FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 250

vedinjo98
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vedinjo98 » 25 avg 2021, 11:50

Sretno Tino. Hvala debilima koji su te potpisali na onoliku platu. Iz nekog razloga nista bukvalno nisi pokazao. Tako da epitet prevara od igraca je tvoj epitet.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 25 avg 2021, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 avg 2021, 12:00

holyman je napisao/la:
25 avg 2021, 11:39
Ako je istina, šteta za najzvučnije pojačanje premijer lige BiH. Sušić je maestro kojeg su oni uništili kako mentalno tako i fizički. Sretno Tino u nekoj zdravijoj sredini! :bow:
Pa njemu zadnja 3-4 kluba sve neke nezdrave sredine. Baš je peh.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 25 avg 2021, 12:04

Susic nije los igrac samo sto je njemu dojadilo igrat protiv radnika iz bijelinje,rudara prijedora,sirokog,borca i ostalih klubova koju je razinu presao odavno on je pokazao sta zna protiv celtica i to je to vjerujem da ce sad otici u hnl istra ili sibenik i igrat kao preporodjen sretno tino
Maroon Brothers 1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 avg 2021, 12:07

Darko Bodul o Goranu Sablicu:

"Moram istaći da je Goran Sablić za mene jedan od najboljih trenera s kojima sam dosad radio. Baš mangupski trener. Profesionalac koji razumije svakog igrača. Kada vidim naročito ovu djecu kako rade, koju volju imaju i kako im on objašnjava… Nevjerovatno. Baš me ugodno iznenadio."
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 25 avg 2021, 12:07

hotonjskimaher je napisao/la:
25 avg 2021, 12:04
Susic nije los igrac samo sto je njemu dojadilo igrat protiv radnika iz bijelinje,rudara prijedora,sirokog,borca i ostalih klubova koju je razinu presao odavno on je pokazao sta zna protiv celtica i to je to vjerujem da ce sad otici u hnl istra ili sibenik i igrat kao preporodjen sretno tino
Dojadila mu lopta jos od hajduka ispade...lik je neradnik i to je sav kraj price, a hnlu moze naci angazman preko neke veze al i tamo ce biti flop ko kod nas
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 avg 2021, 12:09

Sretno Tino
Hvala ti za one 4 minute protiv Radnika,ostalo ne vrijedi ni komentarisati
Hvala nasoj upravi koja je za godinu i po platila 350.000+ KM za ovog "velemajstora"
Bolje da su pare bacili u Miljacku nego za njega sto su dali

Jos jednom,sretno Tino
Sto dalje od nas ti pokazuj svoje "majstorije" i opravdaj ocekivanja par forumasa koji pokusavaju da opravdaju tvoje katastrofalne igre sa "zna on lopte" "moze ali nece" i ostalim umobolnim,glupim i retardiranim recenicama

Obrukao si prezime!
Najveca lijencuga i najnezeinteresovaniji igrac kojeg dugo vremena nisam vidio da nosi nas dres
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 25 avg 2021, 12:12

On u ozbiljnoj ekipi ne moze igrati, cak ni u ovim sto si ih pomenuo, na sve dodaj da je od papira, povreda na mjesecnom nivou. Nazalost, jer kazu da je odlican momak.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 avg 2021, 12:13

E jeste negativci :mrgreen:
Kasum nista ne smije reci, i to je sasvim normalno, razumijem ga u potpunosti.
A vi već zaključili ko ce kada biti tu, da li je Ismir sve s Namom dogovorio..
De ljudi dragi pomalo, nije covjek nista rekao, a imate zaključke ko da je ispricao svaki dan pregovora :lol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 25 avg 2021, 12:14

Evo zvacnino ugovor raskinut na instagram stranici objavljeno
Maroon Brothers 1946

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 25 avg 2021, 12:16

Tino Sven Sušić više nije igrač FK Sarajevo, nakon što je danas dogovoren sporazumni raskid ugovora sa ovim igračem.

Dvadesetdevetogodišnji veznjak na Koševo je stigao u februaru prošle godine kao slobodan igrač, a u Bordo dresu upisao je 32 nastupa u kojima je postigao dva pogotka i ostvario dvije asistencije.

FK Sarajevo se ovim putem zahvaljuje Tini na profesionalnosti i dobrim partijama koje je pružio u dresu naše ekipe, te mu želi svu sreću u nastavku karijere.
Maroon Brothers 1946

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 avg 2021, 12:17

Cuj dojadilo, kao da je citav zivot igrao protiv Celzija, Totenhema i Cityja. Isto da ja kazem, nije za mene moja firma, ja sam rodjen za Microsofta, tako da necu da radim ni u ovoj firmi dok me Bil Gates ne zovne. Nikakvu on razinu nije presao, nek se zahvali Bogu sto je rodjen u takvoj porodici i sto mu je amidza bio selektor reprezentacije pa je vidio Brazil, inace bi loptu mogao sutat samo u prvoj ligi federacije. Tino Susic, Anel Sabanadzovic, Faris Zubanovic, Zinedin Mustedanagic, Denis Zeric... Sve bosanske igracine koji imaju jako prezime i misle da su Bogom dani. I babo Sead mu je bio kafanski lik i ljenguza, po mnogim veci talenat od Safeta al dzaba talenat kad ti je mrsko hodat.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 avg 2021, 12:18

E dje je sad skoro da nam kazem jesam vam reko
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 25 avg 2021, 12:21

napoleon72 je napisao/la:
25 avg 2021, 12:17
Cuj dojadilo, kao da je citav zivot igrao protiv Celzija, Totenhema i Cityja. Isto da ja kazem, nije za mene moja firma, ja sam rodjen za Microsofta, tako da necu da radim ni u ovoj firmi dok me Bil Gates ne zovne. Nikakvu on razinu nije presao, nek se zahvali Bogu sto je rodjen u takvoj porodici i sto mu je amidza bio selektor reprezentacije pa je vidio Brazil, inace bi loptu mogao sutat samo u prvoj ligi federacije. Tino Susic, Anel Sabanadzovic, Faris Zubanovic, Zinedin Mustedanagic, Denis Zeric... Sve bosanske igracine koji imaju jako prezime i misle da su Bogom dani. I babo Sead mu je bio kafanski lik i ljenguza, po mnogim veci talenat od Safeta al dzaba talenat kad ti je mrsko hodat.
Za te nabrojane Susic je bio masina i u Hajduku je vec bio najbolji igrac i Inter Milan ga je htio sad sto se to nije desilo to je druga prica mozda je zbog toga ovako propao.
**** te Denis Zeric nije mogo igrat u Zelji i Gorazdu a o ostalim rijeci nisu potrebne da se trose to stoji.
Maroon Brothers 1946

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 25 avg 2021, 12:21

Sarajevo ljubavi moja.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 avg 2021, 12:25

Nije opravdao pojačanje i naša očekivanja, hvala mu i sretno. Dovoljno je to.

Šta sad imam sr.at onim koji su ga doveli i dali mu veliku platu, nema smisla jer sam i ja kao i 99% ljudi bili u transu i neviđenoj euforiji kad je došao.

Prigovarat onim koji su ga doveli nema smisla bez obzira što nije ispunio ni 3% od očekivanog, prigovarat treba što se platilo obeštećenje za prevaru Mustedanagića koji je i posudbu presjedio na klupi i sigurno nas više koštao od Sušića, te obeštećenje, te plata, te sad mu moraš isplatiti i ostatak ugovora jer te tužio..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 avg 2021, 12:29

Da Bog da nikad ne znao ko ni amidza kad Sarajevo igra, daleko mu kuca od nase bila...
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2021, 12:30

Ma Sušić nije odigrao dvije utakmice kako treba, lijen, dizalaš, melja loptu. Ovo sam stalno pisao al eto cudni smo mi pitari trebalo 2 godine da skontamo da nema nista od Sušića, neki su i sad u fazonu da nije imao s kim igrati
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 25 avg 2021, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 avg 2021, 12:31

25 avg 2021, 12:21
napoleon72 je napisao/la:
25 avg 2021, 12:17
Za te nabrojane Susic je bio masina i u Hajduku je vec bio najbolji igrac i Inter Milan ga je htio sad sto se to nije desilo to je druga prica mozda je zbog toga ovako propao.
**** te Denis Zeric nije mogo igrat u Zelji i Gorazdu a o ostalim rijeci nisu potrebne da se trose to stoji.
Jes jes, i sad Meazza place za njim :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kaze Tino da ga je Kovacic s Mamicem zayebao. Kovacic iz Intera otisao u Real, iz Reala u Celzi, osvojio 4 lige prvaka. Tini Sarajevo raskida ugovor 4 mjeseca prije isteka. Ne moze tebe drug niko zeznut ako si ti kvalitet. I Barca je pustila Lautara iz akademije, pa je sad bolji od svakog njihovog spica. Celzi otjerao Salaha, De Brujnea, danas obojica bolji od Oskara i Sirlea koji su tad dovedeni kao zamjene. Sto se on nije pokazao te 2012. pa umjesto Intera otisao u neki Napoli, Lazio, pa malo po malo dokazao Mamicu i Kovacicu da je bolji od njih? On ode u Genk, i onda strmoglav pad u karijeri. Nije zar samo Inter prepoznao taj ogromni talenat, koja trazi Inter trazi sigurno i jos 6-7 ekipa iz Serije A i dalje. Ponavljam, nek se zahvali slavnom amidzi i na ovom do sad ostvarenom. Da se preziva Sucic a ne Susic, mozda bi danas svirao sa Sejom u Zabranjenom Pusenju, loptom se ne bi ni bavio jer nezna.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 25 avg 2021, 12:35

Hvala za sve i sretno u nastavku karijere Tini Svenu Sušiću.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 25 avg 2021, 12:35

Otiš'o si Tino, ostala je tuga, vječno će te voljeti @holyman!!

2 odlične utakmice, protiv Celtica i Radnika, ostalo uglavnom loše. Uglavnom bio nespreman.

Ps. Nezdrava sredina, a godina dana bez poraza u ligi. :lol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, Amazon [Bot], bordobijeli, misstianopenaldo, N3R3D, Varijantas8 i 31 gost.