Sad bi i all blacks trebali da promijene nadimak

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sad bi i all blacks trebali da promijene nadimak
Treba ti neki dokaz o mjestu stanovanja, recimo kupoprodajni ugovor stambenog prostora, ZK izvadak ili neki drugi dokument koji potvrđuje da ima osnove da si tu nastanjen.
Erdogan u petak dolazi u Sarajevo, na sastanak u Predsjedništvo BiH stiže i Dodik
E jest ga neko kraljevski skontao ovo sa tablicama, svaka mu cast
Nebitno, cini mi se da sam vidjo BG registracije po Tuzli. Poenta je da niko nece Srbinu u Tz reci hu ha niti tebi u Bijeljini, jos u BiH po kafanama mozes cuti oni ovo, mi ono, ovdje to nikad neces cuti posebno ne od bijelaca. A normalno da se zna ko je ko, da li kod kuce ima vjerovatno, ali na javnom mijestu ili radnom mijestu ne. Ne mogu ja objasniti Amerikancu sta su cigani tj. Romi, a evo neko bi reko da su extra diskriminari na tim prostorima (mada se ne moze praviti paralela izmedju Roma i crnaca ali hajde), a pogledas bijele Rome ljudi zive sasvim notmalno u tom drustvu, i rade i djeca im idu u skolu i sve, a sad ti sistematski ugrozavas cergasa sto nece djete da upise u skolu, a moze, nek izvadi potrebnu dokumentaciju kao i svako i moze djete poslati u skolu niko mu ne brani, medjutim nece, ali si ti @brokula kriv sto on nece. Crnac nek sjede nek vozi kamion uzimat ce 200 hiljada ako bude radio k'o Bosnji recimo, bez sumnje ikakve.
ZK(SUD) i rodni list, ako nemas taj ZK onda moras posjedovni list u opstini , neki traze i neki racun(kopiju) kao potvrdu da si tu nastanjen
SMR187 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:47internetom*Neutral je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:38Apsurdno u sta je svijet otisao. Sve je zapocelo sa demokratijom i slobodom, a zapravo su te okovali u lance da ne smijes nista reci. Jos malo pa ce rijeci white izbaciti iz jezika. I tako su poceli superheroje, sto samo muskarci, sto samo bijelci i sve se svodi na rasizam, seksizam, homofobiju. Zagarantovana prava koja su ti nametnuta.
Kada svaki debil ima glas, jos publiku.. dobijes ovo danas. Tiktok da ne spominjem, koji je probio sve granice idiotizma
al komentar ispod:Otelo je napisao/la: ↑23 avg 2021, 19:33SMR187 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:47internetom*Neutral je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:38Apsurdno u sta je svijet otisao. Sve je zapocelo sa demokratijom i slobodom, a zapravo su te okovali u lance da ne smijes nista reci. Jos malo pa ce rijeci white izbaciti iz jezika. I tako su poceli superheroje, sto samo muskarci, sto samo bijelci i sve se svodi na rasizam, seksizam, homofobiju. Zagarantovana prava koja su ti nametnuta.
Kada svaki debil ima glas, jos publiku.. dobijes ovo danas. Tiktok da ne spominjem, koji je probio sve granice idiotizma
![]()
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Burundi i 11 gostiju.