Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Kerla starter protiv Olympiakosa u gostima. Do 71. minute su vodili 2:1 i Olympiakos preokrenuo na 3:2. Evo sad Semir dobi žuti karton.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
meni je ovo bilo pametno: "momak je odlican defanzivac"harishp je napisao/la:Ko kaze da je pametno napisano,uopste nije.Niti je pametno procitano.Probaj naopako pa ces vidjeti razliku.A mozda i jeste ali kakve to ima veze sa kvalitetom rize u Indoneziji.noah je napisao/la:bravo harise, znas i ti nesto pametno da napisesharishp je napisao/la:A Ognjen i Krasnodar.....................![]()
Bez zaebancije momak je odlican defanzivac i bila bi steta da ''nestane u vidu magle''
@ministar kod Vranjesa je ocigledno ide ona ''ne igra za raju niti zanemaruje taktiku ali ce haman opet da zavrsi u nizerazrednom Vratniku.
Ebo karijeru,daj ti odmah pare.Poslije sta god da bude nek bude.Da li mu je to pametno,pokazat ce vrijeme.
za ostalo vrijeme ce nam reci jel on u pravu ili su oni koji kazu da ce nestati "u vidu magle". ja mislim da je on pametan momak i da ce napraviti solidnu karijeru naspram ovog poteza za kojeg ni ja nisam 100% siguran da je najbolji za njegovu karijeru.
Nekako mi to dodje kao kad ja uzmem Chesterfield na FM i onda guram dok ne doguram do lige prvaka...MinistaR je napisao/la:Što bi naš narod rek'o; što bi jednostavno kad može komplicirano.
Ogyju su, valjda, ambicije boriti se za rusku 1. ligu, umjesto za Ligu prvaka.

Steta za momka, no mozda mu se posreci pa uskoro predje u neki klub iz prve lige...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo citam ovaj razgovor sa napadacem Travnika Fajicem koji je bio na probi u Poljskim klubovima pa se ipak vratio u Travnik:

Ne kazem sad licno za njega,mozda je stvarno to u pitanju,ali upada u oci da svi nasi igraci koji odu na probe po raznim Evropskim ligama uvijek daju izjave poslije da se nisu uspjeli dogovoriti oko ugovora,da su im ponudili manje nego sto su obecali,nikad ni jedan nije izgleda zaista i pao na probi"Uslovi koje su mi ponudili Poljaci nisu bili bas za neku pohvalu pa sam odlučio i proljetni dio sezone provesti na Piroti i završiti započeti posao"

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
General Major Rahimic izgleda ne ebe zivu silu i bilo kakve price o penziji.
Frajo produzio ugovor u CSKA
Predsjednik CSKA rece za njega ''Rahimic moze da radi sta hoce,sto se CSKA tice.
Ebiga kad neko zasluzi a isto tako kad neko zna to da cjeni.
13 trofeja je CSKA osvojio sa Rahimom

Predsjednik CSKA rece za njega ''Rahimic moze da radi sta hoce,sto se CSKA tice.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da ga ne posalju negdje na front?harishp je napisao/la:General Major Rahimic izgleda ne ebe zivu silu i bilo kakve price o penziji.
Predsjednik CSKA rece za njega ''Rahimic moze da radi sta hoce,sto se CSKA tice.![]()

Fakat mu dali generalski cin? Ludi rusi

Ali zasluzio je Elvir i ugovor i sve drugo, vjerovatno ce ostati u klubu i kad se oprosti od igranja.
Jel istina da su Nadarevc i Jahic suspendovani do kraja kvalifikacija,ako jeste,Papr nije dobar sa pamecu nikako,ionako imamo problema sa odbranom 

Doduše. Mada je i vrlo moguće da većina i ne laže. Odnosno, da im menaGer ovdje svašta napriča, a kad stigne tamo od toga ni slova. Sasvim druga priča. Vrlo, vrlo često se to dešava.Dylan Dog je napisao/la:Evo citam ovaj razgovor sa napadacem Travnika Fajicem koji je bio na probi u Poljskim klubovima pa se ipak vratio u Travnik:Ne kazem sad licno za njega,mozda je stvarno to u pitanju,ali upada u oci da svi nasi igraci koji odu na probe po raznim Evropskim ligama uvijek daju izjave poslije da se nisu uspjeli dogovoriti oko ugovora,da su im ponudili manje nego sto su obecali,nikad ni jedan nije izgleda zaista i pao na probi"Uslovi koje su mi ponudili Poljaci nisu bili bas za neku pohvalu pa sam odlučio i proljetni dio sezone provesti na Piroti i završiti započeti posao"
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 21 jan 2011, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- calcio
- Kontakt:
Odakle ti ta dezinformacija? Nije istina, jedino je Salihovic suspendovan jos jednu utakmicu.Aldinn je napisao/la:Jel istina da su Nadarevc i Jahic suspendovani do kraja kvalifikacija,ako jeste,Papr nije dobar sa pamecu nikako,ionako imamo problema sa odbranom
Suspendovani od strane Susica,zbog nediscipline...calcio je napisao/la:Odakle ti ta dezinformacija? Nije istina, jedino je Salihovic suspendovan jos jednu utakmicu.Aldinn je napisao/la:Jel istina da su Nadarevc i Jahic suspendovani do kraja kvalifikacija,ako jeste,Papr nije dobar sa pamecu nikako,ionako imamo problema sa odbranom
Izgleda da neko nije dobar sa pamecu kad moze takvu glupost i upitati da li je istina.Aldinn je napisao/la:Jel istina da su Nadarevc i Jahic suspendovani do kraja kvalifikacija,ako jeste,Papr nije dobar sa pamecu nikako,ionako imamo problema sa odbranom
naravno da nije,ko je uopste o tome i pisao ili pricao.
Nisu dobili poziv,zbog ''dobre im forme.A Jahic nije mogao dobiti poziv i da htio,jer je bio povrijedjen.
Tako da nigdje veze.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 jan 2011, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Kontakt:
Da je to istina culo bi se o tome. Takve stvar je tesko sakriti od novinara, i to pogotovo od onih "mahalusa" koji imaju "provjerene informacije" o desavanjima u reprezentaciji, ko koga samara na poluvremenu i tako daljeAldinn je napisao/la:Suspendovani od strane Susica,zbog nediscipline...calcio je napisao/la:Odakle ti ta dezinformacija? Nije istina, jedino je Salihovic suspendovan jos jednu utakmicu.Aldinn je napisao/la:Jel istina da su Nadarevc i Jahic suspendovani do kraja kvalifikacija,ako jeste,Papr nije dobar sa pamecu nikako,ionako imamo problema sa odbranom

Neko te je slagao...
Odkud tebi za pravo da tako pricas,sinoc sam na tvsa sportu cuo tu informaciju,bilo mi je pravo cudno,zato i pitam,a ti se nepravi pametanharishp je napisao/la:Izgleda da neko nije dobar sa pamecu kad moze takvu glupost i upitati da li je istina.Aldinn je napisao/la:Jel istina da su Nadarevc i Jahic suspendovani do kraja kvalifikacija,ako jeste,Papr nije dobar sa pamecu nikako,ionako imamo problema sa odbranom
naravno da nije,ko je uopste o tome i pisao ili pricao.

Nisu suspendovani !
Ko prica@Aldinne,jel ti cujes koga
Ti izgleda ''''cuo to na tv ko' da uopste ne znas o cemu se radilo.i zbog cega nisu bili pozivani ''onomad''.
Ponekad je narod gori od kvazinovinara,kad se pale na svaku ili obavjesteni svake prestupne.

Ti izgleda ''''cuo to na tv ko' da uopste ne znas o cemu se radilo.i zbog cega nisu bili pozivani ''onomad''.
Ponekad je narod gori od kvazinovinara,kad se pale na svaku ili obavjesteni svake prestupne.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
On je rekao da nije prosao u Duisburgu ali jeste u Poljskoj koliko sam ja citao u novinama!! djeluje mi iskren ..- kolko tolkoDylan Dog je napisao/la:Evo citam ovaj razgovor sa napadacem Travnika Fajicem koji je bio na probi u Poljskim klubovima pa se ipak vratio u Travnik:Ne kazem sad licno za njega,mozda je stvarno to u pitanju,ali upada u oci da svi nasi igraci koji odu na probe po raznim Evropskim ligama uvijek daju izjave poslije da se nisu uspjeli dogovoriti oko ugovora,da su im ponudili manje nego sto su obecali,nikad ni jedan nije izgleda zaista i pao na probi"Uslovi koje su mi ponudili Poljaci nisu bili bas za neku pohvalu pa sam odlučio i proljetni dio sezone provesti na Piroti i završiti započeti posao"

>>No body likes us but we dont care<<
Custovic ga uvali za GBA,sta je sa njim ima li ga gde u planovima ili je on otpuhao svoje?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Otpuhao svoje odavno moj DevileDevil je napisao/la:Custovic ga uvali za GBA,sta je sa njim ima li ga gde u planovima ili je on otpuhao svoje?

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- bosanac723
- Kontakt:
On je sto se tice reprezentacije dosao *urcu za usi. Imam osjecaj da nam jedan crnac treba u reprezentaciji..mozda Dialiba?Devil je napisao/la:Custovic ga uvali za GBA,sta je sa njim ima li ga gde u planovima ili je on otpuhao svoje?

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Prati li iko šta se dešava sa Erminom Zecom,već odavno nisam čuo nikakvu vijest o njemu?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hansestadt i 39 gostiju.