FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elSaik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elSaik » 21 jan 2011, 21:01

Perka i Jamak ti nisu defanzvini vezni, a Zolotić jeste.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 jan 2011, 21:11

avlami97 je napisao/la:Nadam se da će Rovčanin dokazati svoju klasu u Veležu i osigurati im opstanak. Želim mu puno sreće i da najbolje partije pruži protiv Borca, Sarajeva i Širokog i da na indirektan način dokaže da je igrač Želje. Rovčanin je dobar igrač i biće u vrhu liste strijelaca Premijer lige, ovome se ne nadam, u ovo sam uvjeren. Problem bi mogao biti nakon isteka posudbe, jer mu tada ističe ugovor sa Željom. Nadam se da će se potpuno profesionalno posvetiti fudbalu i da će jednog dana igrati i u puno jačoj ligi od naše. Amar će naći rješenje za napad u to sam uvjeren, jer bez kvalitetnog strijelca je teško igrati. Za kraj jedno nagradno pitanje: Ko će startati kao zadnji vezni?
1. Svraka - Stančeski
2. Jamak - Ćulum
3. Savić - Perak

Desni bek: Marković, B. Čolić
Lijevi bek: Radovanović, Stanić
Stoperi: Mešić, Vasilić, Gančev, Bogičević

Desni bočni-krilo: M. Bešlija, E. Čolić
Lijevi bočni-krilo: Višća

Centralni vezni: Zeba, Zolotić ?

Špic: Popović, Baljić, Spahić (šta je s njim?)

Po ovom prikazu najtanji smo na pozicijama centralnog veznog, na krilnim pozicijama i u špicu.
moze stanic igrati krilo, a perica ili jamak mogu mjenjati zebu, a i perak koliko mi se cini moze mjenjati M Besliju na njegovoj poziciji, a Zolotic je mislim vise ofanzivno orijentisan, nego defanzivno, uglavnom vidjet cemo na pripremama, ako naravno krene sa ekipom gdje ce igrati i naravno gancev moze igrati bocnog, imamo puno polivalentnih igraca, sto je dobro, a imaju i ova dvojica kamerunaca ako potpisu, koje su njihove tacne pozicije, to ne znam, citam negdje oba vezna, negdje jedan vezni, jedan odbrana . . .
po meni trenutno bilo bi dobro da se dovede kvalitetan napadac i stoper, jer tu trentuno imamo najmanji broj kvalitetnih igraca za ove nase uslove i plus ako lazo ode, onda nam je napadac pod moranje . . .
Za zivot cijeli!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 jan 2011, 21:16

elSaik je napisao/la:Perka i Jamak ti nisu defanzvini vezni, a Zolotić jeste.
Jamak je kod nas igrao na poziciji zadnjeg veznog. Perak kada ulazi pokušava odigrati zadnjeg ili centralnog veznog, ali mu i nije baš nešto išlo. B. Čolić je obično igrao na beku, ali je u zadnje vrijeme igrao, kada bi ulazio svoju prirodnu poziciju kao zadnji vezni. Za Zolotića nisam siguran, jer ga nisam gledao, te sam zbog toga stavio upitnik. Svraka je također u Travniku, kao i Jamak u Čeliku igrao playmakera.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 21 jan 2011, 21:21

avlami97 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Perka i Jamak ti nisu defanzvini vezni, a Zolotić jeste.
Jamak je kod nas igrao na poziciji zadnjeg veznog. Perak kada ulazi pokušava odigrati zadnjeg ili centralnog veznog, ali mu i nije baš nešto išlo. B. Čolić je obično igrao na beku, ali je u zadnje vrijeme igrao, kada bi ulazio svoju prirodnu poziciju kao zadnji vezni. Za Zolotića nisam siguran, jer ga nisam gledao, te sam zbog toga stavio upitnik. Svraka je također u Travniku, kao i Jamak u Čeliku igrao playmakera.
Zolotić je u omladinskim kategorijama igrao playmakera. U našoj formaciji gdje igramo sa 2 zadnja vezna, uvijek imamo jednom ispred i jednog iza. Tako se postavljaju, nikad nisu u liniji. Zolotić bi igrao tu ispred, iza Zebe.
U mom svijetu važe moja pravila

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 jan 2011, 21:27

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Nadam se da će Rovčanin dokazati svoju klasu u Veležu i osigurati im opstanak. Želim mu puno sreće i da najbolje partije pruži protiv Borca, Sarajeva i Širokog i da na indirektan način dokaže da je igrač Želje. Rovčanin je dobar igrač i biće u vrhu liste strijelaca Premijer lige, ovome se ne nadam, u ovo sam uvjeren. Problem bi mogao biti nakon isteka posudbe, jer mu tada ističe ugovor sa Željom. Nadam se da će se potpuno profesionalno posvetiti fudbalu i da će jednog dana igrati i u puno jačoj ligi od naše. Amar će naći rješenje za napad u to sam uvjeren, jer bez kvalitetnog strijelca je teško igrati. Za kraj jedno nagradno pitanje: Ko će startati kao zadnji vezni?
1. Svraka - Stančeski
2. Jamak - Ćulum
3. Savić - Perak

Desni bek: Marković, B. Čolić
Lijevi bek: Radovanović, Stanić
Stoperi: Mešić, Vasilić, Gančev, Bogičević

Desni bočni-krilo: M. Bešlija, E. Čolić
Lijevi bočni-krilo: Višća

Centralni vezni: Zeba, Zolotić ?

Špic: Popović, Baljić, Spahić (šta je s njim?)

Po ovom prikazu najtanji smo na pozicijama centralnog veznog, na krilnim pozicijama i u špicu.
moze stanic igrati krilo, a perica ili jamak mogu mjenjati zebu, a i perak koliko mi se cini moze mjenjati M Besliju na njegovoj poziciji, a Zolotic je mislim vise ofanzivno orijentisan, nego defanzivno, uglavnom vidjet cemo na pripremama, ako naravno krene sa ekipom gdje ce igrati i naravno gancev moze igrati bocnog, imamo puno polivalentnih igraca, sto je dobro, a imaju i ova dvojica kamerunaca ako potpisu, koje su njihove tacne pozicije, to ne znam, citam negdje oba vezna, negdje jedan vezni, jedan odbrana . . .
po meni trenutno bilo bi dobro da se dovede kvalitetan napadac i stoper, jer tu trentuno imamo najmanji broj kvalitetnih igraca za ove nase uslove i plus ako lazo ode, onda nam je napadac pod moranje . . .
U suštini se slažem sa tvojom opservacijom, osim pozicije Peraka kada mijenja Bešliju. Bešlija često igra sa Zebom klasičnu sredinu, prema naprijed, a ponekad je na krilu. Amar je često Zebu prebacivao na lijevo krilo, a Bešliju u sredinu. Tada bi obično iz drugog plana bekovi (obično Marković i Stanić) probijali po strani. Perak nešto i može u sredini, ali na krilu teško. Amar ga nikada i nije stavljao skroz na krilo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 jan 2011, 21:47

po meni smo slabi na stoperskim pozicijama,realno samo mesic i bogicevic su igraci koji ZNAJU,ali bogicevic je povrijeden dugo bio tako da ne znam sad u kakvom je stanju,po pitanju vasilica nisam ni malo optimistican meni nikad nije bio neki igrac,dok gancev mozda i moze samo da ne bljesne na momenat..i sa pozicijom lijevog beka od kad se patimo sa jednim bekom samo, i na kraju napad nam itekako fali NERMIN VAZDA JE JEDAN :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 21 jan 2011, 21:53

Polako sa ovom prodajom Laze, da se sta nedaj Boze ne izjalovi :D , mada su i Dzeku prodavali sedmicama tako da ne treba srkletit.

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 21 jan 2011, 22:01

Nemam nista protiv Laze, nego protiv odluka strucnog staba da ga toliko forsiraju...mogli su probati nekada i malo drukcije postaviti napadacki dio ekipe...
Nije cifra 100-150 hiljada, nego je prvobitna bila 50 hiljada, ove prve cifre mi trazimo, a za 25-30 hiljada je otisao ja mislim Hasanovic u Zilinu, kao junior (koliko ja znam), a za Lazu (koji je dvije sezone jedini napadac u prvih 11, osvojio titulu, finale kupa, izlet u kvalifikacijama LŠ) i samo 50 hiljada, nemojte napuhavati stvari...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jan 2011, 23:04

lemi_kitao je napisao/la:Nemam nista protiv Laze, nego protiv odluka strucnog staba da ga toliko forsiraju...mogli su probati nekada i malo drukcije postaviti napadacki dio ekipe...
Nije cifra 100-150 hiljada, nego je prvobitna bila 50 hiljada, ove prve cifre mi trazimo, a za 25-30 hiljada je otisao ja mislim Hasanovic u Zilinu, kao junior (koliko ja znam), a za Lazu (koji je dvije sezone jedini napadac u prvih 11, osvojio titulu, finale kupa, izlet u kvalifikacijama LŠ) i samo 50 hiljada, nemojte napuhavati stvari...
he he he he izlet, jasta je nego izlet u trajanju od 35 min
pustite ga sad mu je 28 ili 29 ako nece sad nece nikad

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 21 jan 2011, 23:20

Sta je sa ovim Damirom Smajlovicem zna li iko evo citam na jednom portalu da je vec bio sa brkom na mesu heheee

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 21 jan 2011, 23:33

Još nas lijepih stvari očekuje u narednih par dana,samo opušteno... ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jan 2011, 23:38

lemi_kitao je napisao/la:Nemam nista protiv Laze, nego protiv odluka strucnog staba da ga toliko forsiraju...mogli su probati nekada i malo drukcije postaviti napadacki dio ekipe...
kad vec citas hadaljski portal i kada konstantno "ne blatis" Lazu, procitaj barem fino:

"Prema pisanju SC revije menadžer Želje, Amar Osim spreman je pustiti svog napadača za 150. 000 eura. Prvobitno je potencijalni Popovićev «kupac» nudio 50. 000 eura, a nakon što su dobili odbijenicu sa Grbavice, uslijedila je nova «ponuda», koja je uduplana. Ipak, u Želji ne žele popustiti i fiksirali su obeštećenje na 150. 000 eura. "
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 jan 2011, 00:00

umene zeljo je napisao/la:
Predivno.Ovaj famozni sopran je kralj.Kada bi ovo cijeli jug pjevo...strava 8-)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 22 jan 2011, 00:50

Seyo_TM je napisao/la:
kad vec citas hadaljski portal i kada konstantno "ne blatis" Lazu, procitaj barem fino:

"Prema pisanju SC revije menadžer Želje, Amar Osim spreman je pustiti svog napadača za 150. 000 eura. Prvobitno je potencijalni Popovićev «kupac» nudio 50. 000 eura, a nakon što su dobili odbijenicu sa Grbavice, uslijedila je nova «ponuda», koja je uduplana. Ipak, u Želji ne žele popustiti i fiksirali su obeštećenje na 150. 000 eura. "

Stvarno mislis da su celni ljudi poljskog ili ceskog kluba odmah ponudili duplo para, je li stvarno vjerujes u to?
Ako vjerujes svaka cast,pa najbolji igrac Zelje u zadnje u nekoliko proteklih godina (zadnje dvije je rasturao) Bekric, prema nekim pricama je otisao za 400 hiljada, a da cesi i poljaci ponude odmah duplo, tj. 100 hiljada...
Ako vjerujes u ovo, onda nema dalje...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 jan 2011, 00:58

Kolko god daju za Lazu, malo je

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 jan 2011, 01:00

lisander je napisao/la:Kolko god daju za Lazu, malo je
Nema dalje :lol: :mrgreen:
1921-2011

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jan 2011, 01:01

lemi_kitao je napisao/la:Stvarno mislis da su celni ljudi poljskog ili ceskog kluba odmah ponudili duplo para, je li stvarno vjerujes u to?
Ako vjerujes svaka cast,pa najbolji igrac Zelje u zadnje u nekoliko proteklih godina (zadnje dvije je rasturao) Bekric, prema nekim pricama je otisao za 400 hiljada, a da cesi i poljaci ponude odmah duplo, tj. 100 hiljada...
Ako vjerujes u ovo, onda nema dalje...
Nemam ja sta vjerovati, ja znam...info o svetinji ne saznajem po forumima i portalima ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 jan 2011, 01:08

@lemi
vjerujem da si dobronamjeran i voliš Želju kao i svi ovdje, ali bi bilo lijepo da imaš malo više povjerenja i poštovanja prema forumašima.. Pogotovo, ako nisi iz Sa, a čini mi se da nisi kao ni ja. Jednostavno ima ljudi koji su ovdje baš stalno uz Želju, pritom mislim fizički su stalno u i oko kluba i njihova je dobra volja da proslijede informacije nama koji nismo..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 22 jan 2011, 01:15

spielführer_21 je napisao/la:@lemi
vjerujem da si dobronamjeran i voliš Želju kao i svi ovdje, ali bi bilo lijepo da imaš malo više povjerenja i poštovanja prema forumašima.. Pogotovo, ako nisi iz Sa, a čini mi se da nisi kao ni ja. Jednostavno ima ljudi koji su ovdje baš stalno uz Želju, pritom mislim fizički su stalno u i oko kluba i njihova je dobra volja da proslijede informacije nama koji nismo..
Legendo, jedan si od rijetkih koji ne napadaju odmah na prvu i normalno diskutujes, ja da vjerujem....nekada ne vjerujem svojim ocima, a ne u neke informacije...ja ih apsolutno postujem, nikome do sada nisam nista ruzno rekao ili uvrijedio, osim onom jednom liku koji je rekao da nisam normalan u tom stilu i lijpeo sam mu odgovorio...postuejm ih isto kao sto zelim da i oni mene postuju, normalno...nego ne vjerujem u neke informacije, a ako su zaista takve i ako ih neko zna sa tolikom sigurnoscu, bilo bi lijpeo da nam to nekako dokaze, da nas razuvjeri...daj Boze pa da Lazo ode, ako vec imaju namjeru da ga prodaju, za sto vise love...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Brkooo, Pablo11 i 82 gosta.