Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Željovac
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Željovac » 15 jan 2011, 18:01

Kerla starter protiv Olympiakosa u gostima. Do 71. minute su vodili 2:1 i Olympiakos preokrenuo na 3:2. Evo sad Semir dobi žuti karton.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 15 jan 2011, 18:09

harishp je napisao/la:
noah je napisao/la:
harishp je napisao/la:A Ognjen i Krasnodar..................... :?
Bez zaebancije momak je odlican defanzivac i bila bi steta da ''nestane u vidu magle''
bravo harise, znas i ti nesto pametno da napises :mrgreen:
Ko kaze da je pametno napisano,uopste nije.Niti je pametno procitano.Probaj naopako pa ces vidjeti razliku.A mozda i jeste ali kakve to ima veze sa kvalitetom rize u Indoneziji.
@ministar kod Vranjesa je ocigledno ide ona ''ne igra za raju niti zanemaruje taktiku ali ce haman opet da zavrsi u nizerazrednom Vratniku.
Ebo karijeru,daj ti odmah pare.Poslije sta god da bude nek bude.Da li mu je to pametno,pokazat ce vrijeme.
meni je ovo bilo pametno: "momak je odlican defanzivac"

za ostalo vrijeme ce nam reci jel on u pravu ili su oni koji kazu da ce nestati "u vidu magle". ja mislim da je on pametan momak i da ce napraviti solidnu karijeru naspram ovog poteza za kojeg ni ja nisam 100% siguran da je najbolji za njegovu karijeru.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 jan 2011, 13:27

MinistaR je napisao/la:Što bi naš narod rek'o; što bi jednostavno kad može komplicirano.

Ogyju su, valjda, ambicije boriti se za rusku 1. ligu, umjesto za Ligu prvaka.
Nekako mi to dodje kao kad ja uzmem Chesterfield na FM i onda guram dok ne doguram do lige prvaka... :D

Steta za momka, no mozda mu se posreci pa uskoro predje u neki klub iz prve lige...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 jan 2011, 13:52

Evo citam ovaj razgovor sa napadacem Travnika Fajicem koji je bio na probi u Poljskim klubovima pa se ipak vratio u Travnik:
"Uslovi koje su mi ponudili Poljaci nisu bili bas za neku pohvalu pa sam odlučio i proljetni dio sezone provesti na Piroti i završiti započeti posao"
Ne kazem sad licno za njega,mozda je stvarno to u pitanju,ali upada u oci da svi nasi igraci koji odu na probe po raznim Evropskim ligama uvijek daju izjave poslije da se nisu uspjeli dogovoriti oko ugovora,da su im ponudili manje nego sto su obecali,nikad ni jedan nije izgleda zaista i pao na probi :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2011, 18:20

General Major Rahimic izgleda ne ebe zivu silu i bilo kakve price o penziji.
Frajo produzio ugovor u CSKA 8-)
Predsjednik CSKA rece za njega ''Rahimic moze da radi sta hoce,sto se CSKA tice. :mrgreen:
Ebiga kad neko zasluzi a isto tako kad neko zna to da cjeni.
13 trofeja je CSKA osvojio sa Rahimom :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jan 2011, 20:07

harishp je napisao/la:General Major Rahimic izgleda ne ebe zivu silu i bilo kakve price o penziji.
Frajo produzio ugovor u CSKA 8-)
Predsjednik CSKA rece za njega ''Rahimic moze da radi sta hoce,sto se CSKA tice. :mrgreen:
Ebiga kad neko zasluzi a isto tako kad neko zna to da cjeni.
13 trofeja je CSKA osvojio sa Rahimom :shock:
Da ga ne posalju negdje na front? :lol:

Fakat mu dali generalski cin? Ludi rusi :D
Ali zasluzio je Elvir i ugovor i sve drugo, vjerovatno ce ostati u klubu i kad se oprosti od igranja.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 21 jan 2011, 20:11

Jel istina da su Nadarevc i Jahic suspendovani do kraja kvalifikacija,ako jeste,Papr nije dobar sa pamecu nikako,ionako imamo problema sa odbranom :roll:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 jan 2011, 20:13

Dylan Dog je napisao/la:Evo citam ovaj razgovor sa napadacem Travnika Fajicem koji je bio na probi u Poljskim klubovima pa se ipak vratio u Travnik:
"Uslovi koje su mi ponudili Poljaci nisu bili bas za neku pohvalu pa sam odlučio i proljetni dio sezone provesti na Piroti i završiti započeti posao"
Ne kazem sad licno za njega,mozda je stvarno to u pitanju,ali upada u oci da svi nasi igraci koji odu na probe po raznim Evropskim ligama uvijek daju izjave poslije da se nisu uspjeli dogovoriti oko ugovora,da su im ponudili manje nego sto su obecali,nikad ni jedan nije izgleda zaista i pao na probi :mrgreen:
Doduše. Mada je i vrlo moguće da većina i ne laže. Odnosno, da im menaGer ovdje svašta napriča, a kad stigne tamo od toga ni slova. Sasvim druga priča. Vrlo, vrlo često se to dešava.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 21 jan 2011, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jan 2011, 20:14

Aldinn je napisao/la:Jel istina da su Nadarevc i Jahic suspendovani do kraja kvalifikacija,ako jeste,Papr nije dobar sa pamecu nikako,ionako imamo problema sa odbranom :roll:
Odakle ti ta dezinformacija? Nije istina, jedino je Salihovic suspendovan jos jednu utakmicu.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 21 jan 2011, 20:15

calcio je napisao/la:
Aldinn je napisao/la:Jel istina da su Nadarevc i Jahic suspendovani do kraja kvalifikacija,ako jeste,Papr nije dobar sa pamecu nikako,ionako imamo problema sa odbranom :roll:
Odakle ti ta dezinformacija? Nije istina, jedino je Salihovic suspendovan jos jednu utakmicu.
Suspendovani od strane Susica,zbog nediscipline...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jan 2011, 20:20

Izgleda da neko nije dobar sa pamecu kad moze takvu glupost i upitati da li je istina.
naravno da nije,ko je uopste o tome i pisao ili pricao.
Nisu dobili poziv,zbog ''dobre im forme.A Jahic nije mogao dobiti poziv i da htio,jer je bio povrijedjen.
Tako da nigdje veze.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 jan 2011, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jan 2011, 20:23

Aldinn je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Suspendovani od strane Susica,zbog nediscipline...
Da je to istina culo bi se o tome. Takve stvar je tesko sakriti od novinara, i to pogotovo od onih "mahalusa" koji imaju "provjerene informacije" o desavanjima u reprezentaciji, ko koga samara na poluvremenu i tako dalje :lol:
Neko te je slagao...

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 21 jan 2011, 20:23

harishp je napisao/la:
Izgleda da neko nije dobar sa pamecu kad moze takvu glupost i upitati da li je istina.
naravno da nije,ko je uopste o tome i pisao ili pricao.
Odkud tebi za pravo da tako pricas,sinoc sam na tvsa sportu cuo tu informaciju,bilo mi je pravo cudno,zato i pitam,a ti se nepravi pametan :!:

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 21 jan 2011, 20:24

Nisu suspendovani !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jan 2011, 20:27

Ko prica@Aldinne,jel ti cujes koga :lol:
Ti izgleda ''''cuo to na tv ko' da uopste ne znas o cemu se radilo.i zbog cega nisu bili pozivani ''onomad''.
Ponekad je narod gori od kvazinovinara,kad se pale na svaku ili obavjesteni svake prestupne.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 22 jan 2011, 00:39

Dylan Dog je napisao/la:Evo citam ovaj razgovor sa napadacem Travnika Fajicem koji je bio na probi u Poljskim klubovima pa se ipak vratio u Travnik:
On je rekao da nije prosao u Duisburgu ali jeste u Poljskoj koliko sam ja citao u novinama!! djeluje mi iskren ..- kolko tolko ;)
>>No body likes us but we dont care<<

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2011, 22:28

Custovic ga uvali za GBA,sta je sa njim ima li ga gde u planovima ili je on otpuhao svoje?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 11:11

Devil je napisao/la:Custovic ga uvali za GBA,sta je sa njim ima li ga gde u planovima ili je on otpuhao svoje?
Otpuhao svoje odavno moj Devile :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 23 jan 2011, 16:41

Devil je napisao/la:Custovic ga uvali za GBA,sta je sa njim ima li ga gde u planovima ili je on otpuhao svoje?
On je sto se tice reprezentacije dosao *urcu za usi. Imam osjecaj da nam jedan crnac treba u reprezentaciji..mozda Dialiba? :D :D
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 23 jan 2011, 16:43

Prati li iko šta se dešava sa Erminom Zecom,već odavno nisam čuo nikakvu vijest o njemu?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hansestadt i 39 gostiju.