Dobro mu ide, jos par hattrickova i eto ga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ima Barcin trojaclopta je okrugla je napisao/la:Dzeko i Grafic,samo u prvenstvu zajedno imaju 46 golova,ima li bolji i efikasniji tandem u Europi pa mozda i dalje,NEMA,NEMA.....i sjajna asistencija Dzeke kod gola Grafica,mnogi vezni igraci mogu da mu pozavide na onakvoj asistenciji,izgleda da je "bolest" Misketa prelazna.......
 mada su ovdje u pitanju dva pa mozemo dva po dva izaberi il ti lakse Messi i Henry,Eto i Henry,ili Messi i Eto... mislim da su njih trojica zajedno zabila 72-73 gola u ligi spanskoj
 mada su ovdje u pitanju dva pa mozemo dva po dva izaberi il ti lakse Messi i Henry,Eto i Henry,ili Messi i Eto... mislim da su njih trojica zajedno zabila 72-73 gola u ligi spanskoj  cisto da se zna da nisu najbolji heh...kako god dobro je sto Dzeku dobro ide,nadati se da to nije bljesak forme nego da ce ovako nastaviti i iducih sezona
  cisto da se zna da nisu najbolji heh...kako god dobro je sto Dzeku dobro ide,nadati se da to nije bljesak forme nego da ce ovako nastaviti i iducih sezona 

Pa koliko ja znam kada kazes tandem misli se na dvojicu,daj mi brojke,izaberi dvojicu koju hoces od te Barsine trojke,tj.dvojicu koji su dali najvise golova,imaj na umu da se broje samo golovi iz lige pa da vidimo,ja mislim da su tu negdje........miky_hz je napisao/la:Ima Barcin trojaclopta je okrugla je napisao/la:Dzeko i Grafic,samo u prvenstvu zajedno imaju 46 golova,ima li bolji i efikasniji tandem u Europi pa mozda i dalje,NEMA,NEMA.....i sjajna asistencija Dzeke kod gola Grafica,mnogi vezni igraci mogu da mu pozavide na onakvoj asistenciji,izgleda da je "bolest" Misketa prelazna.......mada su ovdje u pitanju dva pa mozemo dva po dva izaberi il ti lakse Messi i Henry,Eto i Henry,ili Messi i Eto... mislim da su njih trojica zajedno zabila 72-73 gola u ligi spanskoj
cisto da se zna da nisu najbolji heh...kako god dobro je sto Dzeku dobro ide,nadati se da to nije bljesak forme nego da ce ovako nastaviti i iducih sezona
Messi 23,Eto 28 dakle 51... 5 vise tu je to u 5 dekalopta je okrugla je napisao/la:Pa koliko ja znam kada kazes tandem misli se na dvojicu,daj mi brojke,izaberi dvojicu koju hoces od te Barsine trojke,tj.dvojicu koji su dali najvise golova,imaj na umu da se broje samo golovi iz lige pa da vidimo,ja mislim da su tu negdje........miky_hz je napisao/la:Ima Barcin trojaclopta je okrugla je napisao/la:Dzeko i Grafic,samo u prvenstvu zajedno imaju 46 golova,ima li bolji i efikasniji tandem u Europi pa mozda i dalje,NEMA,NEMA.....i sjajna asistencija Dzeke kod gola Grafica,mnogi vezni igraci mogu da mu pozavide na onakvoj asistenciji,izgleda da je "bolest" Misketa prelazna.......mada su ovdje u pitanju dva pa mozemo dva po dva izaberi il ti lakse Messi i Henry,Eto i Henry,ili Messi i Eto... mislim da su njih trojica zajedno zabila 72-73 gola u ligi spanskoj

Istina, ali Barca ima i tri odigrane utakmice vise(35 a Wolfi imaju 32), njihova liga ima 38 kola a BL 34miky_hz je napisao/la:[quote="lopta je okrugla"Messi 23,Eto 28 dakle 51... 5 vise tu je to u 5 dekalopta je okrugla je napisao/la:Dzeko i Grafic,samo u prvenstvu zajedno imaju 46 golova,ima li bolji i efikasniji tandem u Europi pa mozda i dalje,NEMA,NEMA.....i sjajna asistencija Dzeke kod gola Grafica,mnogi vezni igraci mogu da mu pozavide na onakvoj asistenciji,izgleda da je "bolest" Misketa prelazna.......

I jos jedan pa da u drugoj polu-sezoni uradi ono sto je Vedo uradio u jesenjojFK Sarajevo je napisao/la:dzeko caru stize se grafiteovo prvo mjesto jos tri zabij do kraja i postani najbolji strijelac lige zasluzio si kralju

samo sto su Messi i Eto'o odigrali 64 a Dzeko i Grafic 53 utakmicemiky_hz je napisao/la: Messi 23,Eto 28 dakle 51... 5 vise tu je to u 5 deka
 dakle bolji su Wolfsburgov dvoja
  dakle bolji su Wolfsburgov dvoja 
 (trenutno vodi Gomez)
 (trenutno vodi Gomez)