La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Otkupna klauzula je valjda obavezna u spanskom fudbalu.
Ako na nekog racunas tj. nemas namjeru da ga prodas bubnes ovaku cifru i tjt.
Nije valjda da mislis da klub smatra ove igrače vrijednim ovih para?
Neces stavit 100 miliona jer danas svaki arapski kozojeb ima toliko para da ih hladno da i ti se vise tu ne pitas ništa.
Ako na nekog racunas tj. nemas namjeru da ga prodas bubnes ovaku cifru i tjt.
Nije valjda da mislis da klub smatra ove igrače vrijednim ovih para?
Neces stavit 100 miliona jer danas svaki arapski kozojeb ima toliko para da ih hladno da i ti se vise tu ne pitas ništa.
Ma ovo mi je smiješno oko klauzula i ne znam da li je obaveza ili ne.Ako ne želiš nekoga prodati onda nema rasprave oko cijene i kraj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja mislim da je obavezna.
Pravila LaLige nalažu da se mora postaviti klauzula.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Izgleda da se opasno krenulo po Kyliana
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sarma opet lupa gluposti.
Odrasta li ovaj lik ili će vječno ostati zarobljen na mentalnom nivou šesnaestogodišnjaka
Odrasta li ovaj lik ili će vječno ostati zarobljen na mentalnom nivou šesnaestogodišnjaka

Jasno da je klauzula u Primeri obavezna.
Ako Pero dovede Mbappea, s jedne strane ce RM automatski postati apsolutni favorit u takmicarskom smislu, ali ce podici samu ligu u marketinškom, plus ce natjerati i druge klubove da se jace aktiviraju, da se dižu, da ulažu, bore, kako znaju i umiju.
Tako da bi takav jedan transfer itekako dobro došao.
Ako Pero dovede Mbappea, s jedne strane ce RM automatski postati apsolutni favorit u takmicarskom smislu, ali ce podici samu ligu u marketinškom, plus ce natjerati i druge klubove da se jace aktiviraju, da se dižu, da ulažu, bore, kako znaju i umiju.
Tako da bi takav jedan transfer itekako dobro došao.
Pa vi opet pljujte Peru kad po ko zna koji put spasi ligu od propasti u koju je Tebas poremeceni vodi 

Pero će se naguziti šeiku samo da ostanu u dobrim odnosima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Shategabri
- Kontakt:
Normalno, šta treba da stave klauzule ko Barsa što je pa da im ljudi za dž uzimaju fudbalere.
Mada ovo svakako nije ni potrebno kad si najveći klub na svijetu, ali Pero ništa ne prepusta slučaju

Koševo Zapad
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jel ovo Pero onako hoće da baci 160 mil ili šeiku da popravi bilans malo da mu se dodvori
, pa Kylian mu rekao da dolazi iduće ljeto za džaba, momku san igrati za Real, ne vidim logiku nikako u tome da sad bezveze baca pare, makar mu iduće ljeto dao bonus od 50 mil za potpis opet nema logike da sad baca još 100 mil, neće Real propasti za jednu godinu bez njega 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Shategabri
- Kontakt:
Moguće da bude i tako, međutim veliki je pritisak na Mbappea i za godinu dana je sve moguće.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 08:20Jel ovo Pero onako hoće da baci 160 mil ili šeiku da popravi bilans malo da mu se dodvori, pa Kylian mu rekao da dolazi iduće ljeto za džaba, momku san igrati za Real, ne vidim logiku nikako u tome da sad bezveze baca pare, makar mu iduće ljeto dao bonus od 50 mil za potpis opet nema logike da sad baca još 100 mil, neće Real propasti za jednu godinu bez njega
![]()
La Liga je nakon mnogo godina i bez CR i bez Messija, dakle dvije najveće zvijezde koje su godinama drmale španski, ali i evropski fudbal više nisu tu.
S te strane dovođenje Mbappea ove sezone bi bio puno pogodak. Naravno, 160 miliona nije malo i jeste bolje za dž nego tu lovu iskeširati, ali...
Koševo Zapad
To je stvar prestiža. Kada Perez nešto želi, Perez to i dobije. Ja čak još uvijek nisam isključio ni Superligu iz priče.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 08:20Jel ovo Pero onako hoće da baci 160 mil ili šeiku da popravi bilans malo da mu se dodvori, pa Kylian mu rekao da dolazi iduće ljeto za džaba, momku san igrati za Real, ne vidim logiku nikako u tome da sad bezveze baca pare, makar mu iduće ljeto dao bonus od 50 mil za potpis opet nema logike da sad baca još 100 mil, neće Real propasti za jednu godinu bez njega
![]()
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Stvar je u tome sto je Mbappe potrebniji realu od novca.Prosle szeona 0 titula, ova isto s ovim rosterom velika je mogucnost da ce ponovo biti 0 titula.2 sezobe zaredom bez titula se u Madridu ne prastaju nikome
Gdje na terenu vidite Mpabea?Realno nije produktivan na krilu toliko a u kombu sa Benzom moze biti fantazija.Tu opet trpi vezni red ili krila bez kojih se danas ne moze.Bit ce svakako upgrade , lik je masina ali ne znam koliko ce ostatak ekipe trpiti radi njega.
- Shategabri
- Kontakt:
Ovi šeici neku dobru robu troše, hoće 200 miliona za igrača koji je u zadnjoj godini ugovora
Pa ništa rođaci, dogodine džabe

Pa ništa rođaci, dogodine džabe

Koševo Zapad
Ako treba i Neymarov rekord srusit cisto da se pokaze ko je babo jos uvijek 

Čeka Perez odgovor banke hoće li mu odobriti kredit kako bi povisio ponudu za Mbappea,kojeg btw naredne sezone može dobiti džabe.Ipak je to Perez lik koji je prodavao klubsku imovinu kako bi kupovao igrače.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam šta imaš prigovoriti Perezu?
Najuspješniji predsjednik Reala ikad.
5 LP su uzeli pod njim, da ne brojim sve ostale trofeje.
Čovjek je doveo neka od najvećih imena svjetskog fudbala u klub, od Ronalda, Beckhama, Zidanea, Figa, CR...
I onda je Perez lik, rekao neko na ss.ba forumu...pa stvarno
Najuspješniji predsjednik Reala ikad.
5 LP su uzeli pod njim, da ne brojim sve ostale trofeje.
Čovjek je doveo neka od najvećih imena svjetskog fudbala u klub, od Ronalda, Beckhama, Zidanea, Figa, CR...
I onda je Perez lik, rekao neko na ss.ba forumu...pa stvarno

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.