English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Zonked
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Zonked » 25 avg 2021, 15:02

Jackk je napisao/la:
25 avg 2021, 14:50
Izvinjavam se navijačima Totenhema, ja sam znao da je Kejn neinteligentan, ali sada je prevazišao sam sebe.
Ne zeli ali mora ostati

Kad klub odbije 2 zvanice ponude od 122m i 150m sta ti drugo preostaje nego da se pomiris s tim da ostajes
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 25 avg 2021, 15:03

Jackk je napisao/la:
Izvinjavam se navijačima Totenhema, ja sam znao da je Kejn neinteligentan, ali sada je prevazišao sam sebe.

Bit će zanimljivo vidjeti šta Pep sada planira. Lažna devetka do groba+onaj Delap što mu produžiše ugovor neki dan.
Još kad dođe Lautaro biće prejaki.
Pld W D L
38 26 12 0

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 25 avg 2021, 15:27

Brokula je napisao/la:
25 avg 2021, 14:55
Ja se ovdje veselim sto smradovi nisu dobilo 150 miliona koje bi im mnogo vise znacilo nego ovaj kloc s kojim ocito ne mogu nista osvojiti.

Odlicne vijesti
Baš to. Mogli smo uzeti Ramsdalea, Odegaarda, Tavaresa, Lokongu i Whitea za te pare. Ogromna greška.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 25 avg 2021, 15:28

Jel ovi uefini smecari misle da dodaju jos 1 mjesto za engleze u LP ? Nije valjda da jos godinama moramo da gledati po 4 predstavnika iz posrnulih liga poput spanske i italijankse :rol: :rol:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 25 avg 2021, 15:29

Cipiripiblicblic je napisao/la:
25 avg 2021, 15:27
Brokula je napisao/la:
25 avg 2021, 14:55
Ja se ovdje veselim sto smradovi nisu dobilo 150 miliona koje bi im mnogo vise znacilo nego ovaj kloc s kojim ocito ne mogu nista osvojiti.

Odlicne vijesti
Baš to. Mogli smo uzeti Ramsdalea, Odegaarda, Tavaresa, Lokongu i Whitea za te pare. Ogromna greška.
:rol: :rol: :rol: :rol:

Kao liverpul kad su prodali suareza a doveli 7 panjeva

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 25 avg 2021, 15:31

anell je napisao/la:
25 avg 2021, 15:03
Jackk je napisao/la:

Bit će zanimljivo vidjeti šta Pep sada planira. Lažna devetka do groba+onaj Delap što mu produžiše ugovor neki dan.
Još kad dođe Lautaro biće prejaki.
Ma čuo Lautaro da se Arsenal interesira pa brat odustao od Tottenhama. Računa puno je utakmica i bez Europe, pa šta će mu još i to.

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 25 avg 2021, 15:36

Zonked je napisao/la:
25 avg 2021, 15:02
Jackk je napisao/la:
Ne zeli ali mora ostati

Kad klub odbije 2 zvanice ponude od 122m i 150m sta ti drugo preostaje nego da se pomiris s tim da ostajes
Naravno da želi ostati. To pokazuju njegove izjave iz dana u dan.

Lik će ostati na 0 trofeja u karijeri,
sem ako nakon 2 pobjede nije shvatio da bi opet mogli ući u borbu za titulu. Ako je to slučaj onda pardon. :rol:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 25 avg 2021, 16:06

Lillard je napisao/la:
25 avg 2021, 14:47
Ambicija je otic u klub koji redovno osvaja ligu i bez tebe ili osvojit trofej s klubom koji nista vazno nije osvojio cca 25 godina.
1991. su osvojili FA Kup, znači najmanje 30 godina bez FA Kupa. 60 godina ima od zadnje ligaške titule.

U ekipi koja je osvojila FA Kup su igrali Lineker, Gascoigne i famozni Nayim, a na klupi bio Terry Venables. Harry Kane još nije bio ni u očevim testisima.

Poslije toga su osvajali Liga-kup, i to "naš" George Graham (1999) i Emeryjeva preteča Juande Ramos (2008).

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 avg 2021, 18:40

Artetitis je napisao/la:
25 avg 2021, 16:06
Lillard je napisao/la:
25 avg 2021, 14:47
Ambicija je otic u klub koji redovno osvaja ligu i bez tebe ili osvojit trofej s klubom koji nista vazno nije osvojio cca 25 godina.
1991. su osvojili FA Kup, znači najmanje 30 godina bez FA Kupa. 60 godina ima od zadnje ligaške titule.

U ekipi koja je osvojila FA Kup su igrali Lineker, Gascoigne i famozni Nayim, a na klupi bio Terry Venables. Harry Kane još nije bio ni u očevim testisima.

Poslije toga su osvajali Liga-kup, i to "naš" George Graham (1999) i Emeryjeva preteča Juande Ramos (2008).
Pa to ti kazem.

Umjesto da zivimo u svijetu bar di se cijeni ako igrac ili vlasnik ne zeli pustiti nekog u bogatiji klub, ovdje se takvi pljuju.
Mrtvi City, ne mogu ispunit stadion ni na prvoj post korona utakmici. Teska plastika su postali, nazalost.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 25 avg 2021, 19:04

Svaka cast Kejnu. Malo je ovakvih danas. :clap:

Hare1902
Kontakt:

Post Postao/la Hare1902 » 25 avg 2021, 19:09

Znaci vecina misli da je i Totti bio neambiciozan, budala, glupan, da se plasio otici u Real, da je to razlog ostajanja u Romi cijelu fudbalsku karijeru, a da je recimo Kevin Durant prelaskom u kvalitetom krcati GSW i uzimanjem prstena kojeg NBA fanovi smatraju "laznim" pravi dokaz ambicije, pravog sportiste, legenda, a ne biranje lakseg puta ka cilju, ako idemo tom analogijom da se ovaj potez Kane-a tumaci kao neambicioznost...
Ne kazem da nije zelio da predje negdje, vjerovatno i jeste, ali tumaciti ovo kao "Kane ne smije da ode u City, nece iz zone komfora" mi je smijesno.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 avg 2021, 19:11

Svaka čast Kaneu što će ostati još ovo ljeto, ali Tottenham nema ni tu romatičnu auru oko sebe da tu možeš mirno provesti čitavu karijeru. To je problem.

Da je Grealish ostao u Villi svi ga bacali po njemu jer je to Villa, dok je ovo, yebiga, Tottenham...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 25 avg 2021, 19:23

E čuj poređenja sa Tottiem :facepalm:

Sve i da možeš to porediti, a ne možeš,
Totti je bio prvak sa Romom i osvajač Svjetskog.

Šta Kejn ima od ovoga?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 25 avg 2021, 19:28

Činjenica je da je Kane htio da ide. S druge strane, moglo se očekivati da će Levy učiniti sve da ga ostavi u klubu, na ovaj ili onaj način, što je i uspio, barem na još jednu sezonu. Ako to bude standardni fail od sezone, sljedeće ljeto je opet očekivati pritisak, jer će mušterija sigurno biti opet.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 avg 2021, 19:28

Razlika između legendi kakve su Totti i Del Piero npr. su u tome što navedeni igrači, iako su imali sve ponude svijeta, nisu nikad pomislili da idu negdje.

S druge strane Kejn bi sutra otišao da mu Levy omogući transfer i prihvati keš koji nudi City.

Zato ga se i ismijava, sad glumi vjernost, a sutra bi razgulio da može.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 avg 2021, 19:30

Upravo tako. Lojalan jer mora ostati😂

Hare1902
Kontakt:

Post Postao/la Hare1902 » 25 avg 2021, 19:42

Jackk je napisao/la:
25 avg 2021, 19:23

Šta Kejn ima od ovoga?
Zasto mjesati repke sa ekipom, uostalom i taj aspekt kad pogledamo ovaj je bio na korak do Eura i ko ti garantuje da nece uzeti svjetsko (Totti ga je sa 30g uzeo) tako da i ta paralela nije nemoguca kako ti kazes.
Sad, ako je za tebe jedna uzeta titula u 25 godina argument da je Totti mnogo vise "profitirao" od Rome nego sto je/će Kane od Spursa, te da je to neuporedivo, ok za mene nije, jer je Totti zasluzio mnogo vise od toga i aposlutno je mogao nakupiti se titula odlaskom u Real i sl.
Da pogresno ne shvatis, ne poredim Kane-a i Totti-a kao igrace i trag koji su ostavili na fudbal, to je apsolutno drugi par rukava, vec situacije u kojima su se nalazili ili se trenutno nalaze i razlicite poglede na to: "Ovaj je legenda sto je ostao tu citav zivot, ovaj je glupan".

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 avg 2021, 19:44

Hare1902 je napisao/la:
25 avg 2021, 19:42
Jackk je napisao/la:

Šta Kejn ima od ovoga?
Zasto mjesati repke sa ekipom, uostalom i taj aspekt kad pogledamo ovaj je bio na korak do Eura i ko ti garantuje da nece uzeti svjetsko (Totti ga je sa 30g uzeo) tako da i ta paralela nije nemoguca kako ti kazes.
Sad, ako je za tebe jedna uzeta titula u 25 godina argument da je Totti mnogo vise "profitirao" od Rome nego sto je/će Kane od Spursa, te da je to neuporedivo, ok za mene nije, jer je Totti zasluzio mnogo vise od toga i aposlutno je mogao nakupiti se titula odlaskom u Real i sl.
Da pogresno ne shvatis, ne poredim Kane-a i Totti-a kao igrace i trag koji su ostavili na fudbal, to je apsolutno drugi par rukava, vec situacije u kojima su se nalazili ili se trenutno nalaze i razlicite poglede na to: "Ovaj je legenda sto je ostao tu citav zivot, ovaj je glupan".
Legenda je zato sto je odbijao sve ponude..kejn je prihvatio ali mu nisu dali

Hare1902
Kontakt:

Post Postao/la Hare1902 » 25 avg 2021, 19:48

Rosicky je napisao/la:
25 avg 2021, 19:44
Hare1902 je napisao/la:
25 avg 2021, 19:42
Jackk je napisao/la:

Šta Kejn ima od ovoga?
Legenda je zato sto je odbijao sve ponude..kejn je prihvatio ali mu nisu dali
Hare1902 je napisao/la:
25 avg 2021, 19:09
Znaci vecina misli da je i Totti bio neambiciozan, budala, glupan, da se plasio otici u Real, da je to razlog ostajanja u Romi cijelu fudbalsku karijeru, a da je recimo Kevin Durant prelaskom u kvalitetom krcati GSW i uzimanjem prstena kojeg NBA fanovi smatraju "laznim" pravi dokaz ambicije, pravog sportiste, legenda, a ne biranje lakseg puta ka cilju, ako idemo tom analogijom da se ovaj potez Kane-a tumaci kao neambicioznost...
Ne kazem da nije zelio da predje negdje, vjerovatno i jeste, ali tumaciti ovo kao "Kane ne smije da ode u City, nece iz zone komfora" mi je smijesno.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 avg 2021, 20:53

Koga boli q, najbolji napadač svijeta ostaje. Ostalo je nebitno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.