Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma moraju povecati limit, nema sta, pa ovi u telemachu za 22 KM imaju FLAT, mi za 25 Km+pdv samo 8 giga 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Nevjerujem da ce se to desiti prije marta,aprila pa cak i maja 

Ma ja prelazim na telemach ako mi ne dadnu flat mafija ionako odličan program ima na telemachuPuma je napisao/la:Ma moraju povecati limit, nema sta, pa ovi u telemachu za 22 KM imaju FLAT, mi za 25 Km+pdv samo 8 giga

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Koliko sam ja shvatio Telecomu mora neka komisija ili nešto tako dozvolit da pređu na flat i ako se to desi onda kreću prvog marta s tim ponudama, a ako ne u najgorem slučaju to odgađaju za prvi april. 

-
- Kontakt:
Pametan izbor, telemah jeftini za oko 8-10 km (meni je vazda adsl dolazi kad ne predjem oko 30 km ) i duplo veca brzinaLBJ MVP je napisao/la:Ma ja prelazim na telemach ako mi ne dadnu flat mafija ionako odličan program ima na telemachuPuma je napisao/la:Ma moraju povecati limit, nema sta, pa ovi u telemachu za 22 KM imaju FLAT, mi za 25 Km+pdv samo 8 giga

Ja kad sam iso u Crnu Goru prije jedno godinu dana i kad sam vidio sta ljudi tamo imaju za 20-ak eura, ja poceo lupati glavom od sto. Internet FLAT, fenomenalna konekcija, bruku programa, vise od 100 ja mislim, one mogucnosti snimanja i pauziranja programa, ma sve zivo. Al evo i kod nas je pocelo nesto slicno, sto je veca i zesca konkurencija, to je bolje za nas korisnike
Call the coroner!
- King Kenny
- Kontakt:
jel ima neko mozda driver za zvucnu karticu
Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - AC'97 Audio Controller [A-1] PCI
ja trazio i ne mogu da nadjem...

Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - AC'97 Audio Controller [A-1] PCI
ja trazio i ne mogu da nadjem...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- reds_forever
- Kontakt:
Bogami tu si upravu. Doduse, u zadnjih 4-5 mjeseci kod mene nije bilo prekoracenja limitatanzla je napisao/la:Ma veci limit, veci apetit. Uglavnom kad svi paketi predju na flat, cijene ostanu iste, Telekom ce opet biti ubjedljivo najbolji provider u drzavi, prvenstveno zbog svoje stabilnosti.
Ne vjerujem da ce biti nekih zavrzlama, trenutna situacija na trzistu je takva da MORAJU nesto uraditi, ili drasticno smanjiti cijene (sto nije realno) ili svima dati flat, sto je najvjerovatnije. (pa jbt u Etiopiji ljudi flat imaju, mi nemamo).. Konkurencija se mnogo zaostrila ulaskom Telemacha na nase prostore, i ovom naglom ekspanzijom Logosofta. Telecom je u pat poziciji rekao bih, sto je dobro za nas. Vise konkurencije - bolja ponuda - manje cijene.
![]()
Da sumiramo, ova informacija da cemo dobit flat je dosla od ljudi zaposlenih u telekomu te bi trebala biti tacna.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ja u 2,3 godine mozda 2,3 puta nisam presao limit. Mogao sam kupit telekom. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Donnie Darko
- Kontakt:
imal ikakvih novosti u vezi raspusta 

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
status kvoDonnie Darko je napisao/la:imal ikakvih novosti u vezi raspusta

ima jos nadde...koji dan...
msm nije moguce da se ide u skolu ako je proglasena epidemija zauski...nema logike...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

[youtube][/youtube]
jbm te muziko !!!
Call the coroner!
Gleda li ko na Hayatu Ninja ratnike. Evo sad Makoto Nagano postao napokon Ninja Ratnik.
Vala je i zasluzio ovu titulu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
sikirica je napisao/la:Gleda li ko na Hayatu Ninja ratnike. Evo sad Makoto Nagano postao napokon Ninja Ratnik.
[youtube][/youtube]
Ribar realno najbolji i bio

Ma i kod nas variraju cene,cas su jedne,cas druge.Puma je napisao/la:Ja kad sam iso u Crnu Goru prije jedno godinu dana i kad sam vidio sta ljudi tamo imaju za 20-ak eura, ja poceo lupati glavom od sto. Internet FLAT, fenomenalna konekcija, bruku programa, vise od 100 ja mislim, one mogucnosti snimanja i pauziranja programa, ma sve zivo. Al evo i kod nas je pocelo nesto slicno, sto je veca i zesca konkurencija, to je bolje za nas korisnike
Evo npr.kod mene je oko 21 euro kada se prevede,kablovska od 81 kanala,te net od 2 mb/s.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo za @Bosco - a
"Dude, she just called you Šiptar!
-Oh, helj no, holjd my keys od pekara and keep an eye on my zljatara!"

"Dude, she just called you Šiptar!
-Oh, helj no, holjd my keys od pekara and keep an eye on my zljatara!"

Imam problem sa fb. Jednostavno ne mogu da udjem na face. Znaci kad hocu da otvorim face i sve bude normalno mozda dvije sekunde i onda sve nestane. Zna li iko kako da rjesim ovaj problem?? 
Pomagajte ako znate, jer vrlo mi je vazno. Otici ce mi mozda buduca djevojka.

Pomagajte ako znate, jer vrlo mi je vazno. Otici ce mi mozda buduca djevojka.

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
slicno je i kod njih mislim takoDevil je napisao/la:Ma i kod nas variraju cene,cas su jedne,cas druge.Puma je napisao/la:Ja kad sam iso u Crnu Goru prije jedno godinu dana i kad sam vidio sta ljudi tamo imaju za 20-ak eura, ja poceo lupati glavom od sto. Internet FLAT, fenomenalna konekcija, bruku programa, vise od 100 ja mislim, one mogucnosti snimanja i pauziranja programa, ma sve zivo. Al evo i kod nas je pocelo nesto slicno, sto je veca i zesca konkurencija, to je bolje za nas korisnike
Evo npr.kod mene je oko 21 euro kada se prevede,kablovska od 81 kanala,te net od 2 mb/s.
Call the coroner!
Joj, budale xD
http://www.rtl.hr/skok-na-glavu-u-leden ... ideo-11667
http://www.rtl.hr/skok-na-glavu-u-leden ... ideo-11667
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.