Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Samo ne kontam kakvo ce to iskustvo prenijeti na druge? Lik 3godine ne igra nikako.
- legenda reala
- Kontakt:
Misko mu kupio kapitensku i minutazu, ako sad ne krene naprijed u karijeri nece nikad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hahhaha a jbte pa nije otisao tuzlansku Slobodu pa da to prodjelegenda reala je napisao/la: ↑26 avg 2021, 02:36Misko mu kupio kapitensku i minutazu, ako sad ne krene naprijed u karijeri nece nikad
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- TheTruth34
- Kontakt:
Da nema Miska ne bi uSparsima zaigrao,ako se ovdje ne dokaze i ne izdominira onda hebi ga,nece mu ni Raznatovic vise moci pomoci.
nije on nikad bio najbolji igrac do 16 godina u europi
nego je bio najbolji igrac reprezentacije koja je borbom i timskom igrom sa malo srece osvojila EP U16 nista vise nista manje
taj dio izjave je meni zasmetao, mogao je komotno da izostavi, znaci kazati vratio mu se osjecaj kao da ima 16 godina opet, znaci volja za kosarkom se mu vratila verovatno
ali krajisnik ne bi bio krajisnik da nije makar malo egocentrican
i rahmetli kobe je bio egocentrican ali sa 8 sati rada dnevno
ovaj poredi svoj mindset sa kobijevim...a kobe je imao sve jedan moguci sut u napadackom arsenalu...musa dragi ima ljevi ulaz i dalekometne trice
boli me k. sta on radi sa svojim zivotom, ali u repki bi on pokvario atmosferu....nadam se da bosnic isto tako vidi, te da ga ne zove....da se malo krajina digne
nego je bio najbolji igrac reprezentacije koja je borbom i timskom igrom sa malo srece osvojila EP U16 nista vise nista manje
taj dio izjave je meni zasmetao, mogao je komotno da izostavi, znaci kazati vratio mu se osjecaj kao da ima 16 godina opet, znaci volja za kosarkom se mu vratila verovatno
ovaj poredi svoj mindset sa kobijevim...a kobe je imao sve jedan moguci sut u napadackom arsenalu...musa dragi ima ljevi ulaz i dalekometne trice
boli me k. sta on radi sa svojim zivotom, ali u repki bi on pokvario atmosferu....nadam se da bosnic isto tako vidi, te da ga ne zove....da se malo krajina digne

dobre guzove ima Belma
Krajisnik i egocentrican nikako ne idu zajedno u istu recenicu, nigdje veze.Beko je napisao/la: ↑26 avg 2021, 09:40nije on nikad bio najbolji igrac do 16 godina u europi
boli me k. sta on radi sa svojim zivotom, ali u repki bi on pokvario atmosferu....nadam se da bosnic isto tako vidi, te da ga ne zove....da se malo krajina digne![]()

I nije on egocentrican vec nerealan, upravo zbog toga uvijek daje lude izjave... Ono sto izlazi kroz Musina usta, pa toliko ni Nurkic, Vucevic, Luka Doncic i Nikola Jokic zajedno nisu pricali u dosadasnjim karijerima.
- legenda reala
- Kontakt:
Misko je toliko jak da mu je završio kapitensku traku da ga malo dignu da se počne truditi ovo mu je zadnja šansa da se dozoveL-Train je napisao/la: ↑26 avg 2021, 02:55Hahhaha a jbte pa nije otisao tuzlansku Slobodu pa da to prodjelegenda reala je napisao/la: ↑26 avg 2021, 02:36Misko mu kupio kapitensku i minutazu, ako sad ne krene naprijed u karijeri nece nikad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Obzirom da su, pored Muse, jos 4 igraca iz njegove agencije ove sezone dosla u Breogan ne bih bio siguran.L-Train je napisao/la: ↑26 avg 2021, 02:55Hahhaha a jbte pa nije otisao tuzlansku Slobodu pa da to prodjelegenda reala je napisao/la: ↑26 avg 2021, 02:36Misko mu kupio kapitensku i minutazu, ako sad ne krene naprijed u karijeri nece nikad

Nije problem da covjek ima dobre veze s klubom ali da mu kupis minutazu i kapitensku da malo odvadite.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- AshburtonG
- Kontakt:
I ti si bukvalac. Nece covjek reci evo vam 150k modernih, de nek bude kapiten i nek igra 30minuta, nego ce kroz razne kompenzacije Musa imat bolju startnu poziciju definitivno radi Miska, jer svojim (ne)igrama definitivno nije za kapitena. Covjek ne zna kako je igrat kompetitivnu kosarku vec par godina, a da ne govorim o liderskom iskustvu. Zadnja takva uloga mu je bila ono prvenstvo u Litvaniji.
"Pripazite mi ovog malog da vrati zamopouzdanje, imat ce te dobar priliv igraca sa Balkana", je vec dovoljna kompenzacija za dizanje Musine karijere iz mrtvih.
"Pripazite mi ovog malog da vrati zamopouzdanje, imat ce te dobar priliv igraca sa Balkana", je vec dovoljna kompenzacija za dizanje Musine karijere iz mrtvih.
Ljudi dragi ko god zaradjuje od kosarke (ja prvi) zna ko je misko...
Ako mu ides niz dlaku, bit ce igraca, klubu iz luga je bitniji misko, kapiten moze biti amar balic...
Ako mu ides niz dlaku, bit ce igraca, klubu iz luga je bitniji misko, kapiten moze biti amar balic...
Vrabac kriminalac
Beko je napisao/la: ↑26 avg 2021, 09:40nije on nikad bio najbolji igrac do 16 godina u europi
boli me k. sta on radi sa svojim zivotom, ali u repki bi on pokvario atmosferu....nadam se da bosnic isto tako vidi, te da ga ne zove....da se malo krajina digne![]()
Naravno da nije ,Cerkezovic je bio najbolji.Sto tice Vedrana i poziva ,naravno da hoce!!Nije Vedran pametniji od Vujosevica i drugih velikana.
breogan preko vikenda ucestvuje na nekom turniru, nadam se da ce biti stream
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
20 h protiv obradoira, takodjer acb ekipe
ne znam dal ce biti stream, objavice na twitter-u ako bude
sta bi na kraju, ima li stream?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Hvala care, kakav je bio u prvoj četvrtini, tek sam se uključio?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
2 p i 1 skok.. slaboTracy3McGrady je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:34Hvala care, kakav je bio u prvoj četvrtini, tek sam se uključio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.