RŠD Velež Mostar
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Kupljen pun qurac pirotehnike, nadam se da nece moci sve unijeti
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Nadam se da ćemo biti pametni i da nećemo ubacivati u teren pirotehniku, topovske i slično. Razumijem ja navijačke trendove i neka se pali, ali na tribini. Moramo da razumijemo i drugu stranu da upravni odbor na čelu sa predsjednikom izdvaja velike cifre kako bi stadion napredovao i došao do kategorije 4. Mostar u srcu Velež do groba, samo zrelo i pametno!
Ti si naša ljubav jedina!
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Cisto sumnjam da nece neko ubaciti, inat je cudo. Ne znam ima li ista od price da ce se mijenjati osiguranje, nece se pustati na tribinu bez pretresa.fudbalfudbal je napisao/la: ↑25 avg 2021, 17:12Nadam se da ćemo biti pametni i da nećemo ubacivati u teren pirotehniku, topovske i slično. Razumijem ja navijačke trendove i neka se pali, ali na tribini. Moramo da razumijemo i drugu stranu da upravni odbor na čelu sa predsjednikom izdvaja velike cifre kako bi stadion napredovao i došao do kategorije 4. Mostar u srcu Velež do groba, samo zrelo i pametno!
Inat? Staviti kameru, identificirati osobe koje to rade i ispostaviti im racun od saveza uz tuzbu. Uz to dodati zabranu ulaska na stadion od najavljenih pet godina, pa neka ih kuci pali.
- OldFashioned
- Kontakt:
Radi nekoliko uljeza, klošara, fakina wanna be iz RA, treba cijeli klub da ispašta ?
Pa i nismo zaslužili bolje kad smo uvijek taoci ovakvih stvari / ljudi.
Lijepa Engleska u ovim stvarima, jednom devar i nikad više na stadion!
Kakvi security, kakvi bakrači, samo video nadzor i zabrana dolaska na utakmice tim debilima.
Pa i nismo zaslužili bolje kad smo uvijek taoci ovakvih stvari / ljudi.
Lijepa Engleska u ovim stvarima, jednom devar i nikad više na stadion!
Kakvi security, kakvi bakrači, samo video nadzor i zabrana dolaska na utakmice tim debilima.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ima tu dosta ali baš dosta dobrih momaka, i nadam se da će razum prevladati. Rođeni, prkosni i ponosni da nastavimo biti trn u oku svima.
Tek smo na pola puta, ovo što se desilo prošli put je stvar pojedinca a ne grupe, i siguran sam da će momci zrelost pokazati i ovaj put.
Nije stvar ko nam treba, a ko ne treba. Nije stvar ko je dobar, ko nije jer jedno bez drugog ne ide. Cilj je jasan, zajedno da idemo u korist klubu. RA je tumarao, i vozio se i išao kada niko nije. I u Visoko na gostovanje, i u Gračanicu i na kraj Bosne i Hercegovine kada 99% ljudi nije moglo da gleda utakmicu. Obavezno poštovati i to, također bitno naglasiti da nijedna grupa ne ubacuje na teren, dosta ih je daleko od terena. Zar nije ljepše stati na novu tribinu iza gola gdje nema više mreže, gdje nema nekih prepreka da gledaš utakmicu i navijaš, gdje ti je teren na par metara od tribine a ne 70 metara do terena.
Moramo se poštovati, svako želi da njihov trud bude prepoznat a siguran sam da nam treba i najjači Red Army i najjači uo na čelu sa Hasićem!
Zamisli bola za godinu, dvije sve četiri tribine, kući, Evropa, noćna utakmicu, Red Army navija… svi zajedno yebo vas ja!
Sad ćemo pokazat jesmo li mudonje da budemo fenomenalni i da nastavimo starim putem, ili ćemo pokazat da smo majstori da upropastimo sve što je dobro.
Tek smo na pola puta, ovo što se desilo prošli put je stvar pojedinca a ne grupe, i siguran sam da će momci zrelost pokazati i ovaj put.
Nije stvar ko nam treba, a ko ne treba. Nije stvar ko je dobar, ko nije jer jedno bez drugog ne ide. Cilj je jasan, zajedno da idemo u korist klubu. RA je tumarao, i vozio se i išao kada niko nije. I u Visoko na gostovanje, i u Gračanicu i na kraj Bosne i Hercegovine kada 99% ljudi nije moglo da gleda utakmicu. Obavezno poštovati i to, također bitno naglasiti da nijedna grupa ne ubacuje na teren, dosta ih je daleko od terena. Zar nije ljepše stati na novu tribinu iza gola gdje nema više mreže, gdje nema nekih prepreka da gledaš utakmicu i navijaš, gdje ti je teren na par metara od tribine a ne 70 metara do terena.
Moramo se poštovati, svako želi da njihov trud bude prepoznat a siguran sam da nam treba i najjači Red Army i najjači uo na čelu sa Hasićem!
Zamisli bola za godinu, dvije sve četiri tribine, kući, Evropa, noćna utakmicu, Red Army navija… svi zajedno yebo vas ja!
Sad ćemo pokazat jesmo li mudonje da budemo fenomenalni i da nastavimo starim putem, ili ćemo pokazat da smo majstori da upropastimo sve što je dobro.
Znaci RA se svim silam trudi da ovo sve sj ebe 
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Pojedinci iz RA da.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ja sam pricao s par momaka iz RA i u svakog ista prica kako je Hasic za njih "mrtav" , nece njima niko braniti pirotehniku, palilo se prije paliti ce se i dalje, kako ce protiv Leotara jos vise paliti.. e sad vidit cemo kakve su pameti i sta ce uraditi
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Zapaliti baklju na tribini i ubaciti je u teren, to su dva svijeta različita, pa kazna za 20 baklja na tribini je jednaka za 2 ubačene u teren..Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 18:05Ja sam pricao s par momaka iz RA i u svakog ista prica kako je Hasic za njih "mrtav" , nece njima niko braniti pirotehniku, palilo se prije paliti ce se i dalje, kako ce protiv Leotara jos vise paliti.. e sad vidit cemo kakve su pameti i sta ce uraditi
Eh ovo je peksinluk sirokih razmjeraMostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 18:05Ja sam pricao s par momaka iz RA i u svakog ista prica kako je Hasic za njih "mrtav" , nece njima niko braniti pirotehniku, palilo se prije paliti ce se i dalje, kako ce protiv Leotara jos vise paliti.. e sad vidit cemo kakve su pameti i sta ce uraditi
Pa ni Hasic nije lud da placa iz svig dzepa kazne za bacanje bombi polupijenih i nadrogiranih samo zato sto im se nadigne....sta mislis da tebi neko dodje u avliju i rusi i ti moras iz svog dzepa popravke placati
Klub je u fazi rasta, kad svaka marka treba za igracki kadar i za gradnju stadiona i saz treba klub da placa njihove ispade,boze sacuvaj, RA ce biti kriva dopuste li da navijaci bacaju u teren stvari pa da klub ispasta ekonomski
Kazes kazu mrtav hasic za njih, a ne znaju da bi velez bio mrtav bez hasica.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Jbg kao krivo im sto je Hasic ostavku dao radi njih, nece da placa kazne a ima milione na racunu itd.. sve u svemu nadam se da ce vodja navijaca donijeti ispravnu odluku jer tjeranje inata ne ide nikome u prilog, samo se klubu stetiFSB je napisao/la: ↑25 avg 2021, 18:15Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 18:05Ja sam pricao s par momaka iz RA i u svakog ista prica kako je Hasic za njih "mrtav", nece njima niko braniti pirotehniku, palilo se prije paliti ce se i dalje, kako ce protiv Leotara jos vise paliti.. e sad vidit cemo kakve su pameti i sta ce uraditi
Onda nisu svjesni šta Velež čeka ako Hasić ode (bukvalno Prva liga Federacije).
Ono što klub može učiniti je postaviti kapije na dva ulaza RA tribine, povećati broj redara i postaviti video nadzor.
Samo identifikacija i tužba po ličnom osnovu za nanošenje štete klubu i zabrana ulaska na stadion.
Odvajalo se od hljeba za kupovinu donatorskih, i čega sve ne, a sad treba da par duhandžija sve pokvari.
Red army sa ovim nema ništa.
Odvajalo se od hljeba za kupovinu donatorskih, i čega sve ne, a sad treba da par duhandžija sve pokvari.
Red army sa ovim nema ništa.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Zašto vrijeđas ljude koji se ne štede, nazivajuci ih nadrogiranim, jesi li im ti testove radio ili paušalno ocjenjujes. Klub nije vlasnistvo jednog čovjeka, niti je bilo čije vlasništvo, koliko ja znam, vodi se kao udruženje građana, te je onda i svačiji pomalo, dok se ne usvoji zakon o sportu. Počeo je igrati igrice, a to mu se odbija o glavu, potpuno bespotrebno.Konzerva je napisao/la: ↑25 avg 2021, 18:14Eh ovo je peksinluk sirokih razmjeraMostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 18:05Ja sam pricao s par momaka iz RA i u svakog ista prica kako je Hasic za njih "mrtav" , nece njima niko braniti pirotehniku, palilo se prije paliti ce se i dalje, kako ce protiv Leotara jos vise paliti.. e sad vidit cemo kakve su pameti i sta ce uraditi
Pa ni Hasic nije lud da placa iz svig dzepa kazne za bacanje bombi polupijenih i nadrogiranih samo zato sto im se nadigne....sta mislis da tebi neko dodje u avliju i rusi i ti moras iz svog dzepa popravke placati
Klub je u fazi rasta, kad svaka marka treba za igracki kadar i za gradnju stadiona i saz treba klub da placa njihove ispade,boze sacuvaj, RA ce biti kriva dopuste li da navijaci bacaju u teren stvari pa da klub ispasta ekonomski
Kazes kazu mrtav hasic za njih, a ne znaju da bi velez bio mrtav bez hasica.
Izjava da to nije red army nego pojedinac, to se ovaj mozak tješi, sve što se dešava na njihovoj tribini je organizovano i postoji hijerarhija.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ni ograda, ni ubacivanje u teren nisu rješenje.
Najbolje nešto što bi se moglo desiti da jedna strana povuče potez (ovo očekujem više od uprave) da pozove predstavnike navijača i predoči im plan ulaganja i koje su sve posljedice gubitka novca. Sa druge da Red Army sasluša.
Sve ove glave su bile jedna do druge u Goraždu. Svi smo uništeni bili nakon utakmice u Goraždu, i vratili smo se jači već ikad. Svi kao jedan!
Koja smo mi nezahvalna **** klub nam do unazad 5 godina bio pred gasenjem sa milionskim dugovima.
Nakon toliko godina patnje dodju posteni ljudi u klub i ociste dugovanja, naprave stadion, izbore europu i nama to nevalja zato sto su Dubravci, Podvelesci, Nevesinjaci…
Sto se tice Red Army-a ja bi napravio sastanak sa njima i uz dogovor dopustio pirotehniku ali da oni iz svog dzepa placaju kazne koje ce dolaziti klubu.
Sva steta koja bude na stadionu isto iz svog dzepa da plate i onda neka bacaju koliko hoce.

Nakon toliko godina patnje dodju posteni ljudi u klub i ociste dugovanja, naprave stadion, izbore europu i nama to nevalja zato sto su Dubravci, Podvelesci, Nevesinjaci…
Sto se tice Red Army-a ja bi napravio sastanak sa njima i uz dogovor dopustio pirotehniku ali da oni iz svog dzepa placaju kazne koje ce dolaziti klubu.
Sva steta koja bude na stadionu isto iz svog dzepa da plate i onda neka bacaju koliko hoce.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.