English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Benrahma igracina. Trebala mu je godina da se privikne na PL, u championshipu je bio tata. Stilom igre dosta podsjeca na Hazard iz naj dana u Chelsea. 

Unistili ih, apsolutna dominacija na terenu.
Antonio sa 51 golom najbolji strijelac West Ham-a u historiji PL, jos covjeka 'selili' sa beka na krilo, vise od pola karijere. Tek zadnjih par sezona, cesce, igra spica. Lijep uspjeh, ali ruku na srce nije da su Cekicari imali nekog golgetera kroz historiju. Jedini kojih su ostali upecatljivi, onako na prvu, su Di Canio i Carlton Cole.
Zadnja izmjena: Hare1902, dana/u 23 avg 2021, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Defoe dok je bio mladji i sjecam se Bobby Zamore.Hare1902 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:07Antonio sa 51 golova najbolji strijelac West Ham-a u historiji PL, jos covjeka 'selili' sa beka na krilo, vise od pola karijere. Tek zadnjih par sezona, cesce, igra spica. Lijep uspjeh, ali ruku na srce nije da su Cekicari imali nekog golgetera kroz historiju. Jedini kojih su ostali upecatljivi, onako na prvu, su Di Canio i Carlton Cole.
U epl je odigrao oko 140 tekmi od cega 79 kao starter. Igrao je kao krilo ali i povucenije.
Imao je nekih top izdanja pogotov 2019/20.
Conte je jedan od strucnjaka koji je u stanju isklesati ovakav tip igraca.
Imao je nekih top izdanja pogotov 2019/20.
Conte je jedan od strucnjaka koji je u stanju isklesati ovakav tip igraca.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Je l' potpisao Lautaro za Totenhem?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
U gol mjeseca je ukljucen i zenski tim tako da smo sigurni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Moja greška, odigrao je 142 utakmice u EPL-u i još 34 u Championshipu. Ukupno 12 golova (7 u EPL-u, 5 u Championshipu). Ima fizikalije. Tehnika šuta i odabir rješenja pred golom: nula. K'o kad sam ja na nekoj Fifi stavljao Bellerina na centarfora da na konto brzine nešto uradi.
- Marsal
- Kontakt:
Daće ona Mediema iz ženskog tima neki, a broje se i u23 tako da

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Michail Antonio bez fudbalskog znanja.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jel im ovo prvi crnac?
Pusti to, Cornet mi se cinio igrac za boljeg kluba

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kako bi Rona leg'o Cityju 
Najbolja šansa koju imaju da osvoje LP.

Najbolja šansa koju imaju da osvoje LP.
Ako Chelsea potpise Koundea i Saula, prvi favoriti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Istina, ali šanse su minimalne. Prvo radi Uniteda, a onda i radi Pepa. Ne znaš koji je veći ego manijak, Ronaldo il ćelavi, nemoguće je to uklopit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Msm da nece Rona praviti probleme. Hoce jos jedan Ballon, jos jednu LP, bit ce ponizan koliko moze.
Svakako je u godinama, samo nek stoji u napadu i trpa sta ovaj jad godinama vec ne moze. Lagano moze na 30+ sa ovakvom ekipom.
Ali Pep jeste problem, samo da ostavi ego po strani i prestane eksperimentisati, prosetao bi se do LP.
Svakako je u godinama, samo nek stoji u napadu i trpa sta ovaj jad godinama vec ne moze. Lagano moze na 30+ sa ovakvom ekipom.
Ali Pep jeste problem, samo da ostavi ego po strani i prestane eksperimentisati, prosetao bi se do LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.