Nisam znao da si dezerter, zato ti toliko furas patriJotizam ovdje na forumu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Profesor 1200 do 140 maraka, pa u to ni debil nece povjerovat.

- ArtemisFowl
- Kontakt:
U Posavskom kantonu je teško naći posao ispod 700 maraka mjesečne plate
- tuzlak1987
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jos jedna stvar za univerzitet, ubuduce se necu pravdati. Vecina univerziteta je na budzetu, trezoru, univerzitet gdje sam ja zavrsio studij je trebao biti ugasen isto kao sto je FK u tom gradu trebao biti unisten i ugasen. Kao sto je FK otjeran sa stadiona tako je i univerzitet otjeran sa svog stanista. Posljednja dva otpora u gradu su FK i univerzitet.
Samim tim, univerzitet je nekada imao veliki broj studenata, veliki broj ljudi iz Bosne, Tesnja, Bugojna, Vakufa itd, krcati studentski hoteli i sl, a danas na mom fakultet vec nekoliko godina nema nekih odsjeka jer nema studenata. Nekada kvota 20-15-10, danas 5 da se pokrene studijski program a ni pet se ne prijavi.
Univerzitet sada dobro financijski stoji, ali plate profesora su na nivou srednjih skola i to znam. Sta trebam financijski izvjestaj ovdje podnijeti da neki idioti koji su zaista idioti povjeruju u nesto. Kao da mi je 16 godina pa imam interes lagati na nekom sportskom forumu. Kada pomislis da ce se neki nakon nekoliko godina uozbiljiti shvatis zapravo da ako si jednom idiot kao idiot ces i umrijeti.
I ne zna stanje a pametuju, klasicni balija.
Samim tim, univerzitet je nekada imao veliki broj studenata, veliki broj ljudi iz Bosne, Tesnja, Bugojna, Vakufa itd, krcati studentski hoteli i sl, a danas na mom fakultet vec nekoliko godina nema nekih odsjeka jer nema studenata. Nekada kvota 20-15-10, danas 5 da se pokrene studijski program a ni pet se ne prijavi.
Univerzitet sada dobro financijski stoji, ali plate profesora su na nivou srednjih skola i to znam. Sta trebam financijski izvjestaj ovdje podnijeti da neki idioti koji su zaista idioti povjeruju u nesto. Kao da mi je 16 godina pa imam interes lagati na nekom sportskom forumu. Kada pomislis da ce se neki nakon nekoliko godina uozbiljiti shvatis zapravo da ako si jednom idiot kao idiot ces i umrijeti.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2021, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Htio sam napisati da imaju najbolji posao na Svijetu poslije političara. Kasnije sam se skontao da oni i jesu političari.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:10Na prvom 1200 na drugom 1200 na trecem 2000. Prva firma druga firma, parlament ili OV, komisije, vjestak i clan upravnog odbora![]()

Pa znaci plata doktora nauka koji radi na univerzitetu u tvom rodnom kraju je 1200 maraka a kazes da je na nivou plate u srednjim skolama? Onda ispade isto biti profesor i u srednjoj skoli i na fakultetu ili mozda profesor u srednjoj skoli tu ima 800 maraka platuNeutral je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:11Jos jedna stvar za univerzitet, ubuduce se necu pravdati. Vecina univerziteta je na budzetu, trezoru, univerzitet gdje sam ja zavrsio studij je trebao biti ugasen isto kao sto je FK u tom gradu trebao biti unisten i ugasen. Kao sto je FK otjeran sa stadiona tako je i univerzitet otjeran sa svog stanista. Posljednja dva otpora u gradu su FK i univerzitet.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ASD
- Kontakt:
Baš evo sad sjedio s 2 rođaka koja su u dijaspori i dotako samo se teme izbora. Nisam ja majke mi pokrenuo.Dex je napisao/la: ↑26 avg 2021, 20:24Što li neće uvest glasanje u nekoj aplikacijiNisu ovi još spremni za takav tehnološki boom i malverzacije s istim
![]()
Kažu. Da postoji elektronsko glasanje, a ne ovo preko pošte. Bakir bi pao.
Ovako preko pošte se normalan čovjek neće zahebavati, a SDA botina hoće.
Ja 1200km zaradim za 2 dana pa se ne hvalim 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Leorey to za 1-2 sata efektivnog rada zaradi

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ja i?StevieG8 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:15Pa znaci plata doktora nauka koji radi na univerzitetu u tvom rodnom kraju je 1200 maraka a kazes da je na nivou plate u srednjim skolama? Onda ispade isto biti profesor i u srednjoj skoli i na fakultetu ili mozda profesor u srednjoj skoli tu ima 800 maraka platuNeutral je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:11Jos jedna stvar za univerzitet, ubuduce se necu pravdati. Vecina univerziteta je na budzetu, trezoru, univerzitet gdje sam ja zavrsio studij je trebao biti ugasen isto kao sto je FK u tom gradu trebao biti unisten i ugasen. Kao sto je FK otjeran sa stadiona tako je i univerzitet otjeran sa svog stanista. Posljednja dva otpora u gradu su FK i univerzitet.
I ne zna stanje a pametuju, klasicni balija.![]()
Od cega ce ih placati kad je sa 10k palo na 3300? Ljudi i dalje zive imaginiranim svjetovima. Ovdje je sve specificno jer nisi na budzetu. Lako je na budzetu gdje ti je fiksno sve. Politicka borba i kocenje hdza godinama sprjecava bilo kakav napredak.
Srednje skole su na budzetu sa tacnim koeficijentom. Nije ovo Tuzla, Zenica ili Sarajevo, ovo je podijeljen grad, za tebe je to neshvatljivo.
Sebija samo 1250. Ali zato Mustafa Busuladzic ubija.
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 4 gosta.