Begovic je sam sebe otpisao, ko ga yebe. Hocu necu igrati, nosi se. Svakako je imao kikseva dosta u repki, Sehic bolji od njega.
A od sljedecih kvala gurati Vladana kao jedinicu, momak ce napraviti transfer u Bundesligu ako nastavi ovako.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Begovic je sam sebe otpisao, ko ga yebe. Hocu necu igrati, nosi se. Svakako je imao kikseva dosta u repki, Sehic bolji od njega.
Samo što nisu jedan drugom konkurencija.Maestro je napisao/la: ↑24 avg 2021, 12:20Mislim da nije korektno minutaze porediti iz bundeslige, epl, championshipa sa hnl, plbih, süperlig itd.
Daleko od toga da ja vidim u Vrancicu neki ekstra kvalitet, ali fer nije.
Kao sto nije isto sto Pjanic u Barceloni grije klupu i Gojak u Dinamu.
Ali hajd da poredimo Championship i PLBiH.![]()
![]()
Pored ovolikih gluposti, barem si ubo sa Besicem i propalicom, jednom od najvecih ikad u rep..i to ona seoska, dobro poznata takvim kao ti.Wanderson je napisao/la: ↑24 avg 2021, 22:45Glavni i osnovni argument je da Vrancic kao igrac Norwicha i Stokea mora imati prednost nad Cimirotom, Hadziahmetovicem, Danilovicem, Rahamanovicem, Hajradinovicem, Loncarom, Saricem i ostalim anonimusima koji do Championshipa i EPL nece doci za tri zivota.
To je osnov, abeceda, znaci covjek je kvalitet kad je toliko dugo tu gdje jest bez ikakvog guranja, s druge strane imas poluigrace koji mogu igrati svaku utakmicu u svojim poluamaterskim klubovima, ali oni nemaju kvalitet niti ce ga kada imati.
Rezultat svega toga je skoro 100ta pozicija na UEFA rang listi.
I nije to samo slucaj s Vrancicem, Besic je trenutno za dvije klase bolji igrac od Cimirota, a da ne pricam o ostalim propalicama stid me je spominjati te igrace kao reprezentativce.
Prica o nekom standardnom igranju za klub je argument i oruzje da se ne pozovu kvalitetniji igraci, dok za propalitete menadzerske to ne postoji i svakako ce biti na spisku, a mi cemo nastaviti igrati kao San Marino.
Vrancic igrac Premier lige- Championshipa u Engleskoj !!hurem je napisao/la: ↑24 avg 2021, 23:44Bezveze ti je spominjati Cimirota, Hajradinovica, Hadziahmetovica kada je svaki od njih zasluženo medju 23.
Pretpostavimo da je Vrancic dobio poziv...jedino kada bi mogao biti starter jeste protiv Kazahstana ili kada nema Pjanica. Današnji fudbal ne trpi dvojicu mlakonja u veznom redu i supersporih igraca...a Pjanic je miljama ispred dotičnog.
Cimirot bi kod svakog selektora dobijao poziv ispred Vrancica sve ove godine i ti to vrlo dobro znaš samo ti teško priznati...isto kao sto nikad nećeš priznati da je Sehic ODLICAN na golu reprezentacije.
Hadziahmetovic se nametnuo i zasluženo je dio reprezentacije.
Saric se sam izborio za ono utakmica sto je igrao a sto nije Vrancic isto uradio to njega pitaj ili Bazdarevica...cak je Saric i korektno odigrao neke. Kasnije je Robi pretjerao zvavsi ga iz daleke Azije.
Rahmanovica i Danilovica bezveze spominješ jer su oni pozivani na proširene, pandemijske spiskove i planirani za prijateljske utakmice u izvanrednim okolnostima usljed mnogo otkaza, 3 utakmice u 7 dana. Ranije sam objasnio zašto Vrancica tada nije bilo (povreda 2 mjeseca skoro).
U normalnim okolnostima dotična dvojica nikada ne bi dobili poziv...a i sada nisu dio reprezentacije, opravdano.
...
Loncar (najsličnija pozicija s Vrancicem, obojica ljevaci) je jedini koji je dio reprezentacije predugo, nezasluzeno, vucara se, i zapravo samo na njega se i možeš referirati kada govoriš o Vrancicu i dr.imenima...iako je u Rijeci odličan bio, u reprezentaciji ništa ne bi uradio...bas kao ni Milošević.
Na kraju, ti živiš u zabludi da bi Vrancic bio taj X faktor s kojim ne bismo padali prema 100.poziciji. Ti si to vidio a Mesa, Robi, Bajevic a evo i Petev ne vide.
Da li je opravdano više puta ostajao bez poziva? - DA! (argumentovao sam sve)
Jel' u nekoliko navrata Vrancic trebao dobiti poziv? - JESTE!
Da li bi bio neki aman bitan faktor? - NE!
Da li je sada mogao dobiti poziv? - DA!
Igrali su redovno Brazilci iz kineske lige za svoju reprezentaciju ispred pojedinaca iz najjačih evropskih liga...ali ti to ne možeš razumjeti...
Kao sto sam rekao, poenta moga prvog, dužeg postaje bilo da ukažem na NEOPRAVDANO pre.seravanje sve ove godine u kontekstu Vrancica i 4 selektora. Kome to nije jasno i ne želi da vidi, njegov problem. Ali selektorima se nema sta toliko spočitavati u vezi s Vrancicem.
U vezi s nekim drugim stvarima, itekako ima. Kao ovaj put u vezi s Piricem - najsvježiji primjer.
Za 2 godine ce neigranje Gazibegovica u ovim utakmicama pripisati kao gresku treneru i Savezu.hurem je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:33Pozivanje Susica umjesto Gazibegovica (otkaz) je još jedan plus na strani Peteva.
Za sada ima mnogo vise pluseva nego minusa (Piric).
Ovaj Petev sto vise ide na mlin njegovim mrziteljima, oni ga samo jos vise mrze...kao da im je krivo sto povlači poteze koje oni zele.
Jos samo da ga rezultati krenu...odnosno 2 pobjede protiv Kazahstana, pobjeda protiv Finske i bar jedan remi protiv Ukrajine....to su neka realna očekivanja.
Sve preko toga je još veći uspjeh.
Pa odigrali smo 2 zvanična meča pod Petevom, kakvi rezultati će biti?
Vrlo moguće...Dodao bih da se ne treba iznenaditi ako Gazibegovica ne vidimo u oktobru i novembru ako se Susic pokaže Petevu a Todorović zaigra u novom klubu.TheChief je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:12Za 2 godine ce neigranje Gazibegovica u ovim utakmicama pripisati kao gresku treneru i Savezu.hurem je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:33Pozivanje Susica umjesto Gazibegovica (otkaz) je još jedan plus na strani Peteva.
Za sada ima mnogo vise pluseva nego minusa (Piric).
Ovaj Petev sto vise ide na mlin njegovim mrziteljima, oni ga samo jos vise mrze...kao da im je krivo sto povlači poteze koje oni zele.
Jos samo da ga rezultati krenu...odnosno 2 pobjede protiv Kazahstana, pobjeda protiv Finske i bar jedan remi protiv Ukrajine....to su neka realna očekivanja.
Sve preko toga je još veći uspjeh.
Petev ne zove igrace iz PLBiH. Iako neki pokusavaju non-stop suprotno predstaviti.JohnCleese je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:35Ne daj Bože da je pozvan Ovcina umjesto Jusufa.
Ovdje bi izbio opsti haos i depresija od "istinskih navijaca"![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BlackRiver1987, Google Adsense [Bot], hurem, mirsonetz, Miske01, Normus90, Proximic i 37 gostiju.