English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Tap in i penali koje niko u ekipi ne zna izvodit, bukvalno samo to dvoje da radi ne treba ništa više zabit će 30 ko iz šale.
Samo da ovi žabari popuste, Mendes zapinje svim silama.
Kako će ga dočekat komšije s OT-a, to me zanima

Al kakva će ovo sezona u EPL bit... jedna od najjačih ikad definitivno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Uspio čak i Seriu A izgubiti, zamalo odvesti tim u Evropa Ligu (igrače koji su većina postali prvaci Evrope par mjeseci kasnije) te na teške muke jednom savladati strašne Immobilea, Zapatu i Quagliarellu na listi strijelaca.

Sve naravno s 12-13 penala.
Ostat će ipak zabilježen 1 gol iz slobodnjaka iz 75 pokušaja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Prop'o RonaPogba je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:44Uspio čak i Seriu A izgubiti, zamalo odvesti tim u Evropa Ligu (igrače koji su većina postali prvaci Evrope par mjeseci kasnije) te na teške muke jednom savladati strašne Immobilea, Zapatu i Quagliarellu na listi strijelaca.
Sve naravno s 12-13 penala.
Ostat će ipak zabilježen 1 gol iz slobodnjaka iz 75 pokušaja.

Šta misliš da li bi mogao biti od pomoći Cityu i Guardioli ?

Kao sto je neko vec napisao, u 16-ercu i s kreča da. Izvlačenje njegovo lijevo i 99% neuspješni driblinzi bi bili pogubni za svaku ozbiljnu ekipu.
Samo sidro i tap-in. Cityu baš to fali jer nema problem isporučiti loptu gdje treba. U Juventusu ipak treba raditi, a tu on nema šta tražiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Našamarat će to Guardiola, ako dođePogba je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:52Kao sto je neko vec napisao, u 16-ercu i s kreča da. Izvlačenje njegovo lijevo i 99% neuspješni driblinzi bi bili pogubni za svaku ozbiljnu ekipu.
Samo sidro i tap-in. Cityu baš to fali jer nema problem isporučiti loptu gdje treba. U Juventusu ipak treba raditi, a tu on nema šta tražiti.

Šta Unitedovci vele na ovaj transfer

Morat ce se prvo izboriti za mjesto pored Ferrana 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znači i Guardiola je podvio rep i napokon shvatio da sa Cityem ne zna uzeti CL bez obzira na ogromna ulaganja.
Najavio sam njegov odlazak i bilo je pitanje vremena kad će se povući nakon mnogih evropskih neuspjeha.
Najavio sam njegov odlazak i bilo je pitanje vremena kad će se povući nakon mnogih evropskih neuspjeha.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nabijem te na qrac Rona.
Samo da Pep ne usere sa eksperimentisanjima ( a nadam se da hoće
) Nema tu pametovanja, ko što kažete, tap in i penali, budi kralj šesnaesterca, sve ono što im godinama fali, evo rješenja.
I fol kako će Unitedovci reagovati. 2021. godina, ko se još loži na rivalstva.

I fol kako će Unitedovci reagovati. 2021. godina, ko se još loži na rivalstva.

G/A per game
LaLiga 1.39
Seria A 1.00
NBA 0.65
Sto u la ligi uradi za 1 sezonu. U epl ne moze za dvije
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 26 avg 2021, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Pa pod ugovorom je. Prije da su mu ovi dali do znanja da od odlaska ovog ljeta nema nista i da se pomiri s tim da ce igrati jos jednu sezonu. Ona objava, kao da je on odlucio da ostaje je cisto da ispravi odnos s navijacima koji je narusio onim izostancima s treninga, sto je u startu bio ocit znak da zeli ici.
Mislim da ce se na igrama ove sezone pokazati jel bilo ovako ili ipak ne
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
bolje da njih opljacka s ugovorom, nego nasFinn je napisao/la: ↑26 avg 2021, 16:10Samo da Pep ne usere sa eksperimentisanjima ( a nadam se da hoće) Nema tu pametovanja, ko što kažete, tap in i penali, budi kralj šesnaesterca, sve ono što im godinama fali, evo rješenja.
I fol kako će Unitedovci reagovati. 2021. godina, ko se još loži na rivalstva.![]()
meni je postao nebitan onog trenutka kada je otisao u real
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
United City nije rivalstvo
Pa sto mislis da su pokusali sa onom superligom? Jednostavno znaju da ne mogu pratiti EPL i na putu su da budu jednaki farmeri kao Bundesliga i Ligue 1.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kad je potpisao i trenutni ugovor nije razmislio glavom nego je stavio potpis na 6 godina što pokazuje da je budala mislio da će neko na njega baciti 200 mil.
Najbolje godine karijere će mu proći u prosječnom klubu sa kojim ne može uzeti božićni turnir.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ispo je supak kad je proslavio gol protiv nas, ovo nije nista novo.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Dolazak u Englesku bilo gdje drugo osim u Utd je šupa.čki potez, a kamoli doći u isti grad a ne zaigrati za Utd je ****.sto. (pritom ne mislim da je City rival Utdu, nebitan su klub). Man Utd i Ferguson su od njega napravili sve ovo što je postao, a sada u kasnim godinama on traži neki "spas" i dolazi u naftnu rafineriju da bi se lafo još negdje dokazao. A i SMR je u pravu, već je dovoljno ispao pi.zda, ovo je šlag na tortu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.