Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mario Vrančić
Kolko naših veznih igrača, osim Pjanića i Krunića, danas ima kvalitet da potpiše za Stoke City?
Gojak možda, Cimirot teško, ostale ne treba ni spominjat. Tužno, a momak nije reprezentativac.
Gojak možda, Cimirot teško, ostale ne treba ni spominjat. Tužno, a momak nije reprezentativac.
- ASD
- Kontakt:
Čovjek bi rekao da su u Stokeu sve sami reprezentativci velikih zemalja pa da naši ne mogu igrati.
Zašto bi jedan Cimirot uopšte i razmatrao da ide u Stoke? Igra u super ekipi koja je sigurno nivo Liga Petica.
Zašto bi jedan Cimirot uopšte i razmatrao da ide u Stoke? Igra u super ekipi koja je sigurno nivo Liga Petica.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 05 jul 2021, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa nemoze i netreba razmatrat nesta sto je nerealno za njega. Samo jedan anelko hadzo je mogo sanjat o velikom Midlezbrou, ali ostade na snovima .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- ASD
- Kontakt:
Pa slažem se da je nerealno jer je standardan u Standardu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:11Pa nemoze i netreba razmatrat nesta sto je nerealno za njega. Samo jedan anelko hadzo je mogo sanjat o velikom Midlezbrou, ali ostade na snovima .
Međutim, veoma je moguće da mu karijera propadne, pa završi na klupi. Tada bi taj transfer bio realan.
Prosječni igrači Standarda idu u ove lošije klubove lige Petice. Bolji idu u dobre klubove.
-
- Kontakt:
Nerealno jer je jaca liga od belgijske. Kakav cimirot kakvi bakraci, puno zuji malo meda daje. Nek mu je sretno u Standardu ako nista...ASD je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:13Pa slažem se da je nerealno jer je standardan u Standardu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:11Pa nemoze i netreba razmatrat nesta sto je nerealno za njega. Samo jedan anelko hadzo je mogo sanjat o velikom Midlezbrou, ali ostade na snovima .
Međutim, veoma je moguće da mu karijera propadne, pa završi na klupi. Tada bi taj transfer bio realan.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- ASD
- Kontakt:
Stoke jači od Standarda?bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:18Nerealno jer je jaca liga od belgijske. Kakav cimirot kakvi bakraci, puno zuji malo meda daje. Nek mu je sretno u Standardu ako nista...ASD je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:13Pa slažem se da je nerealno jer je standardan u Standardu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:11Pa nemoze i netreba razmatrat nesta sto je nerealno za njega. Samo jedan anelko hadzo je mogo sanjat o velikom Midlezbrou, ali ostade na snovima .
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije jači od Norwich-a, btw i ovaj Standard je nešto bolje od prosječne ekipe u Belgiji.
Zavrsili su 6, 5 , 3, 6-i , zadnjih godina?
O čemu mi ovdje pričamo?
Da, svi znamo da Vrančić ne može pokrivati teren ali u posjedu je bolji od Cimirota.
Uglavnom, poenta jeste da se Vrančić morao nalaziti na spisku, ne kažem da je spasitelj, ali iz fudbalskog ugla je to zaslužio.
O čemu mi ovdje pričamo?
Da, svi znamo da Vrančić ne može pokrivati teren ali u posjedu je bolji od Cimirota.
Uglavnom, poenta jeste da se Vrančić morao nalaziti na spisku, ne kažem da je spasitelj, ali iz fudbalskog ugla je to zaslužio.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Stoke je recimo u rangu Standarda po kvalitetu, Championship je naravno jači od Jupiler lige. Mladi talenti koji igraju u belgijskim klubovima, su bez sumnje na višem nivou od championshipa. Međutim ovdje ne govorimo Tielemansu ili Praetu, nego o dvadesetdevetogodišnjem Cimirotu , kojem je Standard vrhunac karijere.
Zašto bi neki Stoke doveo prosječnog potrošenog Cimirota, kad može provjeren (ne)kvalitet iz championshipa?
Zašto bi neki Stoke doveo prosječnog potrošenog Cimirota, kad može provjeren (ne)kvalitet iz championshipa?
Kakva majstorija 

- ASD
- Kontakt:
Treba biti na spisku. U slučaju povreda. Ali da budemo realni, ne ukalapa se nikako.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:42Nije jači od Norwich-a, btw i ovaj Standard je nešto bolje od prosječne ekipe u Belgiji.
O čemu mi ovdje pričamo?
Ja sam poprilično ubijeđen da naši navijači mrze brzinu, mrze trku, mrze igru u defanzivi.
Kako drugačije objasniti da fizički lošije igrače žele na svakoj poziciji?
Mi smo već sad jedna od fizičkih najlošijih reprezentacija u Evropi.
Vrancic se trebao nalaziti na spisku bez obzira što bi 80% utakmica počinjao na klupi...Kvalitet ima i bio bi odlična opcija za razliku od nekih (Milošević, Loncar, PLBiH igrači i sl.)
Onih 20% sto bi igrao to je kada nema Pjanica.
Cimirot je u svakom slučaju potrebniji reprezentaciji nego Vrancic, ali i Vrancic treba da bude dio nje.
Ne znam zbog čega ovo glupo povezivanje s Cimirotom.
Cimirot ima 28 godina a ne 29...i da, zašto bi frajer išao iz Standarda u Championship u tamo neki (zadnjih godina) Stoke?!
Cimirot je u svakom slučaju potrebniji reprezentaciji nego Vrancic, ali i Vrancic treba da bude dio nje.
Cimirot ima 28 godina a ne 29...i da, zašto bi frajer išao iz Standarda u Championship u tamo neki (zadnjih godina) Stoke?!
- ASD
- Kontakt:
Opet su to sve drugačiji tipovi igrača.hurem je napisao/la: ↑26 jul 2021, 12:54Vrancic se trebao nalaziti na spisku bez obzira što bi 80% utakmica počinjao na klupi...Kvalitet ima i bio bi odlična opcija za razliku od nekih (Milošević, Loncar, PLBiH igrači i sl.)
Siguran sam da i da ga se pozove da će biti samo jedan dodatni broj na spisku jer da bi ga se utrpalo u ekipu moraš totalno novu taktiku postaviti.
Cimirot mu nije konkurencija jer je on destruktivac prije svega.
Pjanić mu nije konkurencija jer Pjanić nema konkurencija u timu. Igrati će kad želi i koliko želi i s kim želi.
Vjerovatno da bi igrao mu se mora neka nova pozicija izmisliti.
Vrlo jednostavan odgovor, Vrančić je zauzimo mjesto menadžerskoj kvoti i nije bio pozivan.
Glupo je i bezobrazno uopšte raspravljat je li imo mjesta u reprezentaciji, pored niza poluamatera koji su prodefilovali kroz vezni red zadnjih godina.
Naravno, u našoj javnosti dominira menadžerski i klupskonavijački diskurs, po kom je Tatar bolji od Lulića, Kovačević od Begovića isl, onda i ne čudi što nam se dešava javašluk i najdrskija korupcija.
Glupo je i bezobrazno uopšte raspravljat je li imo mjesta u reprezentaciji, pored niza poluamatera koji su prodefilovali kroz vezni red zadnjih godina.
Naravno, u našoj javnosti dominira menadžerski i klupskonavijački diskurs, po kom je Tatar bolji od Lulića, Kovačević od Begovića isl, onda i ne čudi što nam se dešava javašluk i najdrskija korupcija.
Bravo Mario, kakva partija 

-
- Kontakt:
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Gospodin, ostao u Championshipu i dominira, da igra za Norwich gubio bi trenutno 5:0 od Cityja. 

Bolji Loncar
Menadžerske igrice su u reprezentaciji i u 2021. godini na jednom nevjerovatno visokom nivou. Jedan ovakav igrač mora biti dio A reprezentacije BiH.
bošnjanin
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DjaniTarik i 29 gostiju.