FK Slavija

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Devil » 21 jan 2011, 18:21

Evo i doktor otisao iz Slavije.Mogu slobodno reci legenda kluba,a i dobar je covek,znam ga ovako kada dodjem tamo.
Moram priznati da meni nesta opasno smrdi ovde,sada samo da ako se osnuje taj KMF ne bude doslo do raspada FK,toga se najvise bojim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2011, 16:34

Citam osnovan je i zvanicno KMF Tango,brate mogli su neko "fudbalskije" ime dati.
Predsednika jos uvek nema,verovatno ce da bude Kosarac,dok ce sportski direktnor biti jedan jedini veliki Sretko.
A treneri bi trebali biti Mirko Marvan i Gojko Kozic(za ovoga nisam cuo).

Sta ima novo u FK,ona dva lika su izgleda jos tu,a sve je izvesnije da ce doci ovaj levi bek Radnika,Jovanovic.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2011, 16:39

To od Slavije nema vise nista,nekada bili poznati po tome da su imucniji klub,a sada jad i bijeda :lol: :lol: :lol: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 27 jan 2011, 14:06

Devil je napisao/la:Citam osnovan je i zvanicno KMF Tango,brate mogli su neko "fudbalskije" ime dati.
Predsednika jos uvek nema,verovatno ce da bude Kosarac,dok ce sportski direktnor biti jedan jedini veliki Sretko.

Sta ima novo u FK,ona dva lika su izgleda jos tu,a sve je izvesnije da ce doci ovaj levi bek Radnika,Jovanovic.
Kako sam citao u Blicu juce pise da je neki dosao iz Sutjeske lijevi bek na probu nekim Simic Jovan
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jan 2011, 14:15

Ronaldo_7 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Citam osnovan je i zvanicno KMF Tango,brate mogli su neko "fudbalskije" ime dati.

Kako sam citao u Blicu juce pise da je neki dosao iz Sutjeske lijevi bek na probu nekim Simic Jovan
Danas u "Sportu" citam,da su dosli i Nestorovic,nekada igrac Crvene Zvezde(tacnije omladinac),a posle toga Bezanija,Bask te Albanija igra u vezi,mislim oko 25.godina da ima.Solidan igrac secam ga se ja,mada nisam ga gledao zadnjih sezona.

I dolazi neki Emir Zeba,omladinac Sarajeva,pa imao avanturu u Jablonecu i Slovacku pa potpisao za Zeljeznicar,koji ga je poslao u nekog nizeligasa na pozajmicu.Ja iskreno prvi put cujem za ovoga lika.

hamalainen
Kontakt:

Post Postao/la hamalainen » 07 feb 2011, 22:31

? ' "!

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 07 feb 2011, 22:35

Ruzan ti taj avatar, nosi ga u caruk...

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 08 feb 2011, 11:29

Ima li kakvih novosti u Slaviji sem ove krize što čitam na portalima, jel ko došao - otišao?
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

hamalainen
Kontakt:

Post Postao/la hamalainen » 11 feb 2011, 17:42

' трпај & ?!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 feb 2011, 17:09

Prema onome sto mi rodjak kaze,Slavija ce biti kvalitetna i u nastavku prvenstva.U klub su dosli Sadikovic i Zeba,a niko nije otisao,takodje pregovara se i sa Nestorovicem i dalje.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 feb 2011, 19:42

E jeste nasli i koga ce te potpisivati cuj Zebu,mora da se sam javio da dodje :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hamalainen
Kontakt:

Post Postao/la hamalainen » 15 feb 2011, 16:55

miky_hz je napisao/la:E jeste nasli i koga ce te potpisivati cuj Zebu,mora da se sam javio da dodje :|
? " је трпао по 20 $ " ? $ оне за & ' $ " ?,стога за ? $ " ? & је ? ? & ? $ & " $ $ " $ $ " " " у " ' '!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 feb 2011, 13:38

Kako Slavija ulazi u ovu polusezonu ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2011, 15:23

harry_90 je napisao/la:Kako Slavija ulazi u ovu polusezonu ?
Koliko ja imam informacije,ako ne jaca onda istao kao i predhodne polusezone.Dosli su Sadikovic i Zeba(je li to brat od Zajka?),a iz kluba osim N.Papaza i Sehovca niko nije otisao(oni nisu ni igrali nikako).Kako kazu isplacene su obaveze prema igracima i u dobrome raspolozenju ulaze u novu sezonu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 feb 2011, 15:28

Devil je napisao/la:
Koliko ja imam informacije,ako ne jaca onda istao kao i predhodne polusezone.Dosli su Sadikovic i Zeba(je li to brat od Zajka?),a iz kluba osim N.Papaza i Sehovca niko nije otisao(oni nisu ni igrali nikako).Kako kazu isplacene su obaveze prema igracima i u dobrome raspolozenju ulaze u novu sezonu.
tesko da oba igraca mogu biti pojacanja bilo kom klubu pogotovo sadikovic :roll:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2011, 15:29

pile87 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
tesko da oba igraca mogu biti pojacanja bilo kom klubu pogotovo sadikovic :roll:
Tako sam i ja cuo,al' opet ovaj Zeba u Cesku isao nije valjda tolika letva.
Nego je li to brat od Zajka?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 feb 2011, 16:52

Devil je napisao/la: Tako sam i ja cuo,al' opet ovaj Zeba u Cesku isao nije valjda tolika letva.
Nije mu brat, al je bio nesto kratko u Zelji nakon Ceske ja sam i treninge gledao nista posebno po nicemu se ne istice...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 28 feb 2011, 14:29

pile87 je napisao/la:
Devil je napisao/la: Tako sam i ja cuo,al' opet ovaj Zeba u Cesku isao nije valjda tolika letva.
Nije mu brat, al je bio nesto kratko u Zelji nakon Ceske ja sam i treninge gledao nista posebno po nicemu se ne istice...
Nekad je bio dobar igrac u omladinskom pogonu FkSARAJEVO strasan tim su imali:Haurdic,Comor, H.Handzic,Putica,Babic,Stanic ,Ovaj ZEBA,Ljubovic i mnogi drugi koji su se na kraju posvetili Fakultetu.....Da je SARAJEVO znalo sacuvati ovaj tim danas bi bili prvaci sigurno...

hamalainen
Kontakt:

Post Postao/la hamalainen » 03 mar 2011, 15:17

Пораз у ? је ? ' у " ?,?,? $ те " $ ' " " опстајат $ $ ова ? траје.? је ? " " ' ? него јесенас.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 03 mar 2011, 18:56

hamalainen je napisao/la:Пораз у ? је ? ' у " ?,?,? $ те " $ ' " " опстајат $ $ ова ? траје.? је ? " " ' ? него јесенас.
trpaj,slavijo,trpaj :lol: :lol: ..djecko....ti si bas na necem jakom :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.