English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
E jesi dijete, pa fudbal je posao kao i svaki drugi, mani se te romantike, to je davno umrlo.
“#ManCity can confirm that following his being charged by police today, Benjamin Mendy has been suspended pending an investigation. The matter is subject to a legal process and the Club is therefore unable to make further comment…”

Najveća levatina ikad, šta Monako uvali za 60 miliona jbt
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da ne bude zabune, nije ovo ništa lično mene pogodilo, i vjerujem bilo koga od nas. Komentarišem ovu situaciju kao simpatizer Utda i gledajući s tog ugla ovo je pič.kast potez. S druge strane ko mu yebe mater, barem će biti izviždan kad dođe na Old Trafford. Tako da, sve okej, kolega @Finn. 

Mi kasmo vam govorili da je šupak od čovjeka niste nam vjerovaliPoligon10 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 17:39Dolazak u Englesku bilo gdje drugo osim u Utd je šupa.čki potez, a kamoli doći u isti grad a ne zaigrati za Utd je ****.sto. (pritom ne mislim da je City rival Utdu, nebitan su klub). Man Utd i Ferguson su od njega napravili sve ovo što je postao, a sada u kasnim godinama on traži neki "spas" i dolazi u naftnu rafineriju da bi se lafo još negdje dokazao. A i SMR je u pravu, već je dovoljno ispao pi.zda, ovo je šlag na tortu.

bodi123 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 17:45“#ManCity can confirm that following his being charged by police today, Benjamin Mendy has been suspended pending an investigation. The matter is subject to a legal process and the Club is therefore unable to make further comment…”![]()
Najveća levatina ikad, šta Monako uvali za 60 miliona jbt
BREAKING: Benjamin Mendy has been charged with four counts of rape and one count of sexual assault. Confirmed.

Da hoće dobit 20 godina robije

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- nextterrain
- Kontakt:
Ma šta?Benjamin Mendy charged with 4 counts of rape & 1 count of sexual assault. More follows. (PA)
Ugledao se na OwenaPoligon10 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 17:39Dolazak u Englesku bilo gdje drugo osim u Utd je šupa.čki potez, a kamoli doći u isti grad a ne zaigrati za Utd je ****.sto. (pritom ne mislim da je City rival Utdu, nebitan su klub). Man Utd i Ferguson su od njega napravili sve ovo što je postao, a sada u kasnim godinama on traži neki "spas" i dolazi u naftnu rafineriju da bi se lafo još negdje dokazao. A i SMR je u pravu, već je dovoljno ispao pi.zda, ovo je šlag na tortu.

Ne iznenađuje me ovaj potez Ronalda. On je takva osoba koja stavlja sebe na prvo mjesto i lične ciljeve, egoista. Kao takav, nije mogao trpiti da je Messi otišao u momčad koja će se boriti za Ligu prvaka, a da on sjedi u ekipi koja mu ne garantira niti Seriu A. Naravno, jedini klub koji ga može dovesti i platiti, a da ne sjebe svoju budućnost je upravo City, to što je to klub iz Manchestera i "rival" Unitedu dotičnom je manje, ako ikako, važno. On će istrpiti uvrede i zvižduke, te mržnju od strane navijača Uniteda za dva pokušaja u uzimanju Lige prvake. Sad, koliko će mu to povrijediti ego je pitanje. Ne treba zaboraviti da Ronaldo ima svoje navijače, kao NBA igrače, ljudi koji će dres Juventusa sa brojem 7 sutra baciti u smeće i kupiti dres Cityja na kojem piše Ronaldo, a za dvije sezone će taj dres baciti i kupiti će dres Mbappea, Halanda ili nekog trećeg.
To je ujedno i bio jedan od razloga pokušaja kreiranja Superlige, Perez je skontao da će generacije koje dolaze pratiti igrača, a ne klub.
Još da dodam da je Real uradio pravu stvar prodajom Ronalda, dok se Juventus zajebao kao rijetko ko. Možda ko Barcelona kupovinom Coutinha. Sad kakav će Ronaldo biti u Cityju je pitanje. Lično, nisam optimističan i vjerujem da je njegov dolazak korak unazad za Građane na zelenom terenu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne treba biti iznenađen, ipak je riječ o rijetko ekstremno glupom liku. Ko ga je pratio van terena zna. A i na terenu je glup. Glupost na dvije noge.nextterrain je napisao/la: ↑26 avg 2021, 17:50Ma šta?Benjamin Mendy charged with 4 counts of rape & 1 count of sexual assault. More follows. (PA)
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Smeće od igrača, smeće od čovjeka.
Otelo, lijepo objašnjeno. Istog sam mišljenja, ali mi se nije dalo toliko pisati.
Jednostavno momak ne bi mogao izdržati da se ove sezone ne pita puno kad je u pitanju vrh Evropskog fudbala i ovo mu je jedini izlaz da se nešto pita. Njega ne zanima gdje bi došao na kraju, a svjestan je da mu to Juventus ne može ponuditi.

Ma Pepu treba zamjena za Ferrana, da ga odomori one kup utakmice, pa zato Ronaldo.
City se vječno pojačava pred Arsenal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gledaj Mendya hahahahah kakav imbecil.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- nextterrain
- Kontakt:
Ovo je već treći igrač Citya optužen za ovo u zadnjih 10 godina. Robinho, Johnson i sad Mendy.Arvid je napisao/la: ↑26 avg 2021, 17:56Ne treba biti iznenađen, ipak je riječ o rijetko ekstremno glupom liku. Ko ga je pratio van terena zna. A i na terenu je glup. Glupost na dvije noge.nextterrain je napisao/la: ↑26 avg 2021, 17:50Ma šta?Benjamin Mendy charged with 4 counts of rape & 1 count of sexual assault. More follows. (PA)
Ako je ovo istina želim mu predug posjet zatvoru, nadam se da se nece dogovoriti van suda

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pep zeli preuzeti repku. To ce nam Vico zavrsit + stadione 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I onda kazu rasista si kad protiv njih govoris.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
u NBA ovakvim i statue ispred dvorane prave
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Svi veliki timovi dobili iste takve konkurente u grupi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: boki86, HariTz, Proximic, Quartararo i 20 gostiju.