Kad sam vidio da nerko tipuje na arsenal, konto sam da hocete namjerno da ispadnemo
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Prvi test za Lukakua. Pablo Mari je neozbiljan igrač i nevjerovatno je da taj kloc igra za Arsenal. Što neko reče, sve koji su učestvovali u tom transfer treba krivično goniti. On, Runarson, Tavares, ElNeny, Lokonga, Soares...sve igrači koji ni u Engleskom Championshipu ne mogu igrati jer niti su fizički spremni niti imaju dovoljno kvalitete.wadethegreat je napisao/la: ↑22 avg 2021, 22:36Sljedece sedmice ja mislim poslastica jedna.
Liverpool Celzi.
Mislim da je Liverpool malo bolji sto se spreme tice ali mislim da ce i Celzi sve bolje i bolje izgledati.
Lukaku VS Virgil![]()
Anfield navijaci dvije strasne ekipe![]()
Liverpul je sa van Dijkom potpuno druga ekipa ali i ofanzivni potencijal Čelzija je strašan.
Da moram tipovati, išao bih na pobjedu Liverpula.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Auč.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Dobar je Lukaku izgubio je nekoliko kila i zatego se sad je potpuno drugi igrac od kad je zadnji put bio u Unitedu
Maroon Brothers 1946
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ako Bog da
Vidim raja ismijava Arsenal zbog ovog, ali koliko zapravo moras biti yebeno retardiran da ovo pitas covjeka koji je tek potpisao za drugi klub
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Shategabri
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Nakon sto su u subotu remizirali u gostima kod Arsenala Tula
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa ja sam se pobrinuo za prolazak dalje,dominirao sam

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- wadethegreat
- Kontakt:
Test za Lukakua ali test i za obje ekipe da vidimo ko je ozbiljniji kandidat.Jackk je napisao/la: ↑23 avg 2021, 07:01Prvi test za Lukakua. Pablo Mari je neozbiljan igrač i nevjerovatno je da taj kloc igra za Arsenal. Što neko reče, sve koji su učestvovali u tom transfer treba krivično goniti. On, Runarson, Tavares, ElNeny, Lokonga, Soares...sve igrači koji ni u Engleskom Championshipu ne mogu igrati jer niti su fizički spremni niti imaju dovoljno kvalitete.wadethegreat je napisao/la: ↑22 avg 2021, 22:36Sljedece sedmice ja mislim poslastica jedna.
Liverpool Celzi.
Mislim da je Liverpool malo bolji sto se spreme tice ali mislim da ce i Celzi sve bolje i bolje izgledati.
Lukaku VS Virgil![]()
Anfield navijaci dvije strasne ekipe![]()
Liverpul je sa van Dijkom potpuno druga ekipa ali i ofanzivni potencijal Čelzija je strašan.
Da moram tipovati, išao bih na pobjedu Liverpula.
Ono je bas maltretiranje juce bilo sta im je radio Lukaku men vs boys bukvalno.
Maltretirao je i Virgil Lukakua zadnji put na Anfieldu 
Ali dobro, onaj trbonja u Unitedu i trenutna mrcina su dva različita filma

Ali dobro, onaj trbonja u Unitedu i trenutna mrcina su dva različita filma

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pogotovo Lukakua, koji uvijek maksimalno respektuje klub za koji nastupa i ima dobar odnos s navijacima.
Na kraju krajeva, generalno glupo pitanje za postavit, nebitno kome.

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Hahahah, neću više samo igraj.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ty & Bega vs Jack
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma meni je Traore malo daleko od strasnog igraca.
Samo zadnju trecinu da popravi strasan bi bio.
Ne igra Tottenham napadacki ali na kontre ce biti prilike brutalno bi bilo da kontru trce Kane Son i Traore.
Samo zadnju trecinu da popravi strasan bi bio.
Ne igra Tottenham napadacki ali na kontre ce biti prilike brutalno bi bilo da kontru trce Kane Son i Traore.
Rijetko neinteligentan igrac, i manjka mu bas to sto ne moze nauciti i istrenirati.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakva greska Turcina. Tarik Isic.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.