FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma dupla kruna u Dolini i gotova prica...prošle godine je izmakla za dlaku (sami smo sebi krivi za to), ali ove godine je to realnost.
Borac ce odustati u prvih 5 kola, i na kraju ce završiti kao treci...baš kao i prošle godine...jednostavno,nemaju oni testise za titule.
Borac ce odustati u prvih 5 kola, i na kraju ce završiti kao treci...baš kao i prošle godine...jednostavno,nemaju oni testise za titule.
Moglo bi mozda nesto biti od oni crnja sto su na probi 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Misliš tamnoputih pojačanja!!!!BLU SKY je napisao/la:Moglo bi mozda nesto biti od oni crnja sto su na probi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
Prvo ja ne uzdizem Zelju koliko recimo drugi uzdizu svoje klubove u nebesa. Ja i mnogi drugi stojimo cvrsto na zemlji tako i Zeljo, i isti taj Zeljo ce pruziti partije shodno svojim mogucnostima, isto tako ce dovesti igrace one vrijednosti koja odgovara prvenstveo klubu. U Borac dolazi taj realno za mene anonimus a vec ga velicaju, ukivaju u zvijedze i vec proslavljaju titilu, a lik nije ni opremu zaduzio. Pricaju kako je ovakav kako je onakav igrac, kako je vec prekucao sve kvalitete premier lige, kako borac odskace daleko od svojih pratilaca kako ovo kako ono. Halo ba, moze taj i da potpise a da uopste i ne zaigra za Borac, da ne slutimo na lose prvenstvo jos nije ni pocelo ne daj boze kakve povrede, e sta cemo onda ??? Ja govorim onako kako jeste, a nigdje Borac nisam odstranio i nigdje nisam rekao da nece biti direktni konkurent Zelji za najvisi plasman. Uz borac tu dodajem po meni trenutno igracki najslozeniju ekipu u ligi a to je Siroki i Sarajevo koje bodovno ne zaostaje ali ima tih finansijskih problema i kljucni igraci su napustili klub. Ne znam sta se ti furas i busas, pa otidji na temu borca pa procitaj malo, informisi se pa dodji i meni se obrati. Pa mi naseg Besliju nismo toliko velicali a dosao je direktno iz Hearts-a, i nas odnos prema njemu je isti kao i prema drugim igracima. Dobro bi bilo da se vi malo spustite na zemlju, a ne to drugima da sugerisete. Ja sto kazem, stojim iza toga i tu je tacka. Zeljo u proljetni dio sigurno nece uci slabiji, vec jaci, a snaga bi trebala biti u tome sto je kompletna ekipa ostala na okupu i sto ce u proljetni dio uci znazno uigraniji i fizicki spremniji. Neka liga pocne pa cemo odna komentarisati ko se digao i nafurao a ko je ostao pribran i na zemlji. pozdravtatamata je napisao/la:Borac je jaci sad nego sto je bio na jesen,eto ja tebi to tvrdim,a uvjerices se i sam.I malo mi je glupo da toliko uzdizes svoj klub,sta sad vi ste najjaci u ligi,sprdate se sa glavnim konkurentom,kao poklonili nam trofej Kupa BiH,sta ne kontam?Daj **** spusti se malo na zemlju,ima jos 15 kola do kraja,tu su jos i Sarajevo i Siroki,sve se to okrene u sekundi,a ti pricas kao da je Zeljeznicar za neku ligu petice,al je prisiljen da igra ovdje sa nizerazrednim klubovima,laksi treninzi kao...Svasta boze.Eto vidjecemo kad pocne polusezona,i konacno kad dodje predzadnje kolo na Grbavici,vidjecemo ko traktor vozi,a ko kapiju otvara.Pirke_TM87 je napisao/la: Mali, idi oguli jabuku i na spavanje! Prvom tebi je krivo sto je Stanceski uopste napustio Borac a jos vise ti je krivo sto znas da je dosao u Zeljeznicar, jer si upoznat sa nasom snagom, i upoznat si sa paklenim proljecem iz prosle sezone kada ste imali i vecu bodovnu prednost pa ste nam na kraju gledali u ledja. Vi ste sine ostali bez nekoliko prvotimaca a ostat cete i bez Vuleta u to budi siugran, a nama je otisao samo igrac koji je bio bez ugovora i na cijoj poziciji imamo 4-5 igraca podjednakog kvaliteta. Znas i sam kako smo se sprdali s vama u kupu, i znas vrlo dobro kako je gostovati jedinoj neporazenoj ekipi na domacem terenu, zato bolje suti i cekaj da utakmica dodje pa cemo onda vidjeti ko je kome bio pojacanje a ko ne.
- eliminator
- Kontakt:
i kakve to veze ima s ovom temomDejan, BL je napisao/la:Medo i Veljović, hm...
Nama je dovoljno od pojačanja bilo i ona 3 odlaska ali ovo stvarno nije humano. Bravo upravo, nastavili se ovakva politika kluba moraćemo ići u neku regionalnu ligu ovdje se nema s kim igrati
Buddy je napisao/la:hahaha
Hhahahahh ovo je za njega neka nepoznata pojava nikad frajer u zivotu nije vidio snijeg...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ozbiljno imal kakvih informacija, kako su se pokazali ?gavran je napisao/la:Misliš tamnoputih pojačanja!!!!BLU SKY je napisao/la:Moglo bi mozda nesto biti od oni crnja sto su na probi
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ovaj je sigurno onaj kamerunacArogantni je napisao/la:Buddy je napisao/la:hahaha
Hhahahahh ovo je za njega neka nepoznata pojava nikad frajer u zivotu nije vidio snijeg...

dobro mu u snijegu
Nek su posudili Rovcanina nek se malo dozove u Velezu, pa ako se dozove viditi sta dalje s njim, mada on u ovom sistemu igre nija bas pogodan igrac
ne znam sta se raspravljate sa njima , oni su glavni favoriti , najjaci su u ligi , osvajaju 100 % titulu bla bla , ova prica mi je ness poznata od prosle godine
treba smiriti strasti i ocekivanja kao prosle godine , ganjati evropu a bez ikakvog pritiska ponovo doci do titule kao sto je bilo prosle sezone 

- AmanijakzO
- Kontakt:
Lazo u poljskoj za 150.000 Eura? Sretno Lazu ako je to istina. 

Tako su se i Džeki smijali, pa su ostali nasmijani...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne kazem da je malo , i nek je zeljo dobio te pare. Ali sramotno je to da je on imao priliku zadnjih 15 tak minuta ''da igra za zelju'' i na karaju kad je postao igrac da neko drugi prica kako je imao sve u zelji da je igrao itd .. Bolje malo realno gledati situaciju , da se ne zavaravamo viseVirtu4l je napisao/la:Nije malo dva miliona, nije malo...

U Želji je imao tretman kao i svaki drugi igrač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci Rowa otisao na posudbu,nek je vala zelim mu sve najbolje i nek obezbjedi opstanak rodjenim,uvali ga Borcu i ja sretan.Nek se vrati jaci,mada sumnjam
ali nikad se ne zna.
Lazinih pljuvaca nema ni na mapi,kad su vidjeli cifru od 100-150 milja evra usutili se,znaci neko prati igrace kroz prizmu,kao sto smo i mi pratili....kako covjek igra za ekipu,to se cijeni vidite i sami.
Znaci napadac nam treba pod hitno,kojeg asa iz rukava ce izvuci super Brko zna samo on.Ja mislim da ce to biti Smajlovic,Purke,Rajovic,Dragicevic ili neko preko Drine.
Kakva je situacija sa Kameruncima ima li kakvih naznaka hoce li ostati,po slikama sa treninga,njima dobro veselica vidjeli snijeg
Ja bi volio kad bi bar jedan ostao,kao sto neko rece radi atrakcije

Lazinih pljuvaca nema ni na mapi,kad su vidjeli cifru od 100-150 milja evra usutili se,znaci neko prati igrace kroz prizmu,kao sto smo i mi pratili....kako covjek igra za ekipu,to se cijeni vidite i sami.
Znaci napadac nam treba pod hitno,kojeg asa iz rukava ce izvuci super Brko zna samo on.Ja mislim da ce to biti Smajlovic,Purke,Rajovic,Dragicevic ili neko preko Drine.
Kakva je situacija sa Kameruncima ima li kakvih naznaka hoce li ostati,po slikama sa treninga,njima dobro veselica vidjeli snijeg

Ja bi volio kad bi bar jedan ostao,kao sto neko rece radi atrakcije

1921-2011
- bistrikboy
- Kontakt:
Lazo je jedan od rijetkih igraca kojima ne zamjeram nista,da su svi bili pozrtvovani kao on na utakmicama i na treninzima,nikad mi Lazu zbog promasenih sansi spomenuli ne bismo,al posto se razni "majstori" vuku po terenu Lazo je za mene gigant,ako ode nek' mu je sa srecom jos ako zaradimo to je super.
Meni licno je krivo vidjeti Daku da ovako zavrsi,ipak je on rame uz rame bio sa Stilom i Bubom,al' bio je neozbiljan tokom povrede i nakon iste,to ga je syebalo nazalost,sretno mu u Mostaru.
Meni licno je krivo vidjeti Daku da ovako zavrsi,ipak je on rame uz rame bio sa Stilom i Bubom,al' bio je neozbiljan tokom povrede i nakon iste,to ga je syebalo nazalost,sretno mu u Mostaru.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nadam se da će Rovčanin dokazati svoju klasu u Veležu i osigurati im opstanak. Želim mu puno sreće i da najbolje partije pruži protiv Borca, Sarajeva i Širokog i da na indirektan način dokaže da je igrač Želje. Rovčanin je dobar igrač i biće u vrhu liste strijelaca Premijer lige, ovome se ne nadam, u ovo sam uvjeren. Problem bi mogao biti nakon isteka posudbe, jer mu tada ističe ugovor sa Željom. Nadam se da će se potpuno profesionalno posvetiti fudbalu i da će jednog dana igrati i u puno jačoj ligi od naše. Amar će naći rješenje za napad u to sam uvjeren, jer bez kvalitetnog strijelca je teško igrati. Za kraj jedno nagradno pitanje: Ko će startati kao zadnji vezni?
1. Svraka - Stančeski
2. Jamak - Ćulum
3. Savić - Perak
Desni bek: Marković, B. Čolić
Lijevi bek: Radovanović, Stanić
Stoperi: Mešić, Vasilić, Gančev, Bogičević
Desni bočni-krilo: M. Bešlija, E. Čolić
Lijevi bočni-krilo: Višća
Centralni vezni: Zeba, Zolotić ?
Špic: Popović, Baljić, Spahić (šta je s njim?)
Po ovom prikazu najtanji smo na pozicijama centralnog veznog, na krilnim pozicijama i u špicu.
1. Svraka - Stančeski
2. Jamak - Ćulum
3. Savić - Perak
Desni bek: Marković, B. Čolić
Lijevi bek: Radovanović, Stanić
Stoperi: Mešić, Vasilić, Gančev, Bogičević
Desni bočni-krilo: M. Bešlija, E. Čolić
Lijevi bočni-krilo: Višća
Centralni vezni: Zeba, Zolotić ?
Špic: Popović, Baljić, Spahić (šta je s njim?)
Po ovom prikazu najtanji smo na pozicijama centralnog veznog, na krilnim pozicijama i u špicu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".