja,makar bilo laz.Ti moras predstavit tu sliku jer si Real Madrid i moras nastavit biti Real Madrid.Kao Lakersi kad su dodali LeBrona pa Daviesa naredne godine,moglo je zavrsit dobro,meh,lose al nema veze ti moras biti Lakers.Ne mozes biti ekipa koja tankuje,nije 5 godina u playoffu,razvija igrace,**** majku za to imamo Charlotte Hornetse.Ti si Lakers i mozes biti Lakers samo ako hranis monstruma.Real Madrid u ovom konkretnom momentu svoje historije mora povecati svoju sliku monstruma,jer imamo druge monstrume,mora ga uvelicat.Sa C Tanganom i Taylor Swift na predstavljanju dok Madrid gubi 2:6 od Celte,koga briga.Madrid zeli vratit svoju esenciju.Madrid zeli vratit svoje mjesto u evropskoj hijerarhiji.To je mnogo vaznije od novca i od pobjeda,to je u igri Madridu s ovim pojacanjem.Nije mi dobro kad cujem "istice mu ugovor,to je nepotreban trosak" **** majku bit ce nepotreban trosak Sporting Gijonu ne Real Madridu cija se historija zasniva na ovom.Potrebno je potrosit.Zasto ljudi kupuju maserati a ne mogu ga ni vozit 120 na ovim cestama,pa da se zna da moze kupit
maserati,da ga parkira ispred restorana.Madrid mora kupit maserati.Madrid mora uzeti maserati novom bogatasu koji se pojavio.
Novost je kad ne pročitaš to ne samo na ss.ba i ne samo po forumima. Ali kad su ispali onako glupi pri formiranju Superlige pa krahom u tili čas, e pa onda je i opravdano postalo tako prozivati Pereza i ostale zaslužnike.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.