Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otidji u Ameriku kao bijelac iz BiH i prije ces uspjet nego prosjecan crnjo. Nasi ljudi to ovdje ne kontaju da je u njih rasizam sistemski zastupljen i sve gledaju kroz boju koze.
Mnogo je rasista, homofoba i zenomrzaca kako na ovom forumu tako i u BiH.Marsal je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:47Otidji u Ameriku kao bijelac iz BiH i prije ces uspjet nego prosjecan crnjo. Nasi ljudi to ovdje ne kontaju da je u njih rasizam sistemski zastupljen i sve gledaju kroz boju koze.
Prica mi zet da je jednom na raskrsnici uzeo prednost onom policajcu što je u Sheriff's Office i kaže počeo on mene peglat, ja se bogu molim da dobijem citation, a ne ticket kad istom prolazi neki crnjo sa bas glasnom rap muzikom u džipu, kae njemu ovaj deputy OK Sir, enjoy your day, upali rotacije i za crnjom![]()
Marsal je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:47Otidji u Ameriku kao bijelac iz BiH i prije ces uspjet nego prosjecan crnjo. Nasi ljudi to ovdje ne kontaju da je u njih rasizam sistemski zastupljen i sve gledaju kroz boju koze.
Prica mi zet da je jednom na raskrsnici uzeo prednost onom policajcu što je u Sheriff's Office i kaže počeo on mene peglat, ja se bogu molim da dobijem citation, a ne ticket kad istom prolazi neki crnjo sa bas glasnom rap muzikom u džipu, kae njemu ovaj deputy OK Sir, enjoy your day, upali rotacije i za crnjom![]()
Tako se pricalo i za TNA. Sociopata Vinnie ce ih sazvakati i vratiti mericku scenu u sivilo, i to samo na osnovnu monetarne moci. Mozda ovaj medium i krene prema naprijed kada i ako smradovi poput McMahona i Russoa otegnu.
internetom*Neutral je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:38Apsurdno u sta je svijet otisao. Sve je zapocelo sa demokratijom i slobodom, a zapravo su te okovali u lance da ne smijes nista reci. Jos malo pa ce rijeci white izbaciti iz jezika. I tako su poceli superheroje, sto samo muskarci, sto samo bijelci i sve se svodi na rasizam, seksizam, homofobiju. Zagarantovana prava koja su ti nametnuta.