FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 249

Dave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dave » 24 avg 2021, 14:02

Negdje pogledati intervju sa Bodulom na n1? Mojatv ne vraća n1...
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 avg 2021, 14:05

Dave je napisao/la:
24 avg 2021, 14:02
https://ba.****/video/novi-dan/da ... -sarajevo/

Nisam siguran radi li ovaj link
Ako ne radi samo odi na google
Kucaj

N1 Darko Bodul

I ono prvo sto izbaci
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 avg 2021, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 24 avg 2021, 14:06

U petak, će se znati dali je plaćen porez.
Zukanović ili neko drugi sa pristupom će nas obavijestiti.

IDEMO HRABRO

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 24 avg 2021, 14:08

MortemHz je napisao/la:
24 avg 2021, 13:27
Goran je njega doveo da igra, neće sigurno biti na klupi ali sad je to malo teže uklopiti radi Oremuša, Šabanovića, Hebibovića pa i Kobiljara.
Naravno da će igrati Ševelj, mislim da će vremenom biti naš najbolji igrač. Više sam mislio na koju poziciju će ga gurnuti Sablić, s obzirom da je polivalentan igrač. U onoj pripremnoj utakmici protiv Slobode igrao je u veznom redu, kao neki box to box veznjak.

Mnogo opcija imaš sada u ekipi, dosta polivalentnih igrača što je veliki plus. Možemo ciljati sami vrh (titulu) sa ovim rosterom, a svako pojačanje je dodatak.

Prema Areni i SC u timu kola iz Sarajeva su: Dizdarević, Ramić i Bodul. Dok prema redakciji klixa to su: Šabanović, Ramić, te trener Goran Sablić.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 24 avg 2021, 14:09

NajvecaRadosti je napisao/la:
24 avg 2021, 14:05
Dave je napisao/la:
24 avg 2021, 14:02
https://ba.****/video/novi-dan/darko-bodul-kako-je-doslo-do-saradnje-sa-fk-sarajevo/
❤️
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 avg 2021, 14:12

Nirton je napisao/la:
24 avg 2021, 13:53
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 avg 2021, 13:50
NajvecaRadosti je napisao/la:
24 avg 2021, 13:46
Hajdee :pray: :pray: :pray:

.............................Bagaric............Bodul.....................................

Pidro(Hebibovic)............Kobiljar...................................Fanimo

................................Palic.........Oremus......................................

Lazic............................Dupovac.......................................Sevelj

....................................Dizdarevic...............................................

Valjda ce stici zavrsiti to do cetvrtka :pray:

Realno sa ovim timom,laganini 3 razlike u petak
Nakon odlicne partije Ramica, ti bi ga klupirao zarad veznog koji je jedino dobar u defanzivnim zadacima ?
Ovo je malo bolje od onog tvog čuvenog sastava. :lol:
Zayebavala mene raja, a ja jos i dobar sastav imao u odnosu na to kakav je sad :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 avg 2021, 14:13

MortemHz je napisao/la:
Goran je njega doveo da igra, neće sigurno biti na klupi ali sad je to malo teže uklopiti radi Oremuša, Šabanovića, Hebibovića pa i Kobiljara.
Previše mi očekujemo od Ševelja. Dečko je mlad, još nije faktički igrao ozbiljan fudbal a ovdje se piše kao da čekamo Cafu-a da dobije papire, nemojte da poslije bude pljuvanje i je.bavanje majki... Nek on prvo pokaže da je bolji od Kurdića jer mu je štoper primarna pozicija. A desno imamo Šabanovića i Oremuša, to je za sada sasvim ok, Halid je pozitivno iznenađenje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 avg 2021, 14:14

NisamInSajder je napisao/la:
24 avg 2021, 14:08
MortemHz je napisao/la:
Naravno da će igrati Ševelj, mislim da će vremenom biti naš najbolji igrač. Više sam mislio na koju poziciju će ga gurnuti Sablić, s obzirom da je polivalentan igrač. U onoj pripremnoj utakmici protiv Slobode igrao je u veznom redu, kao neki box to box veznjak.

Mnogo opcija imaš sada u ekipi, dosta polivalentnih igrača što je veliki plus. Možemo ciljati sami vrh (titulu) sa ovim rosterom, a svako pojačanje je dodatak.

Prema Areni i SC u timu kola iz Sarajeva su: Dizdarević, Ramić i Bodul. Dok prema redakciji klixa to su: Šabanović, Ramić, te trener Goran Sablić.
Prije sedam mjeseci, u intevju za Slobodnu Dalmaciju, izjavio je da najviše voli igrati zadnjeg veznog.

slika

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 24 avg 2021, 14:16

fera je napisao/la:
24 avg 2021, 11:56
MortemHz je napisao/la:
24 avg 2021, 11:43
fera je napisao/la:
24 avg 2021, 11:42
Da nije Fanimo zaprijetio ne bi to nikad leglo :-)
Kakve rate za Rahmana nije valjda da nam onu sicu za koju su ga dobili na rate isplacuju?
Pa uvijek se tako radi kod nas
Ma iskreno nisam ocekivao za ovako mali iznos na neke rate da je dogovren. Aka jeste nama je to super ispalo jer nam sad te pare vise trebaju.
Ne vjerujem ja nista dok ne vidim zvanicno da su igraci registrovani i da se rjesavaju problemi :-)
Ovako Siminhanka uštedi pare, vrli stručnjak...🤣👍👏
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 avg 2021, 14:18

bodi123 je napisao/la:
24 avg 2021, 14:13
MortemHz je napisao/la:
Previše mi očekujemo od Ševelja. Dečko je mlad, još nije faktički igrao ozbiljan fudbal a ovdje se piše kao da čekamo Cafu-a da dobije papire, nemojte da poslije bude pljuvanje i je.bavanje majki... Nek on prvo pokaže da je bolji od Kurdića jer mu je štoper primarna pozicija. A desno imamo Šabanovića i Oremuša, to je za sada sasvim ok, Halid je pozitivno iznenađenje.
[/quote
Ovisi sta mislis pod ozbiljan fudbal, druga HNL je dosta jaka liga, Tatar je prekucao nasu ligu, a Belupo ga otjerao dok su usli u prvu HNL..
Kako se prica, Sevelj je odlican na treninzima, ali trebamo ga prvo vidjeti na terenu, pa tek onda suditi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 avg 2021, 14:19

bodi123 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Samo kažem da ga je doveo sa razlogom, drugo je šta ja ili neko deseti očekuje.
Mislim da neće biti stoper, def. vezni i desna strana.

“Ma odluka je bila lagana. Agent je donio ponudu Sarajeva, imali smo opciju dva prvoligaša u Hrvatskoj i onu iz švicarskog Lugana. Presudila je činjenica da me u Sarajevu čeka trener koji me trenirao u B momčadi Hajduka i njegov stručni stožer. Financije su mi tu bile sasvim nebitne već sam gledao samo sportski aspekt priče”

“Razgovarao sam s trenerom Sablićem koji mi je otkrio svoje taktičke zamisli i poziciju na kojoj me vidi. To će biti svojevrsno iznenađenje jer sam to igrao nešto manje u Hajduku, ali nemam problema da se podredim zahtjevima trenera. Idemo žestoko raditi pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti. Samo da je zdravlja, sve ostalo je u mojim rukama”, poručio je Ševelj za kraj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 avg 2021, 14:23

“Igrao sam u mnogim državama, ali uvijek mi je bio san da dođem u svoje rodno mjesto i da pokažem ljudima ko je Darko Bodul i zahvaljujem se Sarajevu na prilici.”

:bow:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 avg 2021, 14:25

MortemHz je napisao/la:
24 avg 2021, 14:23
“Igrao sam u mnogim državama, ali uvijek mi je bio san da dođem u svoje rodno mjesto i da pokažem ljudima ko je Darko Bodul i zahvaljujem se Sarajevu na prilici.”

Dijete Saraj'va :D
Koševo Zapad

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 avg 2021, 14:26

24 avg 2021, 14:18
Ovisi sta mislis pod ozbiljan fudbal, druga HNL je dosta jaka liga, Tatar je prekucao nasu ligu, a Belupo ga otjerao dok su usli u prvu HNL..
Kako se prica, Sevelj je odlican na treninzima, ali trebamo ga prvo vidjeti na terenu, pa tek onda suditi
Mislim na rezultatski pritisak i igranje pred publikom. Druga HNL jeste ozbiljna liga, ali Hajdukova ekipa je razvojna momčad, bez većih ambicija što se tiče takmičarskog segmenta. Vidjet ćemo sada kakav će biti kad istrči pred istok, kad ode u Banja Luku, na Grbavicu...
MortemHz je napisao/la:
24 avg 2021, 14:19
bodi123 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

“Ma odluka je bila lagana. Agent je donio ponudu Sarajeva, imali smo opciju dva prvoligaša u Hrvatskoj i onu iz švicarskog Lugana. Presudila je činjenica da me u Sarajevu čeka trener koji me trenirao u B momčadi Hajduka i njegov stručni stožer. Financije su mi tu bile sasvim nebitne već sam gledao samo sportski aspekt priče”

“Razgovarao sam s trenerom Sablićem koji mi je otkrio svoje taktičke zamisli i poziciju na kojoj me vidi. To će biti svojevrsno iznenađenje jer sam to igrao nešto manje u Hajduku, ali nemam problema da se podredim zahtjevima trenera. Idemo žestoko raditi pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti. Samo da je zdravlja, sve ostalo je u mojim rukama”, poručio je Ševelj za kraj.
Meni ovaj drugi pasus baš govori da ga Sablić planira koristiti kao desnog štopera u formaciji s tri pozadi.

A ovo za finansije, to svaki kaže, iako i ti i ja vrlo dobro znamo da nije tako :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 avg 2021, 14:40

Shategabri je napisao/la:
24 avg 2021, 14:25
MortemHz je napisao/la:
24 avg 2021, 14:23

Dijete Saraj'va :D
Striktno akademac. :kafa:

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 24 avg 2021, 14:45

Halid nakon bruku ocajnih nastupa potrefi centarsut, napravi opet pametan crveni, veselinovica raspalog ne moze cuvati, evo 3 godine ga okrece kako hoce i odmah imamo beka koji ne smije ispasti iz prvih 11 samo jer je ponikao kod nas. Aferim
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 avg 2021, 14:48

Kako je samo ovaj Bodul gotivan lik. Na licu vidis da je dobra osoba, profesionalac, bas imam osjecaj da ga svi saigraci "mirisu".
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 avg 2021, 14:55

bodi123 je napisao/la:
24 avg 2021, 14:26
24 avg 2021, 14:18
Mislim na rezultatski pritisak i igranje pred publikom. Druga HNL jeste ozbiljna liga, ali Hajdukova ekipa je razvojna momčad, bez većih ambicija što se tiče takmičarskog segmenta. Vidjet ćemo sada kakav će biti kad istrči pred istok, kad ode u Banja Luku, na Grbavicu...
MortemHz je napisao/la:
24 avg 2021, 14:19
bodi123 je napisao/la:

Meni ovaj drugi pasus baš govori da ga Sablić planira koristiti kao desnog štopera u formaciji s tri pozadi.

A ovo za finansije, to svaki kaže, iako i ti i ja vrlo dobro znamo da nije tako :mrgreen:
Da, to si upravu. To je sve do mentaliteta, on ako je jak u glavi, ne treba se puno navikavati, dovoljno je jedna tekma da mu istok krene yebati od do, i vidjet ce se kakav je igrac. Ako poslije toga ostane jak u glavi, bit ce mozda nesto od njega :D

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 avg 2021, 15:02

Od dolaska na Koševo upisao je dva gola i tri asistencije, a navijačima je obećao titulu.

“Uvjeren sam da možemo do titule. Imamo vrhunsku ekipu, vrhunske navijače i skupa idemo po titulu naravno. Sjajno radimo, kada nam se priključe i ostali igrači i sigurno ćemo se boriti za titulu.”, kaže optimistični Darko Bodul.

:clap: :clap: :ljepota:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 avg 2021, 15:05

Bodulu niko nije javio da nam je cilj Evropa ove sezone :nene:

:mrgreen:
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Burberry46, johntravolta123, kupus army, MSOZ101, OzmoodPinglewood, Posejdon, Proximic, tenpenny i 205 gostiju.