Onda definitivno je logicno da i Alves bude u rangu sa Iniestom Xaviem

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Minimalno 5 godina mora provesti u Man. Unitedu da bi ga drugi preoteli..-Paja je napisao/la:Oni misle Funguson forsirao mladog igraca da mu ga politicari uzmu, ako se Funguson vodi glavnu rijec Rafael ti nigdje nece ici.
nesto nejasno...Dylan Dog je napisao/la:Valdez sa platom u rangu Ville i Pujola,a ispred Piquea,Pedra i Abidala![]()
Onda definitivno je logicno da i Alves bude u rangu sa Iniestom Xaviem
Nemoj tako pricati beze,alves je bio jedan od vazni igraca,sjajno se bio uklopio u igru.bio dobar u odbrani,a da nepricam u napadu.I ako ode izgubili smo velikog igraca.Donnie Darko je napisao/la:ako nece nemora, nek ide u city. ionako je uz busquetsa najgori igrac u prvih 11.
slazem se, naravno ako bi nasli adekvatnu zamjenu koja ne trazi veci ugovor od xavia i koja zna ubacit.LBJ MVP je napisao/la:Ma ne bi Barca ništa izgubila njegovim odlaskom čak bi i dobili
bio je vazan, al brate ako ces pravit probleme pravi ih negdje drugo, eno city ce mu ponudit pun qurac para. nek se goni i on i njegov centarsut.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Nemoj tako pricati beze,alves je bio jedan od vazni igraca,sjajno se bio uklopio u igru.bio dobar u odbrani,a da nepricam u napadu.I ako ode izgubili smo velikog igraca.Donnie Darko je napisao/la:ako nece nemora, nek ide u city. ionako je uz busquetsa najgori igrac u prvih 11.
A sto se tice busuetsa za mene je bio odlican.
Barem po meni.
Ma lako je naći zamjenu Španija puna mladih igrača koji jedva čekaju priliku zaigrat u nekoj jačoj ekipislazem se, naravno ako bi nasli adekvatnu zamjenu koja ne trazi veci ugovor od xavia i koja zna ubacit.
Busquets jeste najlošiji uz Alvesa u rpvoj postavi ali jbg teško je bit bolji od nekog kad svi znamo koliko Barca ima jaku ekipubio je vazan, al brate ako ces pravit probleme pravi ih negdje drugo, eno city ce mu ponudit pun qurac para. nek se goni i on i njegov centarsut.
a busquets je dobar, ali je cinjenica da je uz alvesa najlosiji igrac u prvih 11.
Alves zeli 7 miliona...a plata mu je 6 milionavan gall je napisao/la:Mozel mi neko reci kolika primanja ima Xavi tj.kolko zeli Alves
Nije nesto preveliko samo je smjesno ako jedan Xavi igra za 7 mil da on hoce ko i on a neki igraci u drugim clubovima imaju i preko 10....stvarno je s..pakDAVID VILLA je napisao/la:Alves zeli 7 miliona...a plata mu je 6 milionavan gall je napisao/la:Mozel mi neko reci kolika primanja ima Xavi tj.kolko zeli Alves