Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Uništavanje.
Eh kakvu ce kaznu dobiti za ono stajanje na jugu. Jos stavili ogradu sa razlogom, al dzaba to naviklo na onu njivu van svake civilizacije pa sjedi gdje godTowelie je napisao/la: ↑17 avg 2021, 12:51Naletih na ovaj video pa me zanima od navijača Želje da mi kažu tačan kapacitet Grbavice i koliko zapadna tribina prima jer su ove tri bile pune. Čak se u toku prenosa moglo vidjeti ljudi na stajanju ispod juga koji su nagurani na tribinu kasnije
Prelijepo vidjeti ovako ispunjen stadion nakon dvije godine covid pošasti
Rodjeni dobro je sto ste ispali na vrijeme.
Zamisli Isica tek ovdje kad Elfsborg prima svaki 5 minuta gol.
Zamisli Isica tek ovdje kad Elfsborg prima svaki 5 minuta gol.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Neki stručnjak ovdje nekidan reče kako je Feynoord najjadniji Holandski klub.... Javi se bgti
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Sreća maknuše se veležovci na vakat… ovi su druga dimenzija za ove nesretnike
Grupna faza.
Isić spasio Velež, čovjek unaprijed razmišljao. Šalu na stranu, da čovjek nije imao tako lošu noć, ubjeđen sam da je Velež mogao proći Elfsborg, nisu ništa specijalno. Ali eto, na kraju 1:4, a Feynoord 5:0, ako i toliko završi. Koliko mi zaostajemo za Evropom, strahota.
milsami sarajevo 1 0
elfsborg milsami 9 0
elfsborg velež 5 2
feyenoord elfsborg 5 0 (nakon samo 1 meča)
Mi smo samo začelje odnosno dno evropskog fudbala, i onda počne neka priča taj i taj bh. klub je veliki, velikan i slični epiteti. Ovdje ne postoji nijedan veliki klub.
Druga je stvar što je svakom navijaču njegov klub veliki, najveći, ali zato se i zovu navijačima. Pa onda što je više navijača jednog kluba, lakše im je odbraniti tezu o nekoj veličini njihovog kluba...
elfsborg milsami 9 0
elfsborg velež 5 2
Mi smo samo začelje odnosno dno evropskog fudbala, i onda počne neka priča taj i taj bh. klub je veliki, velikan i slični epiteti. Ovdje ne postoji nijedan veliki klub.
Druga je stvar što je svakom navijaču njegov klub veliki, najveći, ali zato se i zovu navijačima. Pa onda što je više navijača jednog kluba, lakše im je odbraniti tezu o nekoj veličini njihovog kluba...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
ništa onda bojkotovati ijednu utakmicu BH kluba sve dok neko ne uđe u grupnu fazu, ako se njima ne zabrani učešće, treba i zaključati ovu temu, a bilo bi lijepo da se ne otvori ijedna tema o BH klubovima u Europi, kažem sve dok neko od naših ne uđe u grupnu fazu (a to je možda nikad)Sky9 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:55milsami sarajevo 1 0
elfsborg milsami 9 0
elfsborg velež 5 2
- JohnCleese
- Kontakt:
Sveđani su i treću u nizu europsku tekmu pokazali da su obicne klade.
Veca sramota je Velezu sto ispao od njih nego sto je upisao dva poraza na svom terenu u domaćoj ligi.
Veca sramota je Velezu sto ispao od njih nego sto je upisao dva poraza na svom terenu u domaćoj ligi.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kao sto sam i rekao odmah onu vecer poslije tekme.. rijesi ih Feyenoord u prvom poluvremenu...rishovski je napisao/la: ↑13 avg 2021, 00:58Veceras bi puno drugaciji rezultat bio da Isić i Zajmović nisu bili u prvih 11... Švedi nisu ništa ni kvalitetniji ni spremniji,ali je sve palo u vodu kad je Isić napravio to sto jest u 3 minuti... Ostaje samo žal zbog love koju su jos mogli podici od Uefe i jos jednom puna Grbavica... Feyenoord ce ove svedjane rijesit vec u prvih 45 minuta prve utakmice...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Shategabri
- Kontakt:
Kakva crna sramota, fin nastup u Evropi, treće pretkolo mjera.JohnCleese je napisao/la: ↑19 avg 2021, 22:21Sveđani su i treću u nizu europsku tekmu pokazali da su obicne klade.
Da su prošli i došli do Feyenoorda bi bilo dobro zbog love, al bi prošli ko bos po trnju i ko zna kad se dozvali u domaćem prvenstvu.
Treba imati kontinuitet, ne jednom izletiš u Evropu, pa raspad sistema.
Koševo Zapad
I Gibraltar ce imati ucesnika grupne faze.
-
- Kontakt:
Koje drzave jos nisu imale klub u grupnoj fazi osim BiH? San Marino, Andora, dalje?
🔹
Kada ćemo mi imati učesnika u grupnoj fazi lige prvaka
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Tristan
- Kontakt:
Kad uzmes medalju na Olimpijadi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 20:29Kada ćemo mi imati učesnika u grupnoj fazi lige prvaka
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Spremam jedan zanimljiv post ali moram sačekati da se sve utakmice završe.
Giblartar

Giblartar

Champions LeaguePatriceKwedi je napisao/la: ↑26 avg 2021, 20:26Koje drzave jos nisu imale klub u grupnoj fazi osim BiH? San Marino, Andora, dalje?

UEFA Cup, Europa League

Odabrano drustvo! A za ovu trecu kikiriki ligu ne smijem ni da pogledam ko sve je se plasirao ili ima sansu.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 26 avg 2021, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Da bi ćetvrto takmićenje napravili nebi nas nigdje bilo...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 20:29Kada ćemo mi imati učesnika u grupnoj fazi lige prvaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.