FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretno Tino. Hvala debilima koji su te potpisali na onoliku platu. Iz nekog razloga nista bukvalno nisi pokazao. Tako da epitet prevara od igraca je tvoj epitet.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 25 avg 2021, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Pa njemu zadnja 3-4 kluba sve neke nezdrave sredine. Baš je peh.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Susic nije los igrac samo sto je njemu dojadilo igrat protiv radnika iz bijelinje,rudara prijedora,sirokog,borca i ostalih klubova koju je razinu presao odavno on je pokazao sta zna protiv celtica i to je to vjerujem da ce sad otici u hnl istra ili sibenik i igrat kao preporodjen sretno tino
Maroon Brothers 1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Darko Bodul o Goranu Sablicu:
"Moram istaći da je Goran Sablić za mene jedan od najboljih trenera s kojima sam dosad radio. Baš mangupski trener. Profesionalac koji razumije svakog igrača. Kada vidim naročito ovu djecu kako rade, koju volju imaju i kako im on objašnjava… Nevjerovatno. Baš me ugodno iznenadio."
"Moram istaći da je Goran Sablić za mene jedan od najboljih trenera s kojima sam dosad radio. Baš mangupski trener. Profesionalac koji razumije svakog igrača. Kada vidim naročito ovu djecu kako rade, koju volju imaju i kako im on objašnjava… Nevjerovatno. Baš me ugodno iznenadio."
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dojadila mu lopta jos od hajduka ispade...lik je neradnik i to je sav kraj price, a hnlu moze naci angazman preko neke veze al i tamo ce biti flop ko kod nashotonjskimaher je napisao/la: ↑25 avg 2021, 12:04Susic nije los igrac samo sto je njemu dojadilo igrat protiv radnika iz bijelinje,rudara prijedora,sirokog,borca i ostalih klubova koju je razinu presao odavno on je pokazao sta zna protiv celtica i to je to vjerujem da ce sad otici u hnl istra ili sibenik i igrat kao preporodjen sretno tino
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Sretno Tino
Hvala ti za one 4 minute protiv Radnika,ostalo ne vrijedi ni komentarisati
Hvala nasoj upravi koja je za godinu i po platila 350.000+ KM za ovog "velemajstora"
Bolje da su pare bacili u Miljacku nego za njega sto su dali
Jos jednom,sretno Tino
Sto dalje od nas ti pokazuj svoje "majstorije" i opravdaj ocekivanja par forumasa koji pokusavaju da opravdaju tvoje katastrofalne igre sa "zna on lopte" "moze ali nece" i ostalim umobolnim,glupim i retardiranim recenicama
Obrukao si prezime!
Najveca lijencuga i najnezeinteresovaniji igrac kojeg dugo vremena nisam vidio da nosi nas dres
Hvala ti za one 4 minute protiv Radnika,ostalo ne vrijedi ni komentarisati
Hvala nasoj upravi koja je za godinu i po platila 350.000+ KM za ovog "velemajstora"
Bolje da su pare bacili u Miljacku nego za njega sto su dali
Jos jednom,sretno Tino
Sto dalje od nas ti pokazuj svoje "majstorije" i opravdaj ocekivanja par forumasa koji pokusavaju da opravdaju tvoje katastrofalne igre sa "zna on lopte" "moze ali nece" i ostalim umobolnim,glupim i retardiranim recenicama
Obrukao si prezime!
Najveca lijencuga i najnezeinteresovaniji igrac kojeg dugo vremena nisam vidio da nosi nas dres
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
On u ozbiljnoj ekipi ne moze igrati, cak ni u ovim sto si ih pomenuo, na sve dodaj da je od papira, povreda na mjesecnom nivou. Nazalost, jer kazu da je odlican momak.hotonjskimaher je napisao/la: ↑25 avg 2021, 12:04Susic nije los igrac samo sto je njemu dojadilo igrat protiv radnika iz bijelinje,rudara prijedora,sirokog,borca i ostalih klubova koju je razinu presao odavno on je pokazao sta zna protiv celtica i to je to vjerujem da ce sad otici u hnl istra ili sibenik i igrat kao preporodjen sretno tino
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E jeste negativci
Kasum nista ne smije reci, i to je sasvim normalno, razumijem ga u potpunosti.
A vi već zaključili ko ce kada biti tu, da li je Ismir sve s Namom dogovorio..
De ljudi dragi pomalo, nije covjek nista rekao, a imate zaključke ko da je ispricao svaki dan pregovora

Kasum nista ne smije reci, i to je sasvim normalno, razumijem ga u potpunosti.
A vi već zaključili ko ce kada biti tu, da li je Ismir sve s Namom dogovorio..
De ljudi dragi pomalo, nije covjek nista rekao, a imate zaključke ko da je ispricao svaki dan pregovora

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hotonjskimaher
- Kontakt:
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Tino Sven Sušić više nije igrač FK Sarajevo, nakon što je danas dogovoren sporazumni raskid ugovora sa ovim igračem.
Dvadesetdevetogodišnji veznjak na Koševo je stigao u februaru prošle godine kao slobodan igrač, a u Bordo dresu upisao je 32 nastupa u kojima je postigao dva pogotka i ostvario dvije asistencije.
FK Sarajevo se ovim putem zahvaljuje Tini na profesionalnosti i dobrim partijama koje je pružio u dresu naše ekipe, te mu želi svu sreću u nastavku karijere.
Dvadesetdevetogodišnji veznjak na Koševo je stigao u februaru prošle godine kao slobodan igrač, a u Bordo dresu upisao je 32 nastupa u kojima je postigao dva pogotka i ostvario dvije asistencije.
FK Sarajevo se ovim putem zahvaljuje Tini na profesionalnosti i dobrim partijama koje je pružio u dresu naše ekipe, te mu želi svu sreću u nastavku karijere.
Maroon Brothers 1946
- napoleon72
- Kontakt:
Cuj dojadilo, kao da je citav zivot igrao protiv Celzija, Totenhema i Cityja. Isto da ja kazem, nije za mene moja firma, ja sam rodjen za Microsofta, tako da necu da radim ni u ovoj firmi dok me Bil Gates ne zovne. Nikakvu on razinu nije presao, nek se zahvali Bogu sto je rodjen u takvoj porodici i sto mu je amidza bio selektor reprezentacije pa je vidio Brazil, inace bi loptu mogao sutat samo u prvoj ligi federacije. Tino Susic, Anel Sabanadzovic, Faris Zubanovic, Zinedin Mustedanagic, Denis Zeric... Sve bosanske igracine koji imaju jako prezime i misle da su Bogom dani. I babo Sead mu je bio kafanski lik i ljenguza, po mnogim veci talenat od Safeta al dzaba talenat kad ti je mrsko hodat.hotonjskimaher je napisao/la: ↑25 avg 2021, 12:04Susic nije los igrac samo sto je njemu dojadilo igrat protiv radnika iz bijelinje,rudara prijedora,sirokog,borca i ostalih klubova koju je razinu presao odavno on je pokazao sta zna protiv celtica i to je to vjerujem da ce sad otici u hnl istra ili sibenik i igrat kao preporodjen sretno tino
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- feniksptica
- Kontakt:
E dje je sad skoro da nam kazem jesam vam reko
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Za te nabrojane Susic je bio masina i u Hajduku je vec bio najbolji igrac i Inter Milan ga je htio sad sto se to nije desilo to je druga prica mozda je zbog toga ovako propao.napoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 12:17Cuj dojadilo, kao da je citav zivot igrao protiv Celzija, Totenhema i Cityja. Isto da ja kazem, nije za mene moja firma, ja sam rodjen za Microsofta, tako da necu da radim ni u ovoj firmi dok me Bil Gates ne zovne. Nikakvu on razinu nije presao, nek se zahvali Bogu sto je rodjen u takvoj porodici i sto mu je amidza bio selektor reprezentacije pa je vidio Brazil, inace bi loptu mogao sutat samo u prvoj ligi federacije. Tino Susic, Anel Sabanadzovic, Faris Zubanovic, Zinedin Mustedanagic, Denis Zeric... Sve bosanske igracine koji imaju jako prezime i misle da su Bogom dani. I babo Sead mu je bio kafanski lik i ljenguza, po mnogim veci talenat od Safeta al dzaba talenat kad ti je mrsko hodat.hotonjskimaher je napisao/la: ↑25 avg 2021, 12:04Susic nije los igrac samo sto je njemu dojadilo igrat protiv radnika iz bijelinje,rudara prijedora,sirokog,borca i ostalih klubova koju je razinu presao odavno on je pokazao sta zna protiv celtica i to je to vjerujem da ce sad otici u hnl istra ili sibenik i igrat kao preporodjen sretno tino
**** te Denis Zeric nije mogo igrat u Zelji i Gorazdu a o ostalim rijeci nisu potrebne da se trose to stoji.
Maroon Brothers 1946
Sarajevo ljubavi moja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije opravdao pojačanje i naša očekivanja, hvala mu i sretno. Dovoljno je to.
Šta sad imam sr.at onim koji su ga doveli i dali mu veliku platu, nema smisla jer sam i ja kao i 99% ljudi bili u transu i neviđenoj euforiji kad je došao.
Prigovarat onim koji su ga doveli nema smisla bez obzira što nije ispunio ni 3% od očekivanog, prigovarat treba što se platilo obeštećenje za prevaru Mustedanagića koji je i posudbu presjedio na klupi i sigurno nas više koštao od Sušića, te obeštećenje, te plata, te sad mu moraš isplatiti i ostatak ugovora jer te tužio..
Šta sad imam sr.at onim koji su ga doveli i dali mu veliku platu, nema smisla jer sam i ja kao i 99% ljudi bili u transu i neviđenoj euforiji kad je došao.
Prigovarat onim koji su ga doveli nema smisla bez obzira što nije ispunio ni 3% od očekivanog, prigovarat treba što se platilo obeštećenje za prevaru Mustedanagića koji je i posudbu presjedio na klupi i sigurno nas više koštao od Sušića, te obeštećenje, te plata, te sad mu moraš isplatiti i ostatak ugovora jer te tužio..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Da Bog da nikad ne znao ko ni amidza kad Sarajevo igra, daleko mu kuca od nase bila...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ma Sušić nije odigrao dvije utakmice kako treba, lijen, dizalaš, melja loptu. Ovo sam stalno pisao al eto cudni smo mi pitari trebalo 2 godine da skontamo da nema nista od Sušića, neki su i sad u fazonu da nije imao s kim igrati
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 25 avg 2021, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Jes jes, i sad Meazza place za njimhotonjskimaher je napisao/la: ↑25 avg 2021, 12:21Za te nabrojane Susic je bio masina i u Hajduku je vec bio najbolji igrac i Inter Milan ga je htio sad sto se to nije desilo to je druga prica mozda je zbog toga ovako propao.napoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 12:17Cuj dojadilo, kao da je citav zivot igrao protiv Celzija, Totenhema i Cityja. Isto da ja kazem, nije za mene moja firma, ja sam rodjen za Microsofta, tako da necu da radim ni u ovoj firmi dok me Bil Gates ne zovne. Nikakvu on razinu nije presao, nek se zahvali Bogu sto je rodjen u takvoj porodici i sto mu je amidza bio selektor reprezentacije pa je vidio Brazil, inace bi loptu mogao sutat samo u prvoj ligi federacije. Tino Susic, Anel Sabanadzovic, Faris Zubanovic, Zinedin Mustedanagic, Denis Zeric... Sve bosanske igracine koji imaju jako prezime i misle da su Bogom dani. I babo Sead mu je bio kafanski lik i ljenguza, po mnogim veci talenat od Safeta al dzaba talenat kad ti je mrsko hodat.hotonjskimaher je napisao/la: ↑25 avg 2021, 12:04Susic nije los igrac samo sto je njemu dojadilo igrat protiv radnika iz bijelinje,rudara prijedora,sirokog,borca i ostalih klubova koju je razinu presao odavno on je pokazao sta zna protiv celtica i to je to vjerujem da ce sad otici u hnl istra ili sibenik i igrat kao preporodjen sretno tino
**** te Denis Zeric nije mogo igrat u Zelji i Gorazdu a o ostalim rijeci nisu potrebne da se trose to stoji.

Kaze Tino da ga je Kovacic s Mamicem zayebao. Kovacic iz Intera otisao u Real, iz Reala u Celzi, osvojio 4 lige prvaka. Tini Sarajevo raskida ugovor 4 mjeseca prije isteka. Ne moze tebe drug niko zeznut ako si ti kvalitet. I Barca je pustila Lautara iz akademije, pa je sad bolji od svakog njihovog spica. Celzi otjerao Salaha, De Brujnea, danas obojica bolji od Oskara i Sirlea koji su tad dovedeni kao zamjene. Sto se on nije pokazao te 2012. pa umjesto Intera otisao u neki Napoli, Lazio, pa malo po malo dokazao Mamicu i Kovacicu da je bolji od njih? On ode u Genk, i onda strmoglav pad u karijeri. Nije zar samo Inter prepoznao taj ogromni talenat, koja trazi Inter trazi sigurno i jos 6-7 ekipa iz Serije A i dalje. Ponavljam, nek se zahvali slavnom amidzi i na ovom do sad ostvarenom. Da se preziva Sucic a ne Susic, mozda bi danas svirao sa Sejom u Zabranjenom Pusenju, loptom se ne bi ni bavio jer nezna.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- NisamInSajder
- Kontakt:
Hvala za sve i sretno u nastavku karijere Tini Svenu Sušiću.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Otiš'o si Tino, ostala je tuga, vječno će te voljeti @holyman!!
2 odlične utakmice, protiv Celtica i Radnika, ostalo uglavnom loše. Uglavnom bio nespreman.
Ps. Nezdrava sredina, a godina dana bez poraza u ligi.
2 odlične utakmice, protiv Celtica i Radnika, ostalo uglavnom loše. Uglavnom bio nespreman.
Ps. Nezdrava sredina, a godina dana bez poraza u ligi.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 36 gostiju.