Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Allegri 

Kriminalan cijelu tekmu 

-
- Kontakt:
Yebo najmilije woj
Realno uzasna tekma ... Jbni bus citavu utakmicu ...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Okaka siluje De Ligta, a čovjek ima 5kg viška
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Majstor
- Romagnoli13
- Kontakt:
I sa 46 će biti efikasniji od Morate i Dybale.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- forza_juve
- Kontakt:
Steta ...dobro je Max poceo ...valjda izdrzi do Bozica na klupi
Ma glupost zbog Poljskog majmuna gubis dzaba 2 boda, iako ni igra nije bila nista posebno, ali da im ovaj nije poklonio dva gola ne bi dali da se igralo tri dana.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sjajan pocetak rada nove uprave, i odluka da zadrze najgoreg prvog golmana Juventusa u zadnjih 30 godina, a da ne dovedu Donarumu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlCapitano
- Kontakt:
Woja nabiti nogom u guzicu još večeras. Golman kad krene s ovakvim greškama on se više ne vraća. Daj Perina, daj malog Israela, al' Teku ovo nije zadnji put ove sezone da će ovakve gluposti raditi. Realno, najgora utakmica jednog golmana da sam ikad gledao. Karius u finalu LP je tu samo.
Što se igre tiče, bezveze od samog početka. Nema kontrole s ovim veznim redom, De Ligt nazad užasan cijelu utakmicu, Danilo isto loš, ni u jednom segmentu nije bilo nečeg da imaš povjerenje. Max je previše ubio ritam s onolikim izmjenama i naglom promjenom formacije. Dovoljno je bilo samo da ubaci Locatellija i pređe na tri vezna. S tri stopera samo se igra preskakala.
Što se igre tiče, bezveze od samog početka. Nema kontrole s ovim veznim redom, De Ligt nazad užasan cijelu utakmicu, Danilo isto loš, ni u jednom segmentu nije bilo nečeg da imaš povjerenje. Max je previše ubio ritam s onolikim izmjenama i naglom promjenom formacije. Dovoljno je bilo samo da ubaci Locatellija i pređe na tri vezna. S tri stopera samo se igra preskakala.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
hocetel strakoshu
Jbg mi pustismo i starijeg Donarumu, mogli smo im makar njeg dati da imaju pristojnog golmana

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
WOj je cijelu proslu sezonu bio los, napravila se velika greska sto nije dosao novi golman.
standardna igra Juventusa pod palicom Alegrija, dobro se krene, kontrolira se igra,masi se par sansi i onda dodje blokada i povlacenje svi u 16, uz cega proizilaze dvije greske golmana. Definitivno pokusati sa Perinom.
Steta za 2 boda jer Udinese spada u ekipu koja ce se boriti za opstanak.
standardna igra Juventusa pod palicom Alegrija, dobro se krene, kontrolira se igra,masi se par sansi i onda dodje blokada i povlacenje svi u 16, uz cega proizilaze dvije greske golmana. Definitivno pokusati sa Perinom.
Steta za 2 boda jer Udinese spada u ekipu koja ce se boriti za opstanak.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Utakmica kakve je Max dobijao sa lakocom dok je Gigi bio tu,sad mora shvatiti da je bez golmana. Bilo bi dobro da ga je Ronaldo stavio.
Max Allegri
- Burberry46
- Kontakt:
Woj najveci krivac, bezobrazno pravo kaznio bi ga i ostavio na klupi sljedecu. Neozbiljno skroz.
Poceli dobro ali vidi se da dosta igraca nije spremno.
Bentacur los, Ramsey ok ali nema on snage za 90 minuta niti ce imati. Dybala najbolji bio trudio se bas.
Steta za ovaj ofsajd Ronalda ali dobro
Izmjene nisu nista donijele.
Poceli dobro ali vidi se da dosta igraca nije spremno.
Bentacur los, Ramsey ok ali nema on snage za 90 minuta niti ce imati. Dybala najbolji bio trudio se bas.
Steta za ovaj ofsajd Ronalda ali dobro
Izmjene nisu nista donijele.
1946
Niko nije upratio da od ulaska Ronalda, 40 minuta nismo stvorili prilike niti zadržali posjed duze od 3 pass-a?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.